Магазин Sinsay - тема 2

• 51 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
И по моя опит якетата твърдо отговорят. И дамски и детски.

# 241
Аз поръчах едно яке 140 на синчето. Той е 144см. На Н&M още носи яке 134. Купих от там 146 и му е огромно. На брат му яке 134 само реко ръкавите късеят. Дано 140 му стане, ако не- отива при брата 🤣🤣🤣
Това яке поръчах:

# 242
Как са им кърпите, тънки, дебели, попива ли добре?

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 14:11 от Pingvin4e

# 243
Здравейте. Някой има ли ЛЕД лампа? Поръчах 2 и се чудя как са, приятно ли светят? Ето тази е едната , другата е снежинка. https://www.sinsay.com/bg/bg/0956g-00x/lampa-si?algolia_query_id … 82571a2d7ff9686f7

# 244
Здравейте. Купували ли сте козметика от sinsay и какво е мнението ви за продуктите? 😊

# 245
Pingvin4e аз взех една бебешка хавлия с качулка и за нищо не става. Супер тъничка и изобщо не попива.

# 246
Здравейте. Купували ли сте козметика от sinsay и какво е мнението ви за продуктите? 😊
Само блендерчета ,доволна съм.

# 247
  • София
Аз няма да мога да дам отзиви за моята пратка и суетшърта с Мики Мауса понеже ми я отмениха. В мейла пише, че инало дефектни артикули и нямало наличности ...

# 248
Тези неща пристигнаха онзи ден, ще са подарък от родителите ми за Коледа, но днес бяхме при тях и ги видях набързо 😃 Пижамата на пес патрул е страшно мека и пухкава, пуловера също е много мек. По-къс изглежда от нормалното, но имам дънки с висока талия и не ми е проблем, а и като го меря може да е добре. Другите неща също са ок. Може да направя още една поръчка преди празниците, за да се възползвам от безплатната доставка, ако решат да я махнат от другата година.

# 249
  • Gorni Bogrov
На 1.12 върнах пратка и все още нямам никакво известие от тях,че са я получили.Има ли друг с такова дълго забавяне ?

# 250
О да, аз на 22.11 им върнах. Чак днес получих имейл, че връщането е прието и до няколко дни ще ми преведът сумата. Имат голямо забавяне сега покрай празниците..

# 251
  • Пазарджик
На 1.12 върнах пратка и все още нямам никакво известие от тях,че са я получили.Има ли друг с такова дълго забавяне ?
И при мен беше така.На 29.11 върнах,получили са я и нищо.На 08.12 писах имейл и ми отговориха,че връщането е одобрено и до на седмица ще  си получа парите.Все още чакам .Ако до сряда не ги получа ще им пиша отново.

# 252
Очаквах пратката ми да пристигне в плик, получих това:

Кашонът беше пълен догоре с хартии - не ги е срам, въобще не са икономични! Сега предполагам, че и гривната ми ще бъде в такъв кашон.

# 253
Хаха, пълна глупост е това.

# 254
И аз получих 4 бодита и малкото прожекторче в кашон, пълен с хартия. Чак се замислих, какво толкова съм поръчала..

Общи условия

Активация на акаунт