Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 910
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 405
Трябва да е означен срокът на годност (щампован/пресован) на гърба обикновено в долния край на тубата и/или кутията  или  да бъде означен като код, Джуд. Момичетата бяха дали  линкове за проверка. Опитай тук, дано сработи:
https://checkcosmetic.net

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 01:32 от Никой като Някой

# 406
Момичета и момчета,
Ако се  провери бач код в сайтовете, които споменавате и излезе кога е произведен даден парфюм, това означава ли , че е автентичен, а не менте ? Ако за даден парфюм не излезе инфо там, означава ли, че най-вероятно е произведен от нечии черни ръчички в някоя крайна махала?

# 407
Момичета и момчета,
Ако се  провери бач код в сайтовете, които споменавате и излезе кога е произведен даден парфюм, това означава ли , че е автентичен, а не менте ? Ако за даден парфюм не излезе инфо там, означава ли, че най-вероятно е произведен от нечии черни ръчички в някоя крайна махала?
НУКИ, да кажем че означава 80 %, за марки като Chanel, Dior, и т.н, но за по непопулярните 20 %, което не означава нищо. Но ако се съмняваш за автентичност, знаеш, има социални мрежи, които могат да ти помогнат или да пуснеш сники тук и да видим дали ние можем да помогнем. Simple Smile

Толкова е сложна ситуацията с тези бач кодове и фалшификации, копирания и т.н, че .....по - добре да погледнеш други критерии за парфюма, отколкото сайтовете за бач кодове.

# 408
Момичета и момчета,
Ако се  провери бач код в сайтовете, които споменавате и излезе кога е произведен даден парфюм, това означава ли , че е автентичен, а не менте ? Ако за даден парфюм не излезе инфо там, означава ли, че най-вероятно е произведен от нечии черни ръчички в някоя крайна махала?
Не

# 409
Добро утро! Харесах си парфюм от Нотино който е със знак  "Червен процент". Какво означава това дали не е разопакован ,върнат  или...и затова е намален? Ще го подарявам и ме притеснява да не дойде разопакован .Благодаря на отзовалите се!

# 410
Дали има актуален код за Парфимо?

# 411
Добро утро! Харесах си парфюм от Нотино който е със знак  "Червен процент". Какво означава това дали не е разопакован ,върнат  или...и затова е намален? Ще го подарявам и ме притеснява да не дойде разопакован .Благодаря на отзовалите се!

Означава, че е някякъв вид промоция, под продукта си пише, ако е с нарушена опаковка или разопакован и т.н.

Тези с червените цени умишлено ги правят да не ползваме допълнително промо код или друга отстъпка.

# 412
Да, ясно !Благодаря!

# 413
В нотино тази цена в момента мисля е добра с код xmas3 Simple Smile  Хваща само някои неща обаче.

# 414
В Нотино изведнъж всички комплекти, които следя свършиха 😂
Какво ли значи това? 🤔😆
Нямаха намаление, не са били на разпродажба. Явно хората купуват ударно просто ей така 👌

# 415
  • виртуално
50мл Angel Iced Star за 74.32 с код
https://www.notino.bg/mugler/iced-star-toaletna-voda-za-zheni/

# 416
Ми няма просто как да не похваля Elinor. Поръчка от вчера, току що получих смс, че ме чака в Спиди. Това се казва скорост.
П.П. мисля това да е финала на парфюмната ми година. Дано устискам, дано дано Simple Smile

# 417

Уникален е този парфюм, по препоръка от тази тема си го поръчах лятото, без да съм го душила, но така хубаво беше описан, че се влюбих! Платила съм 121 лева тогава, така че сега е много на сделка Simple Smile

# 418
Момичета и момчета,
Ако се  провери бач код в сайтовете, които споменавате и излезе кога е произведен даден парфюм, това означава ли , че е автентичен, а не менте ? Ако за даден парфюм не излезе инфо там, означава ли, че най-вероятно е произведен от нечии черни ръчички в някоя крайна махала?
НУКИ, да кажем че означава 80 %, за марки като Chanel, Dior, и т.н, но за по непопулярните 20 %, което не означава нищо. Но ако се съмняваш за автентичност, знаеш, има социални мрежи, които могат да ти помогнат или да пуснеш сники тук и да видим дали ние можем да помогнем. Simple Smile

Толкова е сложна ситуацията с тези бач кодове и фалшификации, копирания и т.н, че .....по - добре да погледнеш други критерии за парфюма, отколкото сайтовете за бач кодове.

Благодаря за отговора, Milen.
Мой познат ми предлага някои нещица на много добра цена. Не казва обаче от къде ги има. Имали си кодове, можела съм да ги проверя, но не можело да се отварят заради целофана. Освен ако не ги платя разбира се. Дъщеря му живее в щатите, но не каза, че са от нея. Офертата е изключително  добра.
Ще снимам като мога и ще Ви питам тук.

# 419
  • Бургас
НУКИ, сигурна съм, че са само по 100мл и са за 60 лв/бр.
НЕ КУПУВАЙ!

Общи условия

Активация на акаунт