Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Раждах тази година
Ако се разбереш с лекаря секциото ти да бъде в ден, в който той е на смяна не се заплаща нищо, ако обаче се води избор на екип цената е 400 лв. И така в моята стая бяхме настанени 2 жени, аз заплатих 400 лв, а другото момичето нищо (и двете раждания се водят по здравна каса).
Здравейте, февруари живот и здраве чакаме нашето бебче, което най вероятно ще е секцио.  Някоя мама може ли да даде инфо за актуални цени по здравна каса? Благодаря предварително Blush

# 496
Раждах тази година
Ако се разбереш с лекаря секциото ти да бъде в ден, в който той е на смяна не се заплаща нищо, ако обаче се води избор на екип цената е 400 лв. И така в моята стая бяхме настанени 2 жени, аз заплатих 400 лв, а другото момичето нищо (и двете раждания се водят по здравна каса).
Здравейте, февруари живот и здраве чакаме нашето бебче, което най вероятно ще е секцио.  Някоя мама може ли да даде инфо за актуални цени по здравна каса? Благодаря предварително Blush
Благодаря за инфото Blush

# 497
Каква е цената на PRP в Тутракан

# 498
  • Ловеч
Каква е цената на PRP в Тутракан
Здравейте, писахте ми, но сте си забранила входящите съобщения.
Аз правих 07.2022 и беше 280 лв. Направих го, защото настоявах за лепило преди трансфера и доктора ми обясни, че това било по-добро за лигавицата. Не боли, като трансфер е.

# 499
Момичета при недостиг на Б12 какъво приемате?

# 500
Здравейте, мили момичета. На 28 ми октомври беше моят  ЗЕТ трансфер на 2 бластоцисти на 19 ден от цикъла.За съжаление тестът ми е отрицателен.
Моля ви споделете на кой ден от цикъла ви е правен ЗЕТ трансфер.
На 11 ден от цикъла лигавица 8,5 мм
На 19 ден от цикъла 7,8мм , тогава ми беше ЗЕТ.
По- принцип съм с по- къс цикъл на 24-25 дни.
Може ли лигавицата да е била неподходяща , защото всъщност вместо да нарасне тя намали размери.
Благодаря за съветите.

# 501
Момичета при недостиг на Б12 какъво приемате?
B12 на солгар. Малко е скъп, но хубав и се усвоява добре.

# 502
# 503
Да, казват, че на капки/спрей по-добре се усвоявали. При мен помогнаха много бързо и таблетки въпреки тежки дефицити - и на в12, и на д.

# 504
  • Русе
Здравейте, на този цикъл ще правим  ЗЕТ. Проблема е че ми дойде в неделя и съответно никой няма на регистратура, за да си запазя час, понеже доктора ми каза да отида на втори ден. Та днес се обадих и от регистратурата ( " любезни както винаги") ми казаха,  че миналата сесмица го нямало Богомил Бойчев и че не можели да ме вкарат в графика 😮. Та да съм звъннела довечера да се пробват да се свържат с доктора да го питат дали да ми запазели час. Доктора не ми е казал предварително какви медикаменти са приемам,  ще го правим на изкуствен цикъл. Аз досега не съм минавала през тая процедура и незнам  как се действа. Не искам да се провали трансфера и ще видим дали въобще ще мога да се свържа. Много съм притеснена. Споделете моля ви каква е била вашата подготовка за ЗЕТ. Мисля си,  ако не успея да се свържа , да си взема примерно фемара и да я почна от довечера, за да не се прецака работата, докато успея да разбера как ще се действа.

# 505
Здравейте, на този цикъл ще правим  ЗЕТ. Проблема е че ми дойде в неделя и съответно никой няма на регистратура, за да си запазя час, понеже доктора ми каза да отида на втори ден. Та днес се обадих и от регистратурата ( " любезни както винаги") ми казаха,  че миналата сесмица го нямало Богомил Бойчев и че не можели да ме вкарат в графика 😮. Та да съм звъннела довечера да се пробват да се свържат с доктора да го питат дали да ми запазели час. Доктора не ми е казал предварително какви медикаменти са приемам,  ще го правим на изкуствен цикъл. Аз досега не съм минавала през тая процедура и незнам  как се действа. Не искам да се провали трансфера и ще видим дали въобще ще мога да се свържа. Много съм притеснена. Споделете моля ви каква е била вашата подготовка за ЗЕТ. Мисля си,  ако не успея да се свържа , да си взема примерно фемара и да я почна от довечера, за да не се прецака работата, докато успея да разбера как ще се действа.

