🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 924
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 135
Марчина пак започна да минава през главите на този и онзи!

# 136
Киро е много токсичен човек, той е отрови последните седмици на всички. Отвратителен човек, мижитурка.

А Пламен е супер смешник, пълен палячо. Щял да саботира - защо не ги наказват тези хора?

# 137
  • Другата България
Някой да ми припомни - имало ли е друг толкова противен участник досега в някой сезон?
Визирам Кирил, естествено.
Противен всякак - външно, вътрешно, комплексно?
Защо му се позволява на това същество, допълзяло от някаква селска колиба, да си развява мазната лимба и да занимава половин страна месец време, в най-гледаното време?

# 138
Ох, този Пламен. 😂 Човека от седмици си води конференции в нужника. Сега пак ще ги наказват заради него.😂😂😂

# 139
Изобщо тая година на групичката им е през бастуна за правилата. Иван и Андрей си дрънкат и сигурно се кефят на сеира, но и те самите не са никакъв авторитет за тия. Кирил си прави вотове на недоверие, нищо че думата на фермера била закон. Пламен си пише бележки, ще саботира. Мартина си прави съвсем ясни машинации цял сезон, дето уж са забранени. Коцето и той. На никой не му пука. Аз се смях на Теодора като каза, че им било бащиния, но май баш така се чувстват.

# 140
Пацо и неговият нужник Joy

# 141
А, мижитурката Стефан искал да си почине преди дуел и да не е ратай...

# 142
Ох, немога Joy т’ва с тоалетната бешеее Joy

# 143
  • Другата България
Пламен наистина се е взел насериозно, ама много насериозно.
То не, че другите спазват правилата, ама Пацо май повече си е повярвал.
А на Джоки вярвам, че не се интересува от точки.
Тя, освен, че е силна, е прекалено уверена в собствените си възможности.
Което е голям плюс.

# 144
Хахахахха най-после нещо смешно в тая ферма. Горките без врати. Аз лично ще ходя в гората ако трябва 😂

# 145
Добре, някой пита ли киро кога ще си ходи или аз изпуснах нещо?

# 146
  • Разпиляна във въображението
Никой! Аз мислих, че Ваня ще го ковне, но уви

# 147
  • на село
Добре, някой пита ли киро кога ще си ходи или аз изпуснах нещо?

Те другите не съм сигурна, че знаят какво е казал.
Той не беше ли сам пред камерите, когато каза, че ако Ваня стане фермер, той раницата и си хваща пътя.

# 148
  • Другата България
Четенето и писането в темата откога са задължителни?

А Пламен изобщо не се притеснява, че отново се е омазал и заради него патят всички, особено жените.
Стефан пък....ето още един повярвал си, то, не, че има лошо, ама ....нали....

# 149
Иван малоумен ли е?! Стои и пита онова същество какво щял да прави ако Ваня му нареди нещо, оня се репчи, че ще откаже и следва едно голямо нищо, дори няма леко напомняне за явно неставащата за нищо дума на фермера. Каква е идеята на тоя цирк, тъп ли е, без правила и защита на тези правила олеква всичко, което правят. Правилният начин беше един - заявяваш, че няма да изпълниш пряко нареждане, ОК, можеш да си събираш кирливата мешка още при първия отказ, системата е 'секи сам си прецения как да действа от тук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт