‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Несподелена любов?! А Лора не уби ли човек за Денис? Не съсипа ли живота си заради него? Не влезе ли в затвора? Не се ли набута и в черния бизнес на Карата, за да слухти и да опази Денис? Не доказа ли категорично любовта си в трети сезон? Как ли не я унижи той, отказа да я изслуша, а не е като да не направи безброй отчаяни опити да се свърже с него и да го предупреди за покушението срещу него, та накрая се принуди лично да се заеме и да убие предателя Оги? Лора и сега обича Денис. А това, че е странна, лабилна, дразнеща на моменти и емоционална, не я прави необичаща.
Да, и нея я превърнаха изведнъж в самоотвержена жена, която като образ няма общо с онази Лора, която за най-малкото нещо казва край и бяга. Нереалистично е и не е същия човек, който ще убие за любовта си, а после ще избяга, когато вече и двамата са набутани до ушите, а помежду им има трупове, косвени "жертви" на тая уж голяма любов. Пита се в задачката - и на края за чий беше всичко това? За да се върне Денис в София и да почне бизнес с оръжие. Хубаво, но да бяха измислили нещо по-достоверно от бягащата от угризения Лора, която отива в дома за сираци да изкупи вината си.
Апропо и "скърбящата вдовица" Ива доста охотно даваше сведения за акцията на бившия си любовник, а сега беснее, че именно той убил мъжа й. Ами да беше мислила преди да го предаде за пореден път. В живота трябва да избереш страна, както каза той, който също не беше цвете за мирисане, но не беше и чак за убиване.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:56 от ЛейдиРоуз

# 601
Аз мисля,че раздялата им и посещението на човекът от военното министерство на свързани.Веднага след като направи офертата, Лора го изостави.Той е 100 процента човек на Филип.Денис е трябвало да го върнат в България .Самият Филип очакваше завръщането му ,само не очакваше да е толкова скоро.Само  ако се раздели с Лора ,той ще приеме този  бизнес и ще се върне. Най - вероятно са я заплашили и са я накарали ,да напише това писмо.

# 602
Ей, тая мрънкаща Ива, ще си намери най-накрая майстора в лицето на инспекторката. Света вода ненапита... Хем иска адекватно разследване и някой да се задълбочи, хем отказва да съдейства и да отговаря на въпроси... Беше ли любовница на Денис? Беше. Беше ли на Черкезов? Беше. Ама иначе обидена - напуснете... Много противна, по-дразнеща и от мъжа си.

# 603
АХАХАХАХАХАХАХХААХ погледите на Драго и Сандо като видяха Карата 😀

Ива при Радо? Защо? Да разбере кой е убил Калин? А и не разбрах защо Черкезов не може да пипа Денис и Сандо, а Радо може? И като започне да разследва Радо, ще види, че Ива работи при него 😀 Крайно безсмислен сторилайн за убиване на десетина епизода.

# 604
Сега разбрахте ли кой ще отгледа детето на Йосифов? Радо Андреев. Припадам. Joy

# 605
  • Галифрей
Карата си е казал  “ Чао Фъндокова, искам аз да съм кмет на София “ 😂 😂 Ама той не е Киро Харварда да се справя с мафията, а се кандитира за кмет. Трябва да оправят пътищата,траспорта, буклуците  аве много неща. Изобщо не го виждам като кмет на моят град.
Рекцията на  на Драго и Сандо беше яка.
Радвам се,че Ива си намери майстора. Ели кърти ❤
Нямам доверие на оня с цайсите.
Сандо и Герито го удрят на много романтична двойка 🙄
Ох и ся какво най-лошият ми сценарии Ива и Радо двойка злодей…🤣😂

# 606
Сандо и Герито го удрят на много романтична двойка 🙄
Ох, да се не надяваш какви романтици излязоха. А много тъпо, че използваха музикалната тема на Драго и Лора, да бяха сложили друга мелодия за тях.
Ива само с Радо и Никсъна не беше спала, сега ще има тая възможност.

# 607
Ще ме скъсате от смях с Ива и Радо.
Ива не пропуска вярно никой в този сериал.

# 608
Радвам се ,че Денис си носи халката. Личи си, че Лора му липсва.Дори не можа  ,да се зарадва за новия бизнес, защото нещо му липсва Лора.Надявам се да се върне накрая на сезона .

# 609
  • Велико Търново
Като ви чета, ми става ясно, че аз пък Ива и Радо съм ги пропуснала. Явно ще трябва да внимавам, когато мойто мъж гледа през уикенда, че миналата неделя го проспах. Smile

# 610
  • Галифрей
Нали. Да на тях повече им отива някаква чалга.
Мен много ме дразни,че Ива се прави на егати изстрадалата, любяща любяща съпруга 😒😐🙄 Дразне ме и Чезката как само издигат,че Калинчо е бил голям храбър герой,той страдата повече от Ивка, бил е влюбен в него.

# 611
Пак става мудно. Мирише ми на сезон две , ако ме разбирате. Ако ще вървят силен- слаб- силен- слаб, да правят по- добре по един сезон в година.
Или да правят само нечетни сезони. Wink

# 612
Аз даже мислех, че сезон 4  ще излезе чак септември месец ,не сега

# 613
Честита Баба Марта на всички, да сте живи,здрави,щастливи. Нека тези мрачните времена да си заминат да настане мир по земята 🤍❤

Не очаквах Драго да се върне толква бързо ( е какво му е 6 часа път) мислех си поне в десетия епизод. 😂

Kак 6 часа път бе, бая си е летене от Тексас, пък престой няколко часа на някое европейско летище и чак после София. Обаче Денис го телепортираха направо. Тъкмо говори с брат си и на другия ден пристигна от снежен Тексас Simple Smile Simple Smile Продукцията поне друг щат да си бяха избрали - нещо като Монтана, Колорадо, Юта, някъде където вали сняг и се задържа.
Искам новата полицайка да се залюби с Денис, да има терзания, рев, яд и драма. И накрая да избяга с него в Дубай или Аруба и да си народят дечиня.
Баща им дали ще е в бизнеса с оръжието?
Дано не убият Радо, че добре играе момчето.
Точно 2021г., декември имаше големи снегове в Тексас, бедствено положение направо. Ел. инсталациите претоварени и т.н.

# 614
  • Другата България
Уау!
Първо разочарование за сезона.
Наистина ли?
Като разбра, че Денис се е върнал, на Ива й се доработи. До вчера караше непълнолетния си син - или пълнолетен, все тая, да го прави, сега видя възможност да "закове" Денис и се навря при втория й най-мразен човек с "бизнес предложение". Алоууу, сценаристИтИ, съвсем ни взехте за мезе! И сега какво - Ива ще омае Радо, надали ще го прелъсти - тя не цели това, накрая Радо биг мафиото ще "изпее" " брат си" за Калин, и ще има възмездие за него? За Калин?
Дано не съм права този път.
Но, че това цели Ива е ясно и на Гери тъпото вероятно.

Черко - новия Калин. Защооооо....все да има по един такъв, вманиачен милиционер...абсурден пълнеж са тези сцени!

Все повече се замислям за бизнеса на Драго - доколко е законен и дали Кольо не е зад това.

Погледът на Радо към Ива, когато му каза, че идва с бизнес предложение - безценен!
Погледът на Драго, когато видя "умрелия" Кольо жив - два пъти по-безценен. Joy
Отново им направи епизода! Heart
Ето как и най-вече защо Вели ще се включи в отбора.
Мразя да са предвидими...

Общи условия

Активация на акаунт