Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Б. Б. и Цв. Цв. отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цветан получил агентурна информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко си останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна.
На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра:
- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цв. Цв., нямаше изобщо да ви позная...

# 541
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 542
  • София
Скакалците са природно бедствие, макар и поединично да не са страшни. Същото е и с тъпаците.

От един момент нататък няма значение колко знаеш, а какво помниш.

Понякога използвам думи, които хората не познават, само за да ги дразня. Например днес в общината на дамата зад бюрото ѝ казах "Добро утро!".

Клаустрофобията е панически страх от затворени помещения. Пример: вървя към денонощния, за да купя пиячка, и умирам от страх да не са го затворили!

Получавам съобщение от мъжа ми: "Палачинките са толкова изсъхнали, че едвам изядох две." Чудя се дали да му кажа, че купих еднократни чинии с рисунка на палачинка.

- Докторе, какво ми има, че съм толкова млада, хубава и добра?
- Халюцинации!!!

В полицейското управление:
- Дойдох да подам жалба. В продължение на четири месеца всеки месец получавам по едно заплашително писмо!
- О? И имате ли идея кой е подателя?
- Да, данъчната служба!

Влача някаква през гората, а тя реве, та се къса. Питам я:
- Страх ли те е?
- Страх ме е...
- А питаш ли ме мен, като ще се връщам сам в тази тъмница...

# 543
# 544
Всеки клиент на БДЖ е пътник.

# 545
Искам да изживея следващия си живот на обратно. Започваш мъртъв. После се събуждаш в старчески дом и всеки ден се чувстваш все по-добре. Изхвърлят те от него, защото си твърде здрав и отиваш да си вземеш пенсията. На първия ти работен ден ти дават златен часовник и ти организират купон. След 40 години работа си достатъчно млад, за да се насладиш на пенсионирането си. Купонясваш, пиеш алкохол и развратничиш, докато не си готов за гимназията. После отиваш в предучилищната, ставаш дете и си играеш. Нямаш отговорности, ставаш бебе и после се раждаш. След това прекарваш 9 месеца в луксозни СПА условия с централно отопление и румсървис, по-голяма стая всеки ден и накрая воала! Приключваш с оргазъм.

# 546
Искам да изживея следващия си живот на обратно. Започваш мъртъв. После се събуждаш в старчески дом и всеки ден се чувстваш все по-добре. Изхвърлят те от него, защото си твърде здрав и отиваш да си вземеш пенсията. На първия ти работен ден ти дават златен часовник и ти организират купон. След 40 години работа си достатъчно млад, за да се насладиш на пенсионирането си. Купонясваш, пиеш алкохол и развратничиш, докато не си готов за гимназията. После отиваш в предучилищната, ставаш дете и си играеш. Нямаш отговорности, ставаш бебе и после се раждаш. След това прекарваш 9 месеца в луксозни СПА условия с централно отопление и румсървис, по-голяма стая всеки ден и накрая воала! Приключваш с оргазъм.

https://www.videoclip.bg/watch/820535_stranniyat-sluchai-na-bend … dio-chast-1-tv-ri

# 547
Да, точно за този филм се сетих и мисля пак да го изгледам.

# 548
Aко не те дразни, че е накъсан на парчета по 20 минути може и от линка. Иначе наскоро го даваха по ТВ.

# 549
О не, аз от тракери си дърпам предимно. Преди малко го свалих вече.

- Добър ден, идвам да се запиша на фитнес.
- Това е баничарница?!
- Еееее, ми тогава три банички...

# 550
  • тук, на мястото си

# 551
# 552
София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата и скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае та две не вижда, обаче го мързи да слиза.
Вторият пита:
- Кво има, бе?
- Пика ми се, ама ме мързи да слизам...
- Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето, аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере...
Речено сторено. Застанал първият на края на скелето, вторият го държи и...
По едно време, обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещия...
Две години по-късно. На плажът три девойки си говорят.
Първата:
- Най-големите мераклии за секс са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед...
Втората:
- Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите мераклии. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!
Третата:
- Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите секс маниаци. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден пенис и крещи "Ща та е*а в г*за-а-а-а-а-а!"

# 553
  • София
След мащабно проучване на Кама Сутра, се оказало, че най-предпочитана поза според жените е "хайде утре".

Домакинята:
- Колко жалко, че най-после си тръгвате!

Бабичка, опитвайки се да яде в суши бар с клечки, оплете три пуловера.

Някой написа в нета "Мисленето е вредно!" и народът се юрна да живее здравословно...

През нощта прескочих набързо до хладилника, докато всички спят. Наредих се трета…

Ленчето искаше да ѝ вземат само крайчетата, но бръснарят настоя да махне целия мустак.

- Не реви, де... Не си дебела..
- Отде знайш що рева?
- Ми то съ вижда...

Жена ми по телефона:
- Чувствал ли си някога толкова силна болка, сякаш някой има твоя вуду кукла и е забил игла в нея?
- Не!
- А сега?

# 554
Мъж се прибира от командировка и, подозирайки жена си в изневяра, ѝ вдига скандал:
– С приятеля ми Пешо ли ми изневери?
– Не!
– Тогава с приятеля ми Ники?
– Не!
– Да не си спала с Иван?
Жената сърдито:
– Е-ее стига вече , бе! Да не мислиш, че аз си нямам мои приятели..Joy

- Дядо, баба каза че много ергени са я ухажвали..
  а ти как разбра, че теб те обича най-силно?
- На другите им даде чак след сватбата..Joy

Общи условия

Активация на акаунт