По принцип се започва с естрофем от 2ри ден и после ви викат на някъде около 7 или 9 ден, нещо такова. За да видят как върви лигавицата. Нещо такова ми се е запечатало в главата докато съм чакала там и съм слушала разговори.
Не се притеснявайте,всичко ще бъде наред, не е задължителнонда идете на 2 ри ден за зет.

# 506
Здравейте момичета, изчетох цялата темичка и реших да се включа и аз с питане.
Първо желая успех на всяка една, от нас.
Пациентка съм на Л. Бойчев.
На 10.11.22 ми беше трансферът (свеж трансфер на 2ва 5дневни бластоциста).
За кратко видях положително ЧХГ и 2ва дена, след това започна да пада. От 53,на 45,на 35 (тъжна картинка съм в момента), придружено с кръвотечение(розово, кафяво, червено).
Изследвах прогестерон на 8ми ден, след трансфер 8.9ng/ml. Докато се свържа с Клиниката и доктора, си самоназначих лечение с помощта на други мами. Дуфастон 3*1,утрогестан 3*1, купих и инжекции Пролутекс, но докато пристигнат беше вече късно.
Както и да е, ще гледам да съм максимално кратка, доколкото е възможно.
Звъннах в Клиниката и казах, че ЧХГто ми пада, но казаха да продължавам с лекарствата и понеделник 28.11.22 нов тест. Съжалявам, че го казвам, но не виждам да има смисъл.
Имаме 3 замразени ембриомчета.
Въпросът ми е дали ще имам преглед и разговор с докторът след този случай?
На този преглед искам и да говоря с него за ЗЕТ още на този цикъл, макар че ще ми е трудно да определя кога ми е 2ят ден например от цикъла с това кръвотечение, което продължава в момента(вече не знам кой ден).
Отделно следват празници.
Другият ми въпрос е на кой ден от цикъла ще ми бъде първият преглед за стартиране на ЗЕТ?
Извинете за дългия пост и благодаря за отделеното време

# 507
Здравейте момичета, изчетох цялата темичка и реших да се включа и аз с питане.
Първо желая успех на всяка една, от нас.
Пациентка съм на Л. Бойчев.
На 10.11.22 ми беше трансферът (свеж трансфер на 2ва 5дневни бластоциста).
За кратко видях положително ЧХГ и 2ва дена, след това започна да пада. От 53,на 45,на 35 (тъжна картинка съм в момента), придружено с кръвотечение(розово, кафяво, червено).
Изследвах прогестерон на 8ми ден, след трансфер 8.9ng/ml. Докато се свържа с Клиниката и доктора, си самоназначих лечение с помощта на други мами. Дуфастон 3*1,утрогестан 3*1, купих и инжекции Пролутекс, но докато пристигнат беше вече късно.
Както и да е, ще гледам да съм максимално кратка, доколкото е възможно.
Звъннах в Клиниката и казах, че ЧХГто ми пада, но казаха да продължавам с лекарствата и понеделник 28.11.22 нов тест. Съжалявам, че го казвам, но не виждам да има смисъл.
Имаме 3 замразени ембриомчета.
Въпросът ми е дали ще имам преглед и разговор с докторът след този случай?
На този преглед искам и да говоря с него за ЗЕТ още на този цикъл, макар че ще ми е трудно да определя кога ми е 2ят ден например от цикъла с това кръвотечение, което продължава в момента(вече не знам кой ден).
Отделно следват празници.
Другият ми въпрос е на кой ден от цикъла ще ми бъде първият преглед за стартиране на ЗЕТ?
Извинете за дългия пост и благодаря за отделеното време
Обади се за час за коментар. Ще те викнат на 12 ден от цикъла. Реално в този ден ще ти кажат в месеца за зет на 2 ден от цикъла какво да почнеш да пиеш. После ще те викнат не помня на кой ден беше. Аз също бях с нисък прогестерон. СЕт ми завърши с биохимична точно като при теб. О време почнахме с Пролутекса след зет.  За сега нещата са ок. Ще успеете.

# 508
The_bug_lady.
Напълно идентичен случай значи. Много благодаря. Беше много полезен коментарът ти.
Искам да ти пожелая успех. Повече да не ти се случват подобни неща Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 20:36 от Zaiche88

# 509
Здравейте момичета благодарение на д-р Л.Б и целият му екип бременна съм на еднояйчни близнаци 10+5  сме моля ако има забременели на еднояйчни близнаци дами пишат коя седмица са научили пола на бебетата някои казван ,че при еднояйчни близнаци полат бил винаги еднакъв да ли е така благодаря предварително успех на всички несе отказвайте вярвайте и всичко ще бъде наред

Общи условия

Активация на акаунт