Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 904
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 345
  • София
От Скарлет имам 4 поръчки. Факт е, че последните идват след половин месец. Но пък са основно парфюми, червила, глосове и винаги в срок. Прощавам им закъснението, предвид цените. Нищо не ми е било спешно. Много се радвам на Том Форд ноир и Валентино Мъск есенс (да се запася с още един).
В Лили пуснах две поръчки. Първата пристигна миналата седмица още. Втората утре ще си я взема. Тя беше направена половин час преди да им приключи намалението, буквално в последния момент. С първата всичко беше налично и се надявам и утре всичко да е точно.

# 346
  • Пловдив
Klodilia, моята пратка от Spray parfums пристигна няколко дни преди обявената дата за доставка, така че има шанс да я получиш по-рано.

# 347
  • До сърцето...
Тъкмо идвам да се оплача от гет.бг и виждам, че сте ги махнали от първия пост?
Какво са прегрешили?
Извинявам се за забавения отговор.
Абе не че са прегрешили, но нещата в сайта са силно занемарени, наличностите не се обновяват и няколко съфорумки се оплакаха, че поръчани неща се отказват, при това с не много учтив тон. Не ми се търси назад в темите.
Ето, и ти си в кюпа с недоволните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 348
  • София
Tuali, lili_78, благодаря за инфото - да се надяваме и при мен да е малко по-скоро. Simple Smile Сега видях, че междувременно са сменили очакваната дата на 15.12, явно са динамични нещата. Действително отстъпката беше много добра, та някои "неудобства" се преживяват. Bowtie Като плюс отчитам, че ми отговориха бързо на запитването по мейл.

# 349

Впрочем някой получил ли си е вече пратката с Noir от последното му зареждане в Скарлет, което беше…не помня вече кога 😃 С Делириум разбиха всички рекорди за бавност, от тях пък чакам две червила, дето не знам дали ще ги дочакам.

Очаква ме  в Спиди днес.

# 350
  • Sofia
Да се оплача и аз от Спиди. Снощи получих имейл, че поръчката ми от 28.11 от Парфимо е отложена  с още 5 дни, поради непълен адрес. Адресът е фирмен, на изключително лесно достъпно и комуникативно място. Не поръчвам за първи път от сайта, досега ме намираха, какво им става? Същевременно от Парфимо искаха да им оценя сайта, е направих го, както искат да приемат критиката. Дразнят ме бавната доставка и таксата за нея, поръчката е за над 230 лв, едва ли ще обеднеят ако я доставят безплатно, (то и аз де), но е дразнещо.

# 351
Получих си поръчката от Скарлет от 01.12. - прословутия TF Noir Pour Femme. Не е моят - не е лош, но не е и уау.
Няма да казвам "казах ли ти!" 😀
Издириха поръчката вчера и направо им казах да я връщат на Скарлет. Не я искам повече - серум за лице (и други неща), подмятал се на минусови температури незнайно колко време, мерси! Приключих с това изпитание аз. Сега да видим тази година ли ще ми върнат парите...

# 352
  • Бургас
Леле! Да похваля Нотино. Поръчка от вчера на обяд дойде днес в 8,30. Куриер - Спиди, ако все пак има някакво значение.

# 353
Tuali, lili_78, благодаря за инфото - да се надяваме и при мен да е малко по-скоро. Simple Smile Сега видях, че междувременно са сменили очакваната дата на 15.12, явно са динамични нещата. Действително отстъпката беше много добра, та някои "неудобства" се преживяват. Bowtie Като плюс отчитам, че ми отговориха бързо на запитването по мейл.
При мен очакваната доставка от fedex беше за отминалия четвъртък, но... дойдоха във вторник

# 354
Пореден + за Нотино. Поръчка от вчера , днес в 8.20 позвъняване от куриера -Спиди.
Да видим с Azo дали ще се разберем.

# 355
  • Sofia
Някъде да сте мяркали Dior Sauvage под 155 лв за 100 мл без опаковка?
Невръстният ми парфюман го иска.

# 356
Влизам да се похваля, че все пак Klodilia позна и съм закачила последното мини En Passant в Essenza Nobile и поръчката е изпратена. Сега остана и да съм на мнението на densi за аромата. Отдавна го мисля и като получих 20 евро отстъпка за мостри, не се сдържах. Чакам доста пробички и с това мисля да приключа годината Christmas Tree

# 357
  • Бургас
Карен, не си написала за коя концентрация говориш, но в Нотино офертата за парфюмна вода 100 мл продукт  лимитирано издание е най-добра - 180 лв + парфюмна миниатюра за поръчки над 160 лв/поне така пише, сложих го в кошницата, но не добави нищо/. Може да ги попиташ при интерес.
Аз поръчах DIOR Homme Intense на съпруга ми за подарък за Коледа, когато марката имаше 20% намаление и получих подарък мини на  Sauvage Elixir и миниатюрата беше 7,5 мл. Предполагам /без да съм сигурна/, че и тази ще е толкова. Направих грешка, че вече му я дадох и си я поръча, а цената е откровено неприлична към момента. Казах му, че вече е закъснял с писмото до "добрият старец", но и аз ще го дебна за бъдещ подарък.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 11:05 от . Яна .

# 358
  • София
Гледам, че в последните страници хвалите Нотино за бързината на доставката. Така е, много често поръчвам от тях козметика и парфюми и бързо доставят. Но няма да им простя забавянето при обработката на върнати продукти по една от последните ми поръчки.
Получих имейл, че одобряват възстановяването на парите 16 дни след като са получили продуктите, а на 18тият ден имейл, че са ги превели (а не 14 дни, какъвто е срокът). Хубаво, за няколко дни не е драма, но тези пари така и не се появяваха на сметката ми... След 2 позвънявания и един имейл и точно 7 работни дни след като получих първоначалния им имейл за уж извършен превод, парите станаха налични по сметката ми. Интересно как се появиха едва след като им пуснах имейл. Отговорът им за забавянето изобщо не отговаряше на версията на служителките от контакт центъра, които провериха в системата и ме увериха, че не е отбелязано от счетоводството преводът да е върнат и да си чакам да се появят Grinning

# 359
  • София
Влизам да се похваля, че все пак Klodilia позна и съм закачила последното мини En Passant в Essenza Nobile и поръчката е изпратена. Сега остана и да съм на мнението на densi за аромата. Отдавна го мисля и като получих 20 евро отстъпка за мостри, не се сдържах. Чакам доста пробички и с това мисля да приключа годината Christmas Tree
Супер, на това му се казва Коледен подарък! HugChristmas Tree
Olibere са с -30% до 20.12 (за бутилки 50/100 мл) - код OLIBERE30. С безплатна доставка и 2 комплиментарни мостри при поръчка. И техен парфюм имам в списъка, ама просто не се издържа вече с тези повсеместни намаления и може би ще пропусна, утешавам се, че е пролетен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт