Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Най-добрият Коледен подарък!
Джейми да ти е здраво и послушно другарчето!
Смърфи стискам палци да си имаш гости за празниците!

# 256
  • гр.Варна
Вале поеми дълбоко въздух и напълни една чаша вино догоре. Сега издишай и пий:kissing_heart: Много се радвам че новините са супер добри.
Джейми да ти е здрав рожденика.
Марулетка Heart Exl
Нищо интересно при мен, от работа в къщи и чакам 24.12 да се върнат младежите.

# 257
Вале,прегръдка! Това са хубави,че хубави новини! Наплачи се,хвърли една шепа сол зад ляво рамо и да е минало и заминало.

J_M_M,жив и здрав да ти е половинаТ! Да слушка,да папка и да не мрънка!
Марулет,бързо да се съвземе дъщеря ти,че има да храни Бузанка! Другото ще се оправи,малкия Дявол е!

# 258
  • Германия
Джейми, да ти е жив и здрав стрелеца, много да те слуша и да не те ядосва.

Вале, много се радвам на добрите новини, за пореден път имаш доказателство, че не трябва да се притесняваш предварително. Изчакваш резултата и ако трябва действаш, ако не - пиеш една-две чаши вино.

Марулета, много неприятно, но хубавото на лошото е, че са само ламарини. Добре и че колата е на твое име и няма да се разкарва дъщеря ти в това болно време. Тя да си гледа беболинка, а вие ще оправите ламарините.

Плами, малко остана.

# 259
  • София

Днес кафето е от мен!
Момичета, искам да ви благодаря за стиснатите палци и за подкрепата!❤️
Вчера проведох дълъг разговор с лекаря по телефона. Баща ми има силно възпаление, уголемена простата, ще си пие лекарствата до живот вероятно, ще ходи на прегледи от време на време, за да се следи и това е. Просто ни олекна на всички.

Джейми, честито на твоето момче с малко закъснение! Да е здрав!

Марулетке, бял кахър е. Аз вярвам в това, че когато ни се случват подобни неща, те са за да бъдем предпазени от наистина лоши случки. Не знам дали ме разбра, малко е шантаво.

Хубав ден за всички ви! ❤️

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 07:38 от Валенцето

# 260
Добро утро.
Вале, благодаря за кафето и коледния дух.
Смърфи, италианското тесто за пица е само от семола, сол, ню-ню мая и вода. Омесваш и бухаш в хладилника за поне 1 ден. После го вадиш за около 2-3 часа(може и повече), оформяш и печеш в силно загрята фурна.

# 261
Джейми, честит да ти е половинът!Да ти се радва дълги години !
    Така е,Вале, и аз вярвам в това, откаченото.
  Щеркинса и Катюрана са добре -гледкат се,плачкат,спинкат и така.Щерката и тя изплисква легена от време на време ,от хормони сигурно.Снощи беше яхнала метлата,зет ми се скри при ММ ,уж нещо да говорели по работа.Но и заварих на по уиски.
     Снощи официално ни поканиха на първото ритуално къпане на Кати в корито.И ние,цялото фемили , с телефоните снимаме,докато я къпят.Хахахаха, това малко човече ни обърна живота за хубаво.Ще обича водата.Майка й като беше малка и отидеше на гости на свекърите в Русе,тогава живееха там,стоеше в банята с часове.ТЕ бяха на централна топла вода  и парно, и тя от входната врата влизаше в банята.С часове се льочкаше.
    Сега да ви се оплача - нали гледам зайци.Някакви лоши,много лоши хира са си пуснали куметата свободни нощем,три огромни песа.Вече втори ден намирам убит заек,от най-големите.Двете клетки са направо на трески,смятайте каква битка е била.Едното зайче е най-любимото на синът,миналата година от две котила само то се спаси от тия набези.Беше ни като дом. любимец.От къде влизат тия гадове ,и как успяват да счупят голяма клетка,обшита с ламарина ,идея нямам.Не знам как ще кажа на синът ми.Ние тази зайка си я гледахме ей така,от обич.Никога не сме смятали да я колим за храна.Точно нея не.
    Безотговорни и лоши хора.Кучетата са нападнали и на съседа кокошките, тази нощ е чул врява.Излязъл,едното от тия кучета му се спуснало.Добре,че имал лопата в себе си.Аз видях едно от тях, големи охранени животни,не изглеждат бездомни.

# 262
  • при късмета
Добро утро!
Страхотно кафе
марулета, това ми звучи по-страшно от разправията с колите. Тези кучета щом и на хора налитат, посред нощ може да стане голяма трагедия. Аз на ваше място със съседа бих подала сигнали и в полицията и в общината, да се разбере на кого са кучетата, хем него ще накажат, хем ще ви плати щетите, хем и тях ще приберат и премахнат. Днес са зайци и кокошки, утре някое дете играещо на улицата или възрастен прибиращ се от работа по тъмно. Ужас.
Вио, да е жива а здрава Дея! Кога мина това време.
Добре, че е ФБ да изклюкари, ще ти дърпам ушите, че не се появяваш. Фейса и друго изклюкари
Калинче, честит имен ден, със здраве да си носиш името!

# 263
Лейди имала имен ден???Айде, душо, идвай със софрата!Да си здрава и още по-здрава,гледана,обичана и щастлива!

# 264
О, и от мен честит имен ден на Лейди! Да се радва на Кратун и Шоколадко, а другите от семейството да ги строява в две редици!
Едит, за да поздравя и малката на Вио. Да е здрава и щастлива.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 10:58 от mariat

# 265
  • София
ЛЕЙДИиии, Честит имен ден!
Честит рожден ден на детенцето на ВИО.
На двете дами желая здраве, здраве и пак здраве. Да са благословени!

# 266
Аууу, Калинка е именичка и не е почерпила с един Шоколад, ауууу!

Да си жива и здрава, Калинка! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И Дейчето на Вио да е здрава и много щастлива! Кога мина това време? Hug

Марулетка, а оплакване до кварталния не може ли направите? Кажи на синковеца да сложи камери и да запишете някое нападение. Така ще имате поне доказателства за кучетата. Много неприятно положение.

Мария, аз се надявах, че меся, втасвам и пека... Къде ще чакам 24 часа, ама и ютюб така казва. Този уикенд ще видя да се ява на поправка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Вале, вземам си от сладките. Декември не е за диети.
Дишай дълбоко, издишай! Важното е, че бързо се организирахте и задействахте и резултатът не е притеснителен, всичко ще е наред.

# 267
Честит празник на Ladybird_!

# 268
  • София
Лейди, честита да си, здрава и щастлива!

Вио, честит празник и на твоето момиче!

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 21:14 от Валенцето

# 269
  • Германия
Я, Калинка имала имен ден. Нито знам какъв имен ден е днес, нито знам какво име носи нашата Лейди, но да е жива и здрава, късметлийка... с 2 думи всичко което тя си пожелае.

Общи условия

Активация на акаунт