ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 813
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте!
Честити месечинки на всички бебоци!
Ninani, браво миличка! Това ще ние от голяма полза на всички!
Аз когато сложа Хрис на 45 градуса, той успява да се изправи сам до седнало положение и затова избягвам да го слагам така.
Иначе за захранването, аз бях започнала да давам сокчета, но след като не му понасяха добре на стомахчето (коликите се върнаха) ги спрях и започнах с плодово пюре следобяд. Но не давам повече от 60 гр. и останалото е АМ. Вече ядем и зеленчукови на обяд и пак така. 60гр. пюре, а останалото АМ. Обаче той Хрис си е лакомник и нищо не отказва. Каквото му дам си го изяжда.
Целуффки на всички бебоци от нас

# 166
Здравеите мамета и беб4овци и от нас с Любима. 4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ МЕСЕ4КОВЦИ Tada. Да растат здрави и весели деца. Добре до6ла на новата мама. Ninani, благодаря ти за разяснението, наистина е много полезно за вси4ки нас, БЛАГОДАРИА ТИ Peace. Ние съ6то сме о6те само на кърма, ама като казвам на кърма, зна4и даже и вода не пием. Та в този ред на мисли, днес тъкмо я пробвах да пие...и за малко да се задави глупа4ето ми, изоб6то не я иска и исках да ви попитам как да и я давам и кога? Като разбира се, аз я поттоплям малко преди това. Но все си мисля 4е ве4е трябва да запо4не да пие по малко нали newsm78? Dany ip, и тука положението е абсолиутно като при вас. Изклиу4ително насър4ават кърменето, и аз пове4ето не6та покраи бременността и сега с отглеждането на бебка ги нау4авам тук във форума и затова всеки път им благодаря на моми4етата 4е ги има, и 4е споделят вси4ко тук Hug. А за това пусто захранване какво да ви кажа, като гледам всяка една от вас го прави по разли4ен на4ин и колкото пове4е инфо 4ерпя, толкова по-объркана ставам newsm12. Но да видим като доиде и на6ето време как 6те се справим. Ние 6те запо4нем след края на 6-тя месец. За сега 4ао от нас и целувки на вси4ки сладурковци и сладуранки lovekiss.

# 167
Здравейте и от нас,Честити месечинки на всички бебоци,които празнуват днес Ние днес се захранихме със картофено пюре,милото изяде две малки кафени лъжички и искаше още,обаче утре.
Таталинка  мила,това че ще дохранваш със шише не означава ще бебка ще се откаже да суче не се притеснявай,важното е тя да се чувства добре и да започне да наддава.Пресито до последно си сучеше ама нямаше какво  Sad,аз толкова драстично смъкнах кила пак че кърмата тотално спря.
Ninani  мерси за инфото   bouquet като си спомня каква мъка беше с баткото да вземаме урина с разни памуци и марлички.

# 168
 Привет мами ние се завърнахме от разходка,папахме и сега тровим на мама нервите.Обаче този път ще го оставя да си пореве малко/ако ревне де/ ами писна ми вече то изобщо не седи само  ooooh!засега си е намерил занимавка с бибата  Laughing
Аз Диди не го слагам облегнат най много за снимка и това е,но в количката го вдигам малко да гледа  Rolling Eyes
Мами абе тея бабета наистина си нямат друга работа,вчера докато чаках да си взема мляко /малкия спеше в количката/една бабетка като го загледала и какво мислите и роди главата"махни на детето биберона докато спи,че ще му се изкриви захапката Naughty" аз съответно и казах любезно,че и мойта челюст горната е по-напред и не е от това че съм спяла с биба,а тя  Mr. Green Е вярно може и да е така ама  Crossing Arms
Честити месечинки на порастващите!
Това е за сега,че зверът се е  разгневил и ми се струва от рев ще заспи!

# 169
  • София
   Здравейте мами,
има опит за последен протест за промяна на тълкуването на закона за завареното положение . С това изменение се увеличават дните, през които майката получава 90 % от средният й осигурителен доход от 135 на 315.
   Може да ни подкрепите на         http://www.bgpetition.com/promeni-kso/index.html
   Ако можете да намерите и още майки, бащи, съпрузи които да подкрепят ще е от полза. Важното е да опитаме!

# 170
  • Варна
Аз подкрепих петицията, дано успеем!
Ето една снимка от днешната ни разходка с Ninani и бебе Тея

а ето и останалите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75374

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 19:10 от Анита_

# 171
Tabbi, и ние сме с температура 37.4, но мислех че е нормално Embarassed и нищо не съм направила. Сега ме шашна, дори панадол не съм дала на детето, а камо ли да се обаждам на педиатъра. ooooh!

Лида, водичка не пием и това е. Преди време го пробвах и той се давеше, а вчера пак опитах да му дам и той с голям интерес гледа шишето, опитва бибата, но да пие не му идва наум.

# 172
  • Бургас
Мамчета призовавам ви да обърнем внимание и на себеси. В смисъл да отидем на конролен гениколожки преглед след раждането (който естествено не го е правил), защото днес ми стана много криво като видях една позната на която 6 месеца след раждането и откриха раничка и след направена цитонамазка са установили наличе на ракови клетки . Преди месец са и направили операция в София и са и изрязали всичко освен яйчниците казали са и , че е щасливка, че поне си има бебе Ицко.

Така че моля ви да започнем да обръщаме внимание и на себе си , защото какво ще правят бебчовците без нас.

Целувки и лека вечер

# 173
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте мамета да ви почерпя днес че ставаме на 5 месеца  Misc Baby Bottle  party023 beer Wine Glass Popcorn smile3510 cook

Честито и на другите месечковци да са живички и здравички и много да дундеят  Mr. Green

Аз много се радвам че днес прегледа мина превъзходно, другия ни преглед е чааааааак като направи 6 годинки.Доктора се зарадва че бързо се е възстановил Бобкото, а той беше кротък и раздаваше усмивки докато му правеха ЕКГ-то, и отделно записа представи се чудесно и нямаме шум.Другата седмица сме на алерголог при доц.Маринова за да ни даде програма за захранването.Все още сме на Вентолин и Бромхексин но се надявам и тях скоро да ги спрем та да бием гадните ваксини че до сега само една е бита  Crossing Arms. Ами това е от нас с бонбона много гушки на всички бебоци и много цунки по сладките дупета  Heart Eyes  bouquet

# 174
Ninani smile3501 smile3501 smile3501

A тия гадни баби4ки дето само съвети дават вече почнах да ги сънувам. Толкожа ме дразнят че няма накъде. Имам пред вид непознатите дето ни в клин ни в ръкав ти викат "ама то му е студено и затова плаче или ама то му е неудобно както сте го сложили" fight

# 175
Elia , много хубаво, че ни подсещаш. А, извинете невежия ми въпрос, но какво е усещането като имаш раничка? Питам ви , защото тук ходих при док и тои вика всичко е ОК, ама аз хич не се чувствам ОК и сега се чудя дали да изчакам до 15 дек , когато ще се прибера в БГ или пак да ходя тук при док...прегледа ми струва 300$, затова толкова се кумя, че тука всеки дига ръце от тия цени на здравеопазването.....но никой нищо не прави по въпроса.
За седенето - ами моята беба си седи в проходилка заобградена от хавлии, за да и е опряно гръбчето и е адски щастлива. Аз мисля че ако нещо не и е ОК, тя ще си каже. ДЕцата няма да направят нищо, което да им навреди...така твърди нейната педиатърка.

# 176
Елия, права си за прегледите-наистина,ако има още неотишли-до отиват...че шега не бива-аз ходих още първия месец.
Днес да ви се похваля се засякохме с Пепитка и бебе Любчо в парка и веднага се отчетам със снимков материал:

# 177
 sohappy  Много хубави фотографии ма то каквито майките,такива и децата-хубавки
Камбанска кога успя в рамки бе мила?И аз днеска си пуснах малко снимки на хартия на тези машини и инсталирали нови рамки и календари та мисля да направя нещо за НГ
26 според мен като имала такива ранички много преди да родя ми се струва,че нямаш усещане, поне аз не съм имала.Разбрах като отидох на преглед, защото ми кървеше след полов акт.

# 178
Хеи здравеите пак. Аз като никога да се вклю4а два пъти днес. За прегледа: тук в Англiя е задължителен този преглед за рак на 6ииката на матката. Прави се три месеца след раждането, като те те търсят, а не ти сама да ходи6 и да пита6. Моми4ета не отлагаите, това е сериозно Naughty. За сядането: моита принцеса стои в къ6ти по4ти само в стол4ето дето е от коли4ката и го ползваме и за колата де. Много и е удобно и се 4увства добре. Сега 6те ви покажа. Но във него тя не е съвсем седнала разбира се, и за мен така е много удобно, за6тото и меткам разни игра4ки да си ма4ка и така ми е винаги пред о4ите и под ръка, тъи като аз местя стол4ето от стая в стая /когато се налага/. В коли4ката съ6то я повдигам на първата степен, но тя бързо се изморява и заспива, а аз веднага пак я свалям в легнало положение. Хаиде лека ви ве4ер, ако не се сетя пак не6то.А ето ни тука с лигавника на главата  Joy

# 179
Здравейте отново! Благодаря за топлото посрещане Hug
26 , раничките не се усещат. Те се откриват с цитонамазка. На мен ми откриха и през цялата бременност ме наблюдаваха. Правиха ми биопсия и слава богу не са ракови клетки:pray:.
Виждам,че си в САЩ.Отиди да ти направят pap smear за да си спокойна.
kambanska и аз имах подобно преживяване с кашата. Педиатърката ми каза да му давам по малко за да свикне с лъжицата, а и щото бил по едър. Пробвах да му дам оризова каша на два пъти и той си хапва с голямо удоволствие, но половин час след това такова пищене му удари. Свиваше се от болка като при коликите и ми стана много гадно. Така че и аз зарязвам всичко за след 6-тия месец.
Tabby, дали пък не и растат зъбки на твойта бебка,че има температура? newsm78
dany_ip и тук е същата история с консултациите. Гледат ги на 2,4,6,12 месеца. Претупват ни като на поточната линия Crazy, но вече свинках с тази мисъл.
Мисля,че след 4-тия месец може да се слага в количка под наклон 45градуса. Аз така и направих и ми се струва,че му е удобно Peace. А и той хич не обича да е легнал и да не вижда какво става наоколо и само реве. А така си гледа човека, гука и е доволен Grinning.
Приятен ден от нас Hug! Отиваме да се наслаждаваме на калифорнииското слънце,че след няколко дена се местим на източния бряг и ще ни тракат зъбките от студ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт