🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 929
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 150
Стефан, великият мениджър и психолог, пак в обора, завалията. Хич не му се вярваше.

# 151
Добре, някой пита ли киро кога ще си ходи или аз изпуснах нещо?
Излиза така, че пак зрителя е манипулиран. Типично. Направо да се изкажа в стил - Киро. Продукцията да се застрелят! 😂

# 152
  • Другата България
Ох, СтефКО, СтефКО....и ти си един мислител!

# 153
  • sofia
Стефан е рядко тъп, щом си мислеше, че ще му се размине ратайството и дуел после... че той игра срещу Ваня и не знам защо изобщо си е мислел, че би му се разминало.

# 154
  • Другата България
Сега, към конкретния момент, аз виждам Живка и Джоки да готвят, да се държат като фермери, а действителния фермер на седмицата седи на масата и сладко си хапва. Ванчето наистина не си дава зор, и предвидливо си делегира отговорностите на Живка и Марта.

# 155
Единствената положителна пормяна във Фермата е физическото израстване на кученцата 😂

# 156
Единствената положителна пормяна във Фермата е физическото израстване на кученцата 😂
Хаха, да.
Ми Ваня… не и се отдава да е шефче и си намери маши да ѝ свършат работата. Ама пък that’s one way to do it. Що не? Тепърва няма да я харесат.

# 157
Това с тоалетната хем е смешно, хем е гадно. Аз щяха да го сритам вече Пацо, защото им проси поредното наказание. Той и неговите авери, за кой ли път...

Обаче продуцените са големи интриганти и лицемери, не, че е изненада за някой. киро в ден пореден си прави каквото иска и нарежда обиди, за него наказание няма. Пацо дрънкал в кенефа половин час - айде санкция веднага...

# 158
  • на село
Интересно му е Любо къде е ходил на вероучение?!
От кога е в САЩ?
При нас вероучение няма, дори моите родители не са ходили, а аз съм над 50г.
Вероятно бабите и дядовците ми са имали такова.

# 159
Любо откакто излязоха Тедка и Лора нещо се кротна. Отдавна не е се проявявал с някаква тъпотия.

# 160
Мартина много е свила перките напоследък и се държи дори...нормално. Ако през сезона беше такава и Кирил го нямаше вътре, щеше да е един хубав сезон.

# 161
Кирил още във втората половина на миналата седмица започна да се отметва от думите си, че ще напусне, ако Ваня отново стане фермер.
Той го каза това съвсем в началото, когато не се знаеше, че Ваня ще е дуелист или поне, че ще играе срещу Ралица, а не примерно срещу Мартина, защото тогава шансовете ѝ доста намаляват.
Като се разбра срещу кой ще се изправи, Кирил веднага почна да пее друга песен. 😂
По-разумно е да не влагаме много доверие в неговите думи, тъй като той пък не влага значително количество мисъл в тях. Просто си дрънка.

Иначе аз видях Ваня да приготвя нещо в кухнята, ама след цялото това натрапване на “мързела” на Ваня от Кирил и сие, нормално вече някои хора да забелязват кратки моменти, в които това се “потвърждава”.

# 162
  • Варна
Интересно му е Любо къде е ходил на вероучение?!
Мисля, че Любо е внук или син на свещеник.

# 163
  • София
Пламен и Стефан съвсем откачиха точно накрая. Как е възможно Стефан да е такъв мързел. Три месеца се подпира насам-натам и е похвално, че мисли, но неговото мислене е като работа - друго не похваща. Имам такива познати мъже, откровено са ми странни, като кажат за нещо "Не съм го мислил". Сякаш е някакво физическо усилие и трябва да му отделиш нарочно време, за да се случи.... И неговата работа така ми изглежда. Язък му за размислите и напъните, като накрая се оказаха просто сметки без кръчмар. Joy
Любо се държи най-нормално в момента.

# 164
Вероучение има отдавна към някои църкви. В манастир видях деца от неделно училище на нещо като лагер. Това е избор на родителите. За Любо мисля, че наистина е вярващ.
Стефан пък какво толкова се спече, че е  в обора? Ами колелото се върти. Днес си горе, утре долу. Ваня има не лоши отношения с Любо, а и Стефан не беше в добра светлина пред нея.
Мартина пак с мутренските изказвания - Направо на главата му стъпи на тоя. При нея е характерно това - тоя, оная. Звучи ...не добре.

Общи условия

Активация на акаунт