Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Германия
Добро утро,
Ма ко, благодаря за кафето и топлите кроасани.

Успешна седмица момичета.

Ако има момичета от наводнените райони стискам палци да няма щети при тях и кошмара да свърши. Снощи пуснах бг новините и направо се  ужасих.

# 241
Добър ви ден и успешна и спокойна седмица!
  ВАлеее, ти не си човек! Дай реСЦепта за хляба и мекиците. И аз обичам да меся,ама в 5 ч , то  е нечовешко!Браво на теб!
   МАко,данке за кафето,така имам нужда!
  Плами,тя щерката като момиченце!Конете са същества с класа,благородни животни.
   Да ви кажа какво ни се случи в събота.Тъкмо дойдоха гостите,девера и етървата от Варна на път за София, и щяхме да пием чай и се чу едно яко ТРЯС!Поглеждам през прозореца - едно голямо ремарке  се забила на зет ми в колата.Излязохме на вън, суматоха  -един си кара джипа с голямо ремарке ,то се откача и се тряска на зет ми в колата.Тя се удря в спряната зад нея кола на дъщеря ми.Полиция,протоколи, разправии ,сега предстои огледи и снимки за застраховката.Водачът на колата е полицай . Синът ми е бил на терасата и е видял всичко и каза,че е карал доста бързо.Даже имаме съмнения,че не е карал той, а баща му.Както и да е,малкият дявол е било,както казват.Добре,че не се е ударило в друга преминаваща кола,с хора вътре.Ламарини се изправят.Дъщеря ми се ядоса,притесни, кърмата рязко намаля.Дано се върне.
     Като изключим това, си прекарахме добре с нашите хора,до 4 сутринта.

# 242
  • при късмета
марулета, права си, ламарини се изправят добре, че няма пострадали. Разправия е, но това си остава най-важното. Дано дъщеря ти бързо преодолее стреса

# 243
Мдаа, тя първо се притесни,защото в другата кола имаше деца и ревяха.После се ядоса,че остават без кола.Но се оказа,че нейната е само със счупена броня.Но на зет ми е,  леле!

# 244
Добро утро!
Марулета много неприятна ситуация. Бързо възстановяване на дъщеря ти и на щетите Kissing Heart
при мен днес ще е "бисквитен" ден - утре в училище щели да си спретват купон и на Дългун се паднало да носи десерт - иска мъфини и бисквитки. Задължително трябва да са без ядки /ядкови неща са строго забранени за носене в училище заради алергии/. От както сме тук не съм правила мъфини, че в пекарната ги правят разкошни....

# 245
  • София
Баща ми няма ракови клетки. ❤️❤️❤️❤️
Отдъхнах си и плача от облекчение.

# 246
  • при късмета
Браво, Вале, сега спокойно да си изкарате празниците

# 247
Браво, Вале! На всички ви е олекнало. Сега се стягай, че празници идват.
Марулетка, всичко ще мине. Не се ядосвайте за глупости.

# 248
Браво,Вале! РАдвам се!Плачи ,от облекчение може!
   Ние вече не се ядосваме,дъщеря ми се притесни за децата в колата на оня баламурник.После се разгнеи на ситуацията,то всички се ядосахме,ама мина бързо.Сега е ходене по застрахователи и чакане. Полицаите пък написали в протокола за ПТП данните на ремаркето.Застрахователят на ремаркето казва да търсим застрахователят на автомобила,защото ремаркето е теглено, не е стояло и да тръне само.И сега тук имам дени леки съмнения,че ще си прехвърлят топката, а ма и с това ще се справя.Сега чакаме полицаят, написал протокола да се върне на работа,че е почивка, да преправи протокола и да ходим да заведем щети.Говоря в мн. число, щото едната кола се води на мое име,тази на щерката.Тя като си я купи ни я остави да иде на сервиз, да я регистрирам,защото тя живееше в София. И те така.

# 249
  • при късмета
Марулета, и без да ти преправят протокола, (мисля, че това трудно ще стане) и на застраховката на ремаркето има име и ЕГН. Затова неговата е отделно, може колата да е на един, а ремаркето на друг. Има и шофьор, виновен за щетата в полицейския протокол. Застрахователя на ремаркето, да се оправя със собственика, а ако има замесена трета компания, да се оправят помежду си. Натисни компанията застраховала ремаркето, нямат право да ти отказват изплащане на щетите. Кажи, че ще пуснеш жалба, ще се задействат. А те ако има от къде да си възстановят парите, ще го направят, не ги мисли. То ремаркето не пътува само, но затова си има отделна застраховка

# 250
марулета наистина е добре, че са само ламарини.
Да почерпя ММ пораства днес.

# 251
Първа ще честитя, но и първа ще отмъкна почерпката.
Да ти е жив и здрав, Джейми! Да те слуша, да те обича, да те прави щастлива. Това му пожелавам! Simple Smile

# 252
  • при късмета
Джейми, да ти е жив и здрав, още много да посрещне!

Смърфи, ти къде изчезна?

# 253
  • София
Обичам хубавите новини и добрите вестоносци.
ВАЛЕ, напразни бяха страховете, ама кой да знае. Сега си поплачи, а после запретни ръкави и започвай подготовката за празниците. Това го умееш чудесно!
ДЖЕЙМИ, честито да ти е момчето. Да е здрав и много щастлив с вас. Наздраве!
МАРУЛЕТКЕ, как е щерката ти? Ще има ли "храна" за Кати? Нека се успокои и нещата ще се оправят. Нали не трябва да казваме дано, а нека или да бъде Simple Smile Най-важното е тя и бебчето да са добре. А ламарините и бронята ще се отремонтират.
Днес прекарахме колата на технически преглед. Подсещам ви, вижте си документите, че края на годината чука на вратата.
Тази вечер рано съм се одрямала, та чакам да минат новините и да се паркирам до гаджето. Simple Smile
Лека нощ, милички! Hug

# 254
А, тук съм. Hug
Боря се с една фурна за пици... Първи опит - пълен провал. Сега гледам като зомби рецепти за тесто, ама уж ориджинъл италианско. Май го превтасах аз това, което направих.

Гледаме билети и след НГ май ще се прибираме за бустери, че като гледам накъде отиват нещата... При нас вече минават 9 месеца от втората ваксина и накрая на никъде не може да пътуваме.

Вале - страхотна новина, перфектен резултат от изследванията! Сега дишай дълбоко и се наслади на празниците!

Джейми - да ти е живо и здраво другарчето!

Марулетка  - слава Богу - тенекии са, ама все пак си е стрес! Бързо да се решат всякакви застрахователни проблеми.

Аз се надявам сестра ми да ни погостува малко по празниците, дано да стане!

Общи условия

Активация на акаунт