💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 482
  • 946
  •   1
Отговори
# 390
  • London
На Андрей обаче много му харесва да се прави на Гаврош.

# 391
  • София
Я, с червен суичър! Жълтият сигурно не е изсъхнал след пране

# 392
Я, с червен суичър! Жълтият сигурно не е изсъхнал след пране

Ако има кой да го изпере, че жена му нали е звИзда, заета със собствената си подготовка за Игрите Grinning

# 393
  • Испания
Преди два дни реших, че не ми е интересно да публикувам чорапите на Гридин във влака и информацията, че има нов телефон, както и че не е забравил "сестра си" от формата, но след публикацията на La Catrala:

1. А всъщност преди два дни той публикува следното...

2. Това изобщо не коментирам... Представлението не е Алиса, а майка ѝ. Ясно, че трябва да покаже, че Алиса вече "говори" български, но коментарът на кандидат-участичката в ИВ е...

3. Какво публикува Гридин? и Какво публикува благоверната му /както се вижда, моментът е един и същ/? Къде са жената, която го дърпа, за да го целува, и детето му?

Тъжна история.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 22:04 от Smileys 🙈🙉🙊

# 394
Ауу каква ужасна кожа има Ксения без грим...

# 395
  • Испания

И Дир.бг започна да публикува материали "Една жена каза". Не стига, че ѝ платил с монети по два лева /не знаех, че вече има изискване как да се плаща/, а и не искал да ѝ разкаже за формата. Андрей бил с джентълментско държание...
Не чета жълта преса, но по-глупав материал скоро не бях срещала.

# 396
# 397
  • London
И на мен ми изскочи статията за Симеон. Честно казано се възмутих от продавача на бензиностанцията. Не смятам, че е професионално да коментираш парите, които ти дават дали са стотинки, дали банкноти. Заприлича ми казаното на опит да унижиш клиента. Бих я уволнила на мига без предупреждение.....махленски разговори на пейката пред блока, на работното място не.

# 398
И на мен ми изскочи статията за Симеон. Честно казано се възмутих от продавача на бензиностанцията. Не смятам, че е професионално да коментираш парите, които ти дават дали са стотинки, дали банкноти. Заприлича ми казаното на опит да унижиш клиента. Бих я уволнила на мига без предупреждение.....махленски разговори на пейката пред блока, на работното място не.
Точно снощи ми попадна въпросния материал. Тази продавачка ми направи лошо впечатление какво е казала. Първо претенции как да й върне, второ длъжен ли е да разказва за Игрите. И на мен някой така да тръгне да ми се държи няма да съм особено благосклонна и вежлива.

# 399
  • Испания
Голямата файда от участието в ИВ: правят те на маймуна, унижават те и ти скапват здравето. На печелившите - честито! Да се явят следващите шарани, жадни за слава!

# 400
  • London
То заради това е добре да взимат пример от практиката в Колумбия.....смисъл играчи под определена възраст. Колкото и да си здрав, във форма и тн ....годините си оказват влияние. Иначе нашия формат не бе нищо особено откъм игри според мен, не искам да си представям какви травми щеше да има от чуждия Стоян.

# 401
Защо мислиш, че травми, получени на млади години, не те тормозят цял живот? Като си млад не ги усещаш много, но макар и по-късно, напомнят за себе си.

# 402
  • London
Разбира се, че не си застрахован на млади години, но няма място за сравнение младеж на 20 с мъж на 50.

# 403
  • София
Сюзън от втори сезон на "Игри на волята" е участвала в YouTube риалити, наречено "Следващият инфлуенсър на България", с още 39 участници, от които тя е единствената популярна (извън tiktok) личност, доколкото разбрах и не се е класирала на финала.

# 404
  • София
Не е единствената популярна извън Тикток, аз му хвърлих едно око. Сюзън сама се отказва  още в началото, но я разбирам, доста малоумно "предаване". Друга, която стигна до финал, е Виктория Капитонова, която пък участва в Мастършеф.

Аз се зарадвах на Бети от ИВ1, сподели, че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт