Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 799
  • 483
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Моята страст са парфюмите и козметика за лице.Предпочитам Yves Saint Laurent Black Opium. Късмет на всички!

# 361
Mоята страст са био козметиката, разделното събиране и маникюрите Smile А сетивата ми пленяват хубавите аромати и вкусът на шоколада Yum Моят избор е Black Opium Extreme

# 362
Моята страст са ароматните шедьоври, книгите и няколко парченца черен шоколад. 

# 363
Моята страст са  пътешествията.

# 364
Моята страст са книгите

# 365
Шеметни танци, ароматно кафе, шоколад,   интересна книга и разбира се, запленяващ аромат на парфюм! Парфюмът е нещо, без което не мога.Ако липсва, сякаш съм без дрехи! С удоволствие бих опитала Black Opium Extreme.

# 366
Моята страст са качествената козметика и луксозните парфюми 👌
Друга голяма страст е моят съпруг 💖

# 367
Моята страст е козметиката във всичките й форми.
Бих се зарадвала да спечеля Black Opium Extreme.

# 368
  • Варна
Моята страст са пътешествията, парфюмите, червилата, шоколад и всичко онова, което ме прави със свободен дух!

Y Le Parfum

# 369
Моята страст са пътешествията, козметиката и хубавите парфюми. Бих се радвала на Black Opium Extreme.

# 370
Моята страст са пътешествията

# 371
  • София
Страст са ми пътуванията из непознати дестинации, аксесоари - чанти, обувки, парфюми...

# 372
Моята страст са далечните пътешествия

# 373
Моята голяма страст е месенето на питки, но обичам и да пътешествам. Бих се зарадвала, ако спечеля Black Opium Extreme.
Весели празници!

# 374
Моята страст е сладкарството! Обичам да измислям и създавам различни сладкарски изделия Simple Smile Също така и маникюрите, парфюмите. Ако спечеля, избирам Y Le Parfum.

Общи условия

Активация на акаунт