На бебенцата родени на 9 ,честита месечинка!

Аз освен сока дето и давам по обяд за сега друго не мисля да и давам.Ще си помисля по-нататък.Естествено лъжем педито няма как....
ама тя ни вярва и само ни хвали колко сме дебелички.Според нея вече трябва да сме яли местни пюрета и вече и жълтък да и давам...Сока го правя от моркови и ябълки,като го давам няколко дни и един ден почиваме.Круша също е опитвала в комбинация с моркови и ябълка.Слагам в сока и по малко кърма да и е по -сладко

И тя беше хремава,ама преборихме хремата с капки "Мукосептонекс" ,топене на крачетата в топла солена вода и разтривки.
Дано скоро се оправят болните бебенца,че хремата е лошо нещо и трудно се спи.Аз я слагах на една страна и подпирах гръбчето и за да може да спи спокойно,така нослето не се запушва толкова....
На мойто бебе също са му изследвали урината,два пъти,когато бях болна от хепатит.Татито и е взел с памуче,което после е изтискал в стерилно контейнерче.Контейнерите ги има в аптеките.Аз си замразявам кърма в такива.Има малки и големи и са удобни за такива неща.
Лека нощ,а аз оставам с "Ало къщата"
Не помага нито говорене,ното люшкане,галене,прегръщане и каквото още се сетите!На моменти се питам дали пък нещо друго не го боли!
Виждам как му се спи,очичките му се затварят,а не може да заспи!Вече втора седмица заспива към 2-3 часа! 
),но на няколко места четох че това било признак че бил готов бебо за захранване!Аз определено искам да се кърмим изцяло до 6 ти месец,но.....знам ли?! 
Целувки от нас!
!