И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 218
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мецанке, аз кафявия ориз съм го открила отдавна и сега на Мати от него варя1 Но спанак не обичам освен на баница! Навремета като съм била малка съм ядяла много спанак и коприва и май съм си изяла дажбата за тоя живот, защото сега немога да кусна направо!
А нахута и баклата като са бобови  дали са разделни, защото аз се храня разделно от години и бобови не ям, освен зелен боб?

# 121
Здравейте, момичета! Привет от мен и малката Вяра! След многомесечно отсъствие по ред причини, които даже не искам да си спомням, ние се появяваме на хоризонта. Надявам се, че сте добре и отново ще споделяте ценен опит за живота с малките маймунки!
Специални поздрави на Аги и Тони!

# 122
Леле Сесил, добре сте се завърнали .Ако знаеш колко сме ви мислили Praynig.Дано всичко преживяно е зад вас и само хубави неща да споделяш тук с нас Peace.
Дай снимки на малката Вяра, че тук едни сватовници сме станали Stop да видим за какво се борим Joy.

# 123
Честито на месечковците!

Пожелавам много здраве на Аги и Тони!

Вени,не можах да ви гледам,но видях снимки

Бурка,ще оправя снимките  Hug

С малката сме долу горе добре,ужас е просто заспиването ви казвам  Tired ,някакъв ад ,кошмар,ужас който преживяваме всички,най вече аз-рев голям като я сложа сама да заспива в леглото,иска на ръце приспиване,но сложа ли я почва голяма истерия  Tired
Много я мъчат сополите,които вече седмица не мога да излекувам,с аспиратор ги чистя ,но явно са по навътре и не е толкова лесно  Rolling Eyes

Аз да питам-ще започвате ли супичките?

# 124
Добре дошли на сесил и полуадашката!  bouquet
Включвайте се вече често!
Hug

# 125
Добре дошли на Сесил и малката Вяра    bouquet

Дея, аз много съм се наточила да направя супичка, но чаках да съм я захранила със сухарчето от попарата, за да и сложа от него в супичката. В сряда сме на консултация и ще питам , че ми е голям мерак.

# 126
Zdraveite,
Благодаря на всички за поздравитеbouquet

Аги-пожелавам ви скорошно покачване на железните запасиHug

Аз като гледам по колко хапват вашите деца и взех да се тревожа за Хрисnewsm78
Пускам примерно меню с часове ОКОЛО ,защото точни нема:
около 5.30-6 кърма
около 9-9.30 кърма
около 11- 60 гр.пюре,каша(аз понякога давам пюре с каша)максимум!!!
около 13.30-14 кърма
около 17-18кърма
okolo 21-22 karma
Рядко имаме и други дневни кърмения.Те са или по 2-3 глътки или просто си играем с ц....
Вечер като се разсъни си прави по 2-3 глътчици,но най-често съм биба за приспиване newsm78

НЕ Е ЛИ МАЛКО?

Добре завърнали се на Сесил и малката Вяраbouquet

Вкъщи темп. е макс 20 градуса.А в спалнята е с 1 градус по-малко(по-студена е тази стая,а лятото е жегааа) Naughty

И ние си мачкаме дъждобрана,а и понякога му се карамеhahaha

Абе мами с бисквити неможе ли да се задави бебето?Я кажете някакви без глутен

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 20:57 от ~Цвети~

# 127
  • Boston, MA
Ехо, мамета! Добре дошли обратно на Дибо и на Сесил и Вяра!

Дея, чакам да почнем месото първо и по-нататък супите. Дани този уикенд опита авокадо (сурово) и малини (в комбинация с круши). Вече е захранен с бая неща и му мешам комбинации с кашите (например моркови или грах с ориз, ябълка, круша или банан с овесена каша). Тая седмица ще даваме манго и комбинирано зеленчуково, а следващата пилешко или пуешко месо.

Аз и в предната тема питах, ама май не сте видяли - кой е дал от бисквитите за зъби? Черепахова, този Плазмон това ли са?

Ммммм, Мама Маца какви рецепти хубави е дала... Мерси!

# 128
  • София
Бубка, бисквитите Плазмон имат 2 варианта-едните се разтварят в мляко или при смучене, а другите са по-твърди - за хрускане, за зъби. И двата вида са с глутен.
Аз съм дала засега само от меките. Като отчупи от тях едно парченце Соня почва нещо да го джвака  и то се разтопява. Така постепенно трябва да свикне с по-едра храна.

Цвети, защо да е малко това ядене????? Това са си 6 хранения. Много си е добре, пък и си е кърма.

# 129
  • 2 етажа над тавана
Ех, като ви чета колко неща ядат вече мъниците и направо ме хваща яд на тия гадни колики #Cussing out #2gunfire Защо трябваше да се връщат Sad Сега я мъча Маги с кашичка, но тя голям ентусиазъм не показва.  А иначе каквото и да види за ядене иска да й давам, но аз не смея, че с тоя неин стомах, вече не знам ooooh! А пък като седнем да вечеряме с баща й - леле-мале, елате да видите тръшкане и писъци да яде и тя от нашето ядене. За сега се въздържам да й давам, ама кога ли ще ме хване алтавия и ще я натъпча с манджа feeding

Добре завърнали се на Сесил и на малката Вяра!  bouquet

Деичка, до ден-два ще кача и аз снимчица за заглавната страница

# 130
Сесил, радвам се, че пак си при нас заедно с Вяра Hug

Цвети, имаме почти същия режим. Мисля, че е идеален Grinning

# 131
Цвети, наШ приблиzителен режим е следния

7 кърма
10 кърма
12.30 190гр zелен4уково пюре
14.30 кърма със следобеден сън, т.е. су4е си доста многократно, та тук стават 2ь, към 16 някъде пак
18.30 кърма
24 кърма
и от там нататък не броя  Whistling  но сицока детето ноЩем, сутринта никога не яде много, просто не е гладна, и в 10 пак су4е по скоро само zа да zаспива.....

# 132
  • Boston, MA
Бубка, бисквитите Плазмон имат 2 варианта-едните се разтварят в мляко или при смучене, а другите са по-твърди - за хрускане, за зъби. И двата вида са с глутен.
Аз съм дала засега само от меките. Като отчупи от тях едно парченце Соня почва нещо да го джвака  и то се разтопява. Така постепенно трябва да свикне с по-едра храна.

Цвети, защо да е малко това ядене????? Това са си 6 хранения. Много си е добре, пък и си е кърма.

Ахаааа, мерси за разяснението, Рени!

Цвети и Татянче, аз вече уж бая неща давам, ама уикенда бабата ни ми посочи как един "колега" на 9 месеца яде кроасан (не знам какво очакваше, и аз да го почерпя Данката с кифла май)... не се притеснявайте, всяка майка си знае детето - аз гледам, че моето лапа с много апетит (даже в повечето случаи си мънка-тананика под носа, като яде пюре), а и кърмата ми намалява, така че затова...

# 133
рени, Плазмон имат с и без глутен.Тези които са без са в кутия като от АМ и са стрити Бубка пита за тях.А тези със са цели бишкоти.

# 134
Здравейте.
Плазмонки давам с от стритите.
Ама аз съм захранила с глутен, давам течна каша на Нестле и в нея има глутен.
Примерно меню
7-8ч. АМ 150гр.
10ч.-Плодово пюре колкото иска+1/2 жълтък
12-12,30 АМ +зеленчуково/не повече от половин бурканче/
16ч-течн каша
19ч АМ малко
22-23ч АМ 200мл.

Общи условия

Активация на акаунт