Графики на БТ - коментари

• 34 587
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Много благодаря за отговора, ако е станало ще пиша, ако ли не ще продължаваме с опитите. 😊

# 406

Здравейте, нова съм и това ми е първия месец в който следя БТ. Овулацията ми е била 20-21 Въпроса ми е температура ми прекалено ниска ли е за 11 dpo, знам че трябва да чакам ама изгубих надежда вече и за този месец. Тест не показва абсолютно никаква чертичка Disappointed

# 407
  • София
Скрит текст:
Здравейте, нова съм и това ми е първия месец в който следя БТ. Овулацията ми е била 20-21 Въпроса ми е температура ми прекалено ниска ли е за 11 dpo, знам че трябва да чакам ама изгубих надежда вече и за този месец. Тест не показва абсолютно никаква чертичка Disappointed
Здравей!
Да, според графиката, О. може да е била на 20-21 ден от МЦ. ЛФ дотук е 11 дни, което не е много добре.
ЛФ под 12 дни може да показва проблем ... и той се търси и коригира, за да се повиши шанса за успех и да не се разчита само на случайността, някой МЦ да е с по-дълга ЛФ Simple Smile ... защото когато стане зачеване, няма как да знаем колко дни е щяла да бъде ЛФ, ако не е имало зачеване.
Лично за мен, е малко притеснително това, че БТ се повишава толкова дълго време, затова е желателно да се проверят нивата на Прогестерон и Е2, точно на 7-ми ден от ЛФ ( когато е пика на Прогестерона, при нормален МЦ, със средна дължина на ЛФ 14 дни).
Няма да давам примери за да не те притеснявам излишно.
Мери редовно БТ, прави тестове за О. - ще ти помогна да определиш точно 7-ми ден след О., ще направиш изследвания и след това ще го мислим... ако искаш, разбира се.
Пусни тогава и Пролактин.... ТСХ , Т3 и Т4, ако не са изследвани - те имат отношение към синтеза на Прогестерон и нормалното развитие на ЖТ.
ПП.
Не бързай да се притесняваш - всичко това, не е пречка за зачеване... но, докато чакаме това да се случи, поне да елиминираме "нещата", които влияят зле и които може да са пречка за зачеване и дори, за нормална бременност и износване.

# 408
Много благодаря за изчерпателния отговор въпреки че се притесних Grinning
Ще следя нещата и ще пиша 🫶🏻

# 409
  • София
Много благодаря за изчерпателния отговор въпреки че се притесних Grinning
Ще следя нещата и ще пиша 🫶🏻
Не исках да те притеснявам - написа: " ...изгубих надежда вече и за този месец..." затова си позволих да споделя моите опасения, защото много често виждам един или друг проблем, но не винаги го споделям Simple Smile
Повечето момичета се притесняват, докато моето мнение е, има ли проблем - по-бързо да се реши ... и да се продължава напред Simple Smile, но въпреки това, внимавам в изказа си Simple Smile

# 410
Здравейте! Денис, моля за мнение за моята графика. Според тестовете и температурата овулацията е била на 2 април. На 31 март бях при АГ и се видя фоликул 18 мм и тя каза да действаме. Според теб добре ли се повишава температурата. Надявам се да я меря правилно, след сигнала държа термометъра още 2-3 минути, меря я ректално по едно и също време всяка сутрин.

# 411
  • София
Здравейте! Денис, моля за мнение за моята графика. Според тестовете и температурата овулацията е била на 2
Скрит текст:
април. На 31 март бях при АГ и се видя фоликул 18 мм и тя каза да действаме. Според теб добре ли се повишава температурата. Надявам се да я меря правилно, след сигнала държа термометъра още 2-3 минути, меря я ректално по едно и също време всяка сутрин.
Здравей!
И според мен, О. може да е била на 2 април, макар че стойностите са малко и не мога да преценя, кoлко точно е разликата в БТ. Много са важни и стойностите на БТ през ФФ, вкл. и по време на М.
Дано да е станало - това е най-важното Peace

# 412
Здравей, Денис! Този месец графиката ми е доста странна и не прилича на тези от предишните месеци. Започна с много ниска температура, а след овулацията вече 3 ден температура ми е 36.7. Спазвам стриктно условията за мерене и не знам какво да мисля. Дали въобще е имало овулация?

# 413
  • София
Здравей, Денис! Този месец графиката ми е доста странна и не прилича на тези от предишните месеци. Започна с
Скрит текст:
много ниска температура, а след овулацията вече 3 ден температура ми е 36.7. Спазвам стриктно условията за мерене и не знам какво да мисля. Дали въобще е имало овулация?
Здравей!
Орално ли мериш? - Ако да, то е много неточно. БТ трябва да се измерва от М до М, защото стойностите, по време на М., също са важни. вкл. и за да се изчисли по-точно разликата във ФФ и ЛФ.
Може да е имало О. на 15/16 ден от МЦ... но не мога да преценя каква трябва да е горна граница на БТ, без всички стойности през ФФ, вкл. и по време на М.
Дано да е имало О. Peace

Общи условия

Активация на акаунт