Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 902
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 375
получена пратка от лили, втората я няма
получен един ноар от скарлет, вторият изобщо не са го изпратили (беше наличен при поръчката, след нея имаше още бройки) - бяха в две отделни пратки, едната беше за мен, другата за приятелка - явно са решили, че два ноара не ми се полагат

# 376
  • Стара Загора
И между другото PROMO15 при мен пак работи. (Скарлет)
Много съм доволна от това моливче https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-ochi-senki-za-ochi/vamp!-ready-to-shadow-661483
И четката е налична
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-aksesoari-i-komplekti-chetk … yn-face-fan-brush

Taзи четка за контуриране ли я ползвате? Удобна ли е, че от това, което виждам ми се струва твърда.

# 377
Нямам идея за размерите, само да не е съвсем мини и не, че ми трябва по принцип.
Портмоне с дръжка

# 378
От Лили ни вест, ни кост. Поръчвах като гост, ноооо каквото такова. Ще ми бъде тъпо, ако нищо не получа, но за момента още ги оправдавам за забавянето. Все пак техните промоции бяха реални, сигурно са затрупани.
Похвала за Венера козметикс. Поръчах вчера и получих поръчката си днес. Всичко без забележки, че даже и с безплатна доставка. Харесвам ги!

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 19:13 от лорелай

# 379
Благодаря, Азалия! Simple Smile То се очакваше.
Четката е за контуриране да. Денси я беше похвалила, затова си позволих да пусна линк. Колко е добра не мога да преценя на този етап, само знам, че от 31(преди "промоцията") към момента са налични 13 броя.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 18:44 от Никой като Някой

# 380
Аз нисля, че не трябва да се притеснявате за Лили. Сз направих поръчките си на шега и малко беше останало налично. Дори не ги проверявах.

# 381
Получих си и EL Modern Muse Nuit от Скарлет. Аз лично не намирам никаква прилика с ТF Noir Pour Femme, както се твърди във Фрагрантика. Този ми харесва и ще си го ползвам с кеф. Благодаря на Никой като Някой за препоръката! 🌺

# 382
  • Варна
Гледам, че в последните страници хвалите Нотино за бързината на доставката. Така е, много често поръчвам от тях козметика и парфюми и бързо доставят. Но няма да им простя забавянето при обработката на върнати продукти по една от последните ми поръчки.
Получих имейл, че одобряват възстановяването на парите 16 дни след като са получили продуктите, а на 18тият ден имейл, че са ги превели (а не 14 дни, какъвто е срокът). Хубаво, за няколко дни не е драма, но тези пари така и не се появяваха на сметката ми... След 2 позвънявания и един имейл и точно 7 работни дни след като получих първоначалния им имейл за уж извършен превод, парите станаха налични по сметката ми. Интересно как се появиха едва след като им пуснах имейл. Отговорът им за забавянето изобщо не отговаряше на версията на служителките от контакт центъра, които провериха в системата и ме увериха, че не е отбелязано от счетоводството преводът да е върнат и да си чакам да се появят Grinning
Ужасно съжелявам да го чуя,но и при мен впечатленията са подобни имам върнат продук вече от 15 дни за,който 2 пъти се свързвам с тях по телефона тъй като не е отразен като върнат.Първият път изобщо си нямаха на представа въпреки,че по товарителница е пристигнал при тях още на другия ден и е разписан от техен служител.Огтовориха ми,че ще проверят какво се случва и ще се обадят до 2 дни,което така и не се случи.След второто позвъняване да потвърдиха,че бил върнат и че ще ми възстановят сумата,а от вчера съм с кредитно известие за сумата,но пари по сметката ми няма, ще ги изчакам до понеделник и пак ще си говорим.От всичко най ме е яд,че връщам ФТ заради сгрешен цвят   и вместо да се извинят,че е по тяхна вина ми върнат парите на време те ме мотаят вече повече от 14 дни и излизат с някакви неадекватни отговори и въпроси.

# 383
  • София
Четката е подходяща и за фдт според консултантите на MAC. Аз моята още не съм я пробвала.

# 384
Четката я тествах с ФДТ вчера, много ми допадна. Според мен не е твърда, но колъмчетата са къси все пак.
Днес получих Джо Малоун от Делириум, не помня дата на поръчка, не намирам и мейли, поръчвах като гост. Парфюма в от лимитираното бутилче, но май има разлика с минито 9мл. Възможно ли е според вас или обонянието ми продължава да си прави "шеги" 😳 ?
Чакам Ноар и аз, първата поръчка от Лили също. Втората, направена привечер беше в Спиди още в началото на седмицата.

# 385
Получих си и EL Modern Muse Nuit от Скарлет. Аз лично не намирам никаква прилика с ТF Noir Pour Femme, както се твърди във Фрагрантика. Този ми харесва и ще си го ползвам с кеф. Благодаря на Никой като Някой за препоръката! 🌺
Вече Петя, аз пък чакам още ТФ (при мен сигурно ще дойде последен) и в този ред нямах прясна база за сравнение, но се радвам, че се Modern Muse Nuit се е харесал повече.

# 386
Нямам идея за размерите, само да не е съвсем мини и не, че ми трябва по принцип.
Портмоне с дръжка
Скрит текст:

Ако е това, супер, тъкмо до магазина да не мъкна голяма чанта
Скрит текст:

# 387
  • Пловдив
Относно Нотино - миналата седмица връщах продукти по две поръчки в една пратка като ги описах във формуляра (така ме посъветваха като им се обадих). Едната я обработиха светкавично и в рамките на няколко дни ми върнаха парите. За втората все още пише обработва се.

# 388
Искам да взема един парфюм за дома за подарък от Делириум, но чета, че има забавяне с доставките, по ваши впечатления дали ще дойде до 23 декември?

# 389
Не бих рискувала аз.

Общи условия

Активация на акаунт