ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
От Игри на волята. Освен Туджаров, който е и от инстаграм Joy

# 586
Редактирах се,не знам защо написах ИГ вместо ИВ.Само не знам кога ще е участието им,мислех че ще е тази вечер,но явно не.

# 587
  • София
Кое е момичето, което е прегърнал Морунов, не я разпознавам или съм я забравила, ако е участвала? Sweat Smile

# 588
  • Sofia
И аз гледах,гледах и не се сещам коя е.newsm78 

Тази година в ХК ги умориха от студ,половината им готвения все навън на снега.
Тепърва и на лед ще готвят,на зимна пързалка.Ще е забавно как ще се справят на кънки. Smiley

# 589
Имаше я на още няколко снимки тази девойка на едно от първите им масови събирания. Член е на екипа на Продукцията.

# 590
  • София

Hell's kitchen (11.03.2022)  Сезон 4 Епизод 7

# 591
  • Mediterraneo
Някой, който геда Ергенът да ме светне дали не са вкарвали някоя нова парцалеса там? Има една, която чак сега видях изобщо- коса на каре, голяма татуировка на единия бицепс, супер груба и недодаляна изглежда женицата, със също толкова груб глас.
Аз прехвърлям предаването през линковете на Мари, ама тази досега не съм я засичала и ми стана интересно.

# 592
  • Велико Търново
Направи един скрийншот и го дай тука. Аз първия епизод гледах само, но уж съм физиономист, може и да я "позная". Пък и в сайта на bTV май ги има участничките, може да погледнеш там.

# 593
  • София
Няма нова участничка, сигурно говориш за Теодора, ето това е тя: https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/teodora-kalinina.html

От началото си е в предаването, но не я даваха толкова.

# 594
  • София

Hell's kitchen (12.03.2022)  Сезон 4 Епизод 8

# 595
# 596
На мен Ергенът ми е голяма боза. Можеха много по-интересно да го направят с някакви задачи на момичетата, състезания, а то сякаш на ревю да показват рокли и пият вино, по една на някаква разходка всяка вечер и това е. Не ми харесва. Тази Гергана ли беше на 24 г. дето била, преди шест години пишат пак на толкова се писала и в нещо си участвала, та...Започна някак обещаващо, ама..освен красиви природни гледки не виждам нищо друго, а и от всички съм разочарована там, не ми харесва вече ни една.
Мен не ме мислете сякаш е най-интересното за момента. Не е претенциозно, но е приятно за гледане, поне за мен.
Хелса не го гледах, ама поради липса на друго ..последните две серии изгледах. То миналия епизод двама доброволно си тръгнаха. Все яйца поръчват дошлите, хамбургери и ...там също нещо издиша , ама..карай ..гледах го.
Капките и те нещо не ме хващат, омръзнаха ли ми, защото се дублира със Сървайвър и гледам началото и края..не ми е нещо интересно.
Сървайвър пък една скука..направо ...толкова го чаках и такива надежди, ама игрите ги знам повечето от ИВ последните, отделно все са излъскани и чистички, нахранени ми се виждат, бе..то ще свърши и нищо не си харесах-ни отбор, ни играч.
Тази на острова самотната пък колко изгони , а не е нещо уау, ама то тя не плува и съответно няма с плуване състезание за елиминация. Не е справедливо така и игрите са повече за баланс , мъжете си отидоха. Та с две думи..скучно ми е. Но пък природата...еййй голяма красота..
Братята не ги гледам, писна ми и от техните роднински връзки и го изпуснах, та ..
Тези за таланти по БТВ пък съвсем ме изнервят и с жури и изобщо, не го гледам.
Уж много неща, а ми скучно навсякъде или не ми харесва и изобщо съм кисела и недоволна.
Казах си))

# 597
Fanfanito, много меланхоличен пост. Sad
Напомня ми страшно много като настроение което носи на

People talking without speaking
People hearing without listening

Жалко, че си разочарована от Сървайвър. Силен сезон гледаме в момента.

# 598
  • София

Hell's kitchen (13.03.2022)  Сезон 4 Епизод 9

Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/8828/videos/25615.smil/25615__720.mp4_chunk.m3u8

# 599
Хиляди благодарности, Мари.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт