Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 900
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Feelinsosexxy, Sephora нямат БГ сайт, аз гледах във френската версия (sephora.fr) защото мейла им е с разширение fr и реших, че може да са им едни и същи артикулните номера. Звъниш им и поръчваш по телефона. Питаш дали имат конкретния артикул, милилитри, цена, … накрая им диктуваш адреса за доставка и те го изпращат. По принцип връщат мейл за потвърждение на поръчката, но може и само да ви се обадят.
Заповядай данните за контакт: https://bg.sephora-catalog.com/

Много благодаря за уточнението. Все пак поръчах от parfumi-shop, цената се оказа изгодна. Сега вече съм в очакване Relaxed

# 391
Да похваля parfumdreams .de отпусната се тоя път за мостри

От Скарлет голяма поръчка най - накрая пристигна преди 2 дни има 4-5 грим неща с минала годност, щели да пратят куриер да ги вземе.

# 392
  • София
Искам да взема един парфюм за дома за подарък от Делириум, но чета, че има забавяне с доставките, по ваши впечатления дали ще дойде до 23 декември?
Според мен има доста време дотогава и ще пристигне. Може да им се обадите и да питате все пак за по-сигурно и да не плащате предварително.

# 393
Искам да взема един парфюм за дома за подарък от Делириум, но чета, че има забавяне с доставките, по ваши впечатления дали ще дойде до 23 декември?
Аз чакам поръчка от 29.11. и честно казано, съм я отписала. Дори бях забравила за нея.
Имам чувството, че поръчките им са с най-ниската възможна тарифа и доставката им е на принципа на чудеса по Коледа.

# 394
Това червило получих от Скарлет, цвят Nude Fatale. Срокът на годност е изтекъл преди 3 месеца. Не ми се занимава сега с връщане. Някой би ми казал кои червила са в срок?

# 395
Е това вече е прекалено. Всяко второ нещо на Скарлет от декоративната козметика е с изтекъл срок на годност.
Защо ни заливат с такива стоки? Бедни-невидели ни взимат, а ние им пълним джобовете вместо да изхвърлят бракувана стока взета на безценица или направо без пари. Така се прави бизнес явно...

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 04:46 от Lale_Lili

# 396
Е как така не ви се занимава? Търсете си правата до откат. Те на това разчитат да си разчистят стоката с изтекъл срок на годност...
Не става въпрос само за парите; принципно не е редно това, което правят. Добре, че не се гримирам и не поръчвам такива продукти. Досега щях да съм ги взривила, честно.

# 397
Права сте. Прочетох още няколко мнения на други, освен мен, че не им се занимава за 15-20 лева. Колко ли още има като нас, които не са във форума. Представете си колко стока с изтекъл срок пробутват на хората...

Е как така не ви се занимава? Търсете си правата до откат. Те на това разчитат да си разчистят стоката с изтекъл срок на годност...
Не става въпрос само за парите; принципно не е редно това, което правят. Добре, че не се гримирам и не поръчвам такива продукти. Досега щях да съм ги взривила, честно.

# 398
Защото хората мълчат. На 20 човека един надига вой, връщат му парите по тихо и кротко, и си продължават по старому...
Търсете си правата. Тези пари, които им плащаме, пък били те и 10-15 лв., не сме ги намерили на улицата, нали?

# 399
  • София
Права сте. Прочетох още няколко мнения на други, освен мен, че не им се занимава за 15-20 лева. Колко ли още има като нас, които не са във форума. Представете си колко стока с изтекъл срок пробутват на хората...

Един телефонен разговор, идва куриер на посочен от вас адрес
 Пращате мейл с  Iban и трите имена и малко търпение 14дни да ви върнат сумата.

# 400
Точно така, но пък щом нe им се "занимава".....

# 401
  • София
Цъкнах и аз един Шанел Спорт за мъжа ми от Парфюми.шоп. С код за гост цената е с 10% надолу. ,😀
Welkome

# 402
Брат ми си е харесал Bleu de Chanel, но нямам представа дали е edp или edt. 😁 Искам да го изненадам за празниците. Някой по-запознат може ли да ми каже дали има голяма разлика в аромата. И дали го има на по-добра цена от нотино?

# 403
Е, мен така ме предизвика тази Мария с нескопосаните си обяснения, че вече е заприходена жалбата в КЗП, щото тя ми каза "ама вие, ако искате, пак си пуснете жалба в КЗП". Ми добре, искам. Пуснах! Я не ги жалете! По закон това са бракувани стоки и продажбата им е нарушение на закона!

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 23:01 от Анонимен

# 404
Аз си купих един душ гел от Скарлет, но не знам как да му проверя годността. На Томи Хилфигър е.

Общи условия

Активация на акаунт