Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Вече втори ден вали.
Мъжът ми е в депресия, стои и гледа през прозореца.
Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

# 466
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 467
Много мъже се заблуждават, че когато жена им не е в настроение, значи си има проблеми.
Всъщност, когато жена Ви не е в настроение, ВИЕ си имате проблем.

Защо една жена плаче:
10% - мъка
10% - щастие
80% - „много добре знаеш защо“

Ако жена Ви намери презерватив в джоба Ви - на куфар е!

The pill, the second best thing a women can put in her mouth to avoid pregnancy.

# 468
  • София
- Скъпа, в китайския хороскоп пише, че съм петел. С кого си подхожда?
- С картофи на фурна.

# 469
The pill, the second best thing a women can put in her mouth to avoid pregnancy.
Това го крада!

# 470
  • тук, на мястото си

# 471
Това го крада!
А кое е първото?

# 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
a познай! Wink
за секс без бременност. Simple Smile

# 473
# 474
Бурен семеен с*кс.
Жената:
- Аахх! Оххх! Говори ми мръсотии! Аах! Кажи нещо мръсно, бе!
Мъжът:
- Кухнята. Банята. Холът

Пия в дните, които започват с буквата "П". Понеделник... Па вторник... Па сряда...

Всеки ден ми е Йордановден, щото като се събудя първо се хващам за кръста.

# 475
Двойка от Лом решава да опита нестандартно място за с**с. След кратко обсъждане на вариантите се спират на замръзналия Дунав... Час и половина след началото, запъхтян мъжът хвърля поглед към брега...
- Веро ма, забий тия нокте у ледо, че подминаааме Русе

# 476
Снощи спах в един хотел, в който хавлиените кърпи бяха толкова меки и пухкави, че тази сутрин едвам си затворих куфарите!

- Скъпи, обичаш ли ме?
- Да.
- Колко?
- Колкото и да е странно...

Жена ми е страшно организиран човек. Днес ми даде списъка със семейните скандали за следващата седмица...

# 477
  • тук, на мястото си

# 478
# 479
  • на правилното място, в точното време
Полицаи спират джип Г класа. Вътре седи един мръсен просяк. - Какъв си ти, бе, откъде го взе този джип? - Мой си е. Подариха ми го. - Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием. - Абе мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората. - Каква дарба, бе? - Лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги действа. Полицаят се замислил и казал: - Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш? - Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата. Просякът се изходил на главата на полицая. Полицаят си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата седят две мутри и се хилят. - Абе, тоя ако се изсере на още една кука, ще му купя апартамент!

Общи условия

Активация на акаунт