💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 480
  • 946
  •   1
Отговори
# 405
Коя пък е тази Бети от ИВ1? За Бояна ли иде реч?

# 406
  • Испания
Роберта.

# 407
Какви грозни татуировки, защо се загрозяват така не знам...

# 408
  • London
Дано са временни наистина....мотокрос ли й е спорта? Ако не ...наистина не мога да си го обясня. Просто и мотор да й се щеше можеше да е далеч по-идеен и малък и изобщо не така сякаш аз съм лепнала две ваденки на гърба й.

# 409
  • Испания
Скрит текст:
Дано са временни наистина....мотокрос ли й е спорта? Ако не ...наистина не мога да си го обясня. Просто и мотор да й се щеше можеше да е далеч по-идеен и малък и изобщо не така сякаш аз съм лепнала две ваденки на гърба й.

Това не е Desafío - Colombia и участниците не са спортисти. Когато участваше, я представиха като фитнес инструктор. А тук има повече инфо.

# 410
  • London
Пише, че тренира силов трибой и бокс....Роберта я гледах малко в Максимал, мисля е от малкото жени, които наистина имат място в подобно предаване чисто физически. Стана ми интересно за татуса, защото за да лепнеш нещо такова все някак трябва да има връзка с теб и ми хрумна, че с това се занимава. Joy Е все пак явно е любител на моторите има снимки с такива, но грозен е много татуса....няма идея в него.

# 411
  • Испания
Добър състезател беше на фона на другите.

Татуировките ѝ не ме впечатляват. Щом ѝ харесва, да си ги носи.

Във формата ме дразнеше, че търпеше мъжете да я мачкат. Остави у мен впечатление на човек, който смята това за нормално. Смехът ѝ е непоносим /за мен, но и други пишещи в темата споделиха същото/.

Да е жива и здрава, да износи леко бременността и да роди безпроблемно!

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 22:52 от Smileys 🙈🙉🙊

# 412
Аз съм окей със смеха ѝ но по принцип не харесвам никакви татуировки.
Така  и така сме захванали клюки, а кой е бащата?

# 413
  • Испания

bettyfitlift

“Връзките не са въпрос на време. Всичко опира до доверие, отношение, съвместимост и дълбок разговор между душите. Някои хора десетки години градят връзка и не могат да достигнат нивото на това, което други двама създават само за месец. И няма нищо общо с възрастта или зодиите. Някои го наричат чист късмет, а други знаят, че сами са си го направили. А може би въпросът е в това да попаднеш на човек, който търси същото нещо като теб.”
.
И когато го срещнеш всичко се случва с лекота, все едно от “само себе си”, без да мислиш, без да насилваш нищо… И с всеки ден става все по- силно и обичаш все по- осъзнато. Виждаш срещу себе си не просто човек, а цяла Вселена. Цял живот да потъваш в нея, няма да ти стигне да я опознаеш, да ѝ се наситиш… ❤️💫

Изминалата 2021-ва година за мен беше наситена с невероятни преживявания, куп различни емоции и много промени. И ако трябва да обобщя- беше прекрасна! Тези дни ще ви разкажа повече, обещавам.
🎈

Не публикува снимки с него, освен тази, от която става ясно, че е бременна. Честитят ѝ, тя благодари.

Хакнали са профила на Красима.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 12:30 от Smileys 🙈🙉🙊

# 414
  • London
Тази практика е от години изненадва ме, че се е вързала май същото се беше случило с Ваня от предния сезон.

Едва ли ще си върне профила....трябвало е да мисли като натиска линкове.

# 415
  • Испания
Да. Ваня имаше същия проблем.

# 416
За да те хакнат не е задължително да се "вържеш". Понякога  е достатъчно паролата за емайла да е била слаба (или употребена за няколко неща).  ММ постоянно ми пили на главата за сложни пароли и различни навсякъде.
Но мен друго ме впечатли - че се отдава толкова голямо значение на някакъв си акаунт в който качваш публични снимки. Айде разбирам да беше акаунт с лични снимки - да се притесня. Правиш нов и си ти. Човекът е важен не акаунта. Мигар разни идиоти ще продължат да следват откраднатия акаунт? Заблуден разбирам - ма до някое време.  Защо въобще да се впряга да плаща откуп?
Обяснявам си го че това е проблем на "известните, ама не дотам". 
На Ариана Гранде ако и хакнат инстаграма ще плати ли откуп?  Другия път. Прави си нов и си пее. До няколко дни феновете са чули разбрали и отреагирали.

# 417
  • Испания
Всеки си знае. Тя се ядосва /от това, което видях написано/, че с това е свързана работата ѝ.

Естествено, че не трябва да се връзват, и да реагират адекватно, когато се случи. Има https://www.bg-mamma.com/?action=post;topic=1391757.405;num_replies=417 и им пуснах линка /на тези, които публикуваха съобщението/.

# 418
  • London
Само се надявам Андрей да не е платил на някой да я свърши тая работа. Joy

# 419
Само се надявам Андрей да не е платил на някой да я свърши тая работа. Joy
хахахахахахахах

Общи условия

Активация на акаунт