Априлски бебчета 2022 - тема 4

• 44 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Честито Рождество, момичета! Красиви празници и много любов около вас, мъничетата да растат и да за здрави. ❤🌲🌟

И аз тези дни мисля да споделя с някакъв по-алтернативен пост новината със света, ще мисля и ще напиша и тук. Супер снимка иначе, бравооо ❤❤❤

# 391
  • София
Весела Коледа момичета ! Надявам се да стр открили желаното под елхата 🎄 Аз си направих един подарък днес малко за повдигане на духа, че всичко в момента отива в подготовка на бебчо.

Пожелавам ви много здраве, още малко остана до бебчетата ♥♥♥

Доста познати имам, които споделиха днес за годеж или бебе, за това решихме ние да го направим през януари, когато имаме годишнина. Само трябва да измисля сюжета 😂

В началото на януари съм на 3та ФМ , и нямам търпение вече за тонове и финални прегледи ❤

# 392
Момичета, весели празници! Желая на всички един пухкав и сладък финал ❤️

# 393
Весели празници мамчета ! Живи, здрави и благословени да сте вие и семействата ви и живот и здраве април месец да гушкане нашите пухкави подаръчета. Късмет

# 394
Весели празници 🎄.
Ние не сме споделяли освен с най близките и тези дето са ме видели,чак като се роди баткото мъжа ми се "похвали".И сега така ще направим,личи ми,но и си ходя със свободни дрехи рядко някой познат ме пита.Не съм суеверна,просто не си падам по такива неща,както и мъжа ми.

# 395
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, щастливи и Благословени! Нека 2022г. ви донесе чудото за което мечтаете! 🙏🎁☃️ Тази година нашият най-скъп подарък изглеждаше така!.. Не се усмелих да разкрия в мрежата, все си мисля, че е рано, затова само загатнах с надпис и затворена кутия, а на вас в и презентирам с отворена 😁Чудех се, дали да вземам нещо, но все пак 2021 ми донесе най- голямото щасрлие и е редно да има под елхата и за бебо нещо! Весели празници!

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 10:04 от Tinavasv

# 396
Здравейте, прекрасни! ❤  Пожелавам ви светли празници, бъдете благословени заедно с вашите семейства ❤ Аз от днес съм в АГ на Евата в Сливен, понеже на фаталната се видя фуниевиден маточен канал,  късно е за серклаж, и съм на лекарства за да задържим максимално дълго бебка вътре та топло 😍 Току що ме прегледа лекуващия лекар и ме пита 'Кога е термина?'  Казвам му аз уверена 21.04 и той, като се усмихна и ми вика това голямо бебе ще излезе най-късно на 05.04, че може и мартенско да е 😅 Още съм в шок, но поне се радвам,че щом върви голяма остава по-малко време да лежа 😅 Иииии това са мойте размисли и страсти по Празниците 😅 Be happy ho-ho

# 397
Здравейте, момичета! Честито Рождество! Днес бях на женска консултация, живурка си добре бебока. Върви си пак с няколко дни напред, даже ни позволи да му направим снимка. Измериха го 890гр, предния месец беше 510гр 🤗 АГ ме пита какво пия и ми предписа ако искам профилактично да си взема магнезий, но ще помисля още малко. Относно болката между краката каза, че е защото бебето притиска и ми се струва, че ме болят жилите, но всъщност не било така 🤔 Качила съм още 2кг, кръвното е добре. Другия път ме вика за късната фетална. Аз не държах да я правя, но не искам да и отказвам, тъй като е много внимателна и всеки път ми дава снимки. Днес първо се показа, махна си пъпната връв от пред лицето, а после набързо се скри с ръчички 🤣 Закачам ви малкия бебок, много прилича на батко си 🤗

# 398
Привет! От около 25 дни взимам магнерот 3 по 2. АГ беше казал да ги взимам така до 4 януари, когато като се видим евентуално може да намали дозата. Прави ми впечатление, че от няколко дни ходя по 3 пъти до тоалетна по голяма нужда. Нямам разстройство, но получавам като леки болки все едно преди разстройство, които има човек и се изхождам. Възможно ли е да е от магнезия? Понеже преди това си ходих по 1 път, макс 2 пъти на ден. Сега ми се струва много на често и сякаш с причина някаква. Отделни пия желязо и си мислех, че то ще ме спече, но се случва точно обратното. Имате ли идея от магнерот или от желязо се разхлабих така?

Ще правя обременяване с глюкоза скоро. Искам да ви опитам в тези два часа, в които чакаме пред лабораторията в колата примерно, мога ли да отида до някой магазин да пазарувам или да си свърша някаква работа или трябва задължително да съм в пълен покой? Също така в този ден предполагам няма да мога да си взема еутирокса, защото реално ще е станало много късно, просто да го пропусна хормона в този ден ли?

Търся мнения за стерилизатор - ако може някой да препоръча за микровълнова или ел да бъде?
Благодаря за отговорите предварително!

# 399
Привет! От около 25 дни взимам магнерот 3 по 2. АГ беше казал да ги взимам така до 4 януари, когато като се видим евентуално може да намали дозата. Прави ми впечатление, че от няколко дни ходя по 3 пъти до тоалетна по голяма нужда. Нямам разстройство, но получавам като леки болки все едно преди разстройство, които има човек и се изхождам. Възможно ли е да е от магнезия? Понеже преди това си ходих по 1 път, макс 2 пъти на ден. Сега ми се струва много на често и сякаш с причина някаква. Отделни пия желязо и си мислех, че то ще ме спече, но се случва точно обратното. Имате ли идея от магнерот или от желязо се разхлабих така?

Ще правя обременяване с глюкоза скоро. Искам да ви опитам в тези два часа, в които чакаме пред лабораторията в колата примерно, мога ли да отида до някой магазин да пазарувам или да си свърша някаква работа или трябва задължително да съм в пълен покой? Също така в този ден предполагам няма да мога да си взема еутирокса, защото реално ще е станало много късно, просто да го пропусна хормона в този ден ли?

Търся мнения за стерилизатор - ако може някой да препоръча за микровълнова или ел да бъде?
Благодаря за отговорите предварително!
И аз бях така от магнезия само че от диаспорал. Говори с лекаря ти. Аз го смених и сега ми е доста по-добре корема.

# 400
Чувала съм, че може да разхлаби магнезия, но не ми се е случвало на мен. Честно казано добре ще ми дойде малко разхлабване, че аз съм обратния случай😀😀😀 особено сега от празниците насам….За теста с глюкоза това, което ми обясниха в лабораторията е, че тр да стоиш на едно място в покой.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:02 от BMR

# 401
Чувала съм, че може да разхлаби магнезия, но не ми се е случвало на мен. Честно казано добре ще ми дойде малко разхлабване, че аз съм обратния случай😀😀😀 особено сега от празниците насам….За теста с глюкоза това, което ми обясниха в лабораторията е, че тр да стоиш на едно място в покой.
За глюкозата, миналата седмица бях да ми правят, живея на 10 мин. от лабораторията и при трите взимания си ходех до нас и после се връщах с такси, тъй като не знаех, дали ще мога да шофирам. Беше адски студ, за да седна на някоя пейка да изчакам....в лабораторията всякакви болни, къде да съм в покой и да не мърдам... колкото и да обработва повече организма при движение според мен, ако си има човек проблем и да ходиш и да не ходиш все си е тая... все ще покаже проблем. След като изпих глюкозата от лаборатирията до на в нас (за 10 мин.) ми се позамая главата, но на следващия час ми беше добре.

# 402
Аз само споделям какво са ми казали на мен лаборантите, а всеки си преценя как да постъпи според ситуацията. По принцип движението подпомага по-лесното усвояване на глюкозата и затова трябва да се стои мирно. Аз имам кола и съм стояла в нея с книжка. С миналата бременност ходих в АГ болница да се тествам и там подпирах диваните.

Да попитам как сте вие с килограмите? Аз след Коледа рязко съм +2кг и вече общо съм качила 7, та малко се притесних.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 09:18 от BMR

# 403
ВМР.. много си добре даже .. аз вече съм +10, 11 килограма .. а съм 1,60 см висока .. гледам да се храня здравословно .. ноооо…. килцата си вървят нагоре .. каквото е такова.. аз каквото зависи от мен правя .. мисля от нова година да си наложа повече разходки и може би малко йога.. надявам се да ми помогне да се чувствам по-добре..

# 404
Аз за сега съм с малко качени килограми 😃 1,59 см. съм висока, 23г.с.+4 дни и съм качила 3,5 килограма, имам и сравнително малко коремче, но растящо всеки ден и една буйна мадама в него.. но аз съм от лежащите мами и с толкова малко движение не мога да ям много...чувствам се, че ще се пръсна ако прекаля 🤣

Общи условия

Активация на акаунт