RYANAIR - 19

• 40 173
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Гледам полет за 20.04.за Белгия, според Вас възможно ли е да падне цената/ да има промоция...или е късмет. Както сега например излезе промоция за полети до края на март.

Напълно възможно е, но не е гарантирано. Докато чакате, цените може да станат 10 евро, или 200 евро... Много е важно колко са ви твърди плановете

# 166
  • Sofia
Откакто една ромка се напи и спа на рамото на мъжа ми, абсолютно винаги купувам места, но се чудя- и в тази корона ситуация ли разхвърлят хората от една резервация из целия самолет?

# 167
  • София
Да, разхвърлят ги. То това е целта на програмата - като не ти харесва мястото да доплатиш за друго. Не случайно до последно те призовават да избереш място,  пращат мейли и настояват.
Но "Секи сам си прИценя"

# 168
Гледам полет за 20.04.за Белгия, според Вас възможно ли е да падне цената/ да има промоция...или е късмет. Както сега например излезе промоция за полети до края на март.
  Датата е около великден. Цените ще скачат още с разпускането на псевдомерките покрай пландемията.

# 169
  • софия
Може ли на борда някаква" дребна" храна- напр. солети, бисквити...

# 170
Може, как да не може? Освен, че се продават, може и Вие да си носите. Колко пъти съм пътувал с тях, има хора, дето и сандвичи от къщи си носят, хаха. А някои от тях са с чеснов салам. Други белят сварени яйчица, смятайте на какво мирише. А не може и да се проветрява. Трети ядат семки, точно зад главата Ви. Освен ужасния звук, миризмата също е брутално неприятна Grinning Най-вече по традиционно "ромските" дестинации (Испания, Германия, Великобритания, Белгия, Нидерландия) положението е... майка плаче.... в самолетите на Ryan и W!Zz.
Едни солети или разни шоколади и вафли не са проблем Wink

# 171
  • софия
При попълване на PLF- като си качих сертификата и автоматично ми изписа името на кирилица. Трябва ли да се промени на латиница?

# 172
  • В най - голямото село
Може, как да не може? Освен, че се продават, може и Вие да си носите. Колко пъти съм пътувал с тях, има хора, дето и сандвичи от къщи си носят, хаха. А някои от тях са с чеснов салам. Други белят сварени яйчица, смятайте на какво мирише. А не може и да се проветрява. Трети ядат семки, точно зад главата Ви. Освен ужасния звук, миризмата също е брутално неприятна Grinning Най-вече по традиционно "ромските" дестинации (Испания, Германия, Великобритания, Белгия, Нидерландия) положението е... майка плаче.... в самолетите на Ryan и W!Zz.
Едни солети или разни шоколади и вафли не са проблем Wink
А иначе с маски, и от Ковид се пазим. Simple Smile Трябваше да летя на 18/02 за Лондон , точно когато се разрази бурята. Смених си билета за 04/03 - 90 евро за смяната. Дъщеря ми лети само с Бритиш и не се плаща нищо за смяна на полета, само ако има разлика в цената.

# 173
Имам регистрация в сайта на Ryanair, има ми имената и датата на раждане, но не виждам номер на лична карта или документ за самоличност? Като купих билети също не ми е искало това като информация, а виждам само имената на пътниците. Трябва ли нещо аз да вкарвам?

# 174
Можете да влезете в профила си и сега да вкарате всички номера на документи за самоличност на всички пътници, ако не - когато се чекирате системата ще ви ги поиска

# 175
  • София
Няма смисъл да се запаметяват документи. Нали ги преиздават с др. номера.

# 176
  • ПЛОВДИВ
Няма смисъл да се запаметяват документи. Нали ги преиздават с др. номера.

При смяна може да се направи корекция. Wink

# 177
Здравейте,  малката чанта, която се слага под седалката отпред, до колко кг може да бъде? Видях размер, но тегло не е уточнено.

# 178
  • СОФИЯ
10 кг.

# 179
Полетите до Акаба до края на Март ли се? След това есента ли се възобновяват?

Общи условия

Активация на акаунт