RYANAIR - 19

• 40 336
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна и...духом на Босфора
До Терминал 2 с метрото от Централна автогара как да стигна? Има ли прекачване,или ползване на още един вид транспорт, благодаря.
Взимате линия М2 от Централна жп гара до Сердика и оттам се прехвърляте (на горния етаж) на линия М4.
Схема https://www.metropolitan.bg/shema/dejstvashto-metro
Ако идвате от откъм Цариградско шосе, изобщо не е нужно да слизате чак на автогарата. Автобусите, идващи от Пазарджик, Пловдив, Ст.Загора, Ямбол, Бургас.. (тоест идващи от автомагистрала Тракия) спират на Интер Експо Център, точно там е метростанция ИнтерЕкспоЦентър-Цариградско шосе. Оттам взимате М4 до летището за 4 спирки. Не е нужно да обикаляте цяла София и да се връщате обратно пак до източната част за летището.

Ако идвате с влак по линията Бургас-Пловдив-София или Бургас-Карлово-София директно слизате на жп гара Дружба-Искърско шосе (тя е близо до летището), слизате долу в подлеза и там е метростанция Искърско шосе, взимате метро М4 за две спирки и сте на терминал 2
Благодаря,Дизилер и Брадли Купър 😊 за подробните обяснения.
Дизилер,от Варна идвам😊

# 211
  • Пловдив
Сега дали е ок да купувам София-Загреб-София или да поизчакам? Датите са 21-24 май. Как мислите?

# 212
За празнични дни не е добре много да се чака..иначе като гледам тенденцията за април е 10 евро на посока...

# 213
  • Пловдив
Да де...затова се чудя. Сега са 96Е за двама, двупосочно.

# 214
Риск печели...
ако решиш сега да взимаш, вземи по отделно, защото ми дава един последен на по-ниска цена 37 евро двупосочен, като сложиш 2, вдига цената и за двата

# 215
Дизилер,от Варна идвам😊
Е, там е друго... и влаковете, и автобусите идват от север.  В такъв случай трябва да се слезе на централната автогара или жп гара. А най-добре с България Ер от Варна до София за 45 мин Wink

# 216
  • Пловдив
Риск печели...
ако решиш сега да взимаш, вземи по отделно, защото ми дава един последен на по-ниска цена 37 евро двупосочен, като сложиш 2, вдига цената и за двата
има ли някакъв риск да са поотделно купени?
Наистина е по-евтино...
А по-късно във времето дали мога да купя 3ти билет?

# 217
Риск имах предвид, ако искаш да чакаш да паднат цените.
Иначе няма значение кога ще се купят билетите и дали ще са наведъж или не.

# 218
  • Пловдив
Благодаря!

# 219
Здравейте,
Аз имам един въпрос относно резервация на билети за двама човека
Искам единия билет да е само с ръчен багаж (без никакви екстри) а другия с чекиран куфар 20 кг.
На сайта им пише следното: Избраният вид цена на билет се отнася до всички пътници за всички полети
Значи ли това че не мога с една резервация да избера различни видове билети за двамата пътуващи?
Предварително благодаря!

# 220
  • Пловдив
Направи като мен...купи поотделно двата билета и чекни какъвто багаж искаш.

Ако се пробва с различни мейли, може ли да даде и ворият на по-евтина цена както първият? Т.е да ги брои като отдлени покупки? Понеже като е през един и същи мейл ги свързва и вторият не е на същата цена...или това няма общо?

# 221
Да, мислех си и аз да резервирам по отделно, ама как ще си гарантирам място един до друг в самолета?
Не съм резервирала с Раянеър и затова не знам стъпките. Ако купя първо билета без екстри, накрая ще ми посочи ли номер на място в самолета, така че да мога да впиша желано място при закупуване на втория билет.

# 222
  • Пловдив
Това незнам...аз тоя път купих без места.Полетът ни е час.

# 223
  • София-Младост
Да, мислех си и аз да резервирам по отделно, ама как ще си гарантирам място един до друг в самолета?
Не съм резервирала с Раянеър и затова не знам стъпките. Ако купя първо билета без екстри, накрая ще ми посочи ли номер на място в самолета, така че да мога да впиша желано място при закупуване на втория билет.
Дано не бъркам, но мястото и багажа не са вързани. Пробвай дали ще ти даде на билета без екстри, да резервираш място.

# 224
Последните години нарочно разхвърлят пътниците на една резервация на различни редове, за да се купува смяна на място. Така че отделните резервации не са проблем.

Общи условия

Активация на акаунт