МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 57 985
  • 839
  •   1
Отговори
# 585
Това значи,че има някакво възпаление.
А СГ в клиника по стерилитет ли е правена?

Концентрацията е 202,6 mil. ;
Функционален брой сперматозоиди 72,3mil.
Максимална скорост : 65 микрометра в сек.
Има завишени левкоцити в спермата. Това как се регулира  ???

НЕ! В много добра лаборатория в чужбина.

# 586
За да е акуратен резултата, сг трябва да се направи в клиника по стерилитет.Лично мнение Simple Smile
Това значи,че има някакво възпаление.
А СГ в клиника по стерилитет ли е правена?

Концентрацията е 202,6 mil. ;
Функционален брой сперматозоиди 72,3mil.
Максимална скорост : 65 микрометра в сек.
Има завишени левкоцити в спермата. Това как се регулира  ???

НЕ! В много добра лаборатория в чужбина.

# 587
Подкрепям мнението по-горе, за да имате реален резултат, СГ трябва да е направено в репродуктивна клиника. Лично мнение.

# 588
Здравейте!
Къде във Варна е добре да се направи спермограма?Необходима ли е предварителна консултация със специалист и кой бихте препоръчали?

# 589
Здравейте, какво мислите за клиниката в Тутракан относно изследване на спермограма? Реални ли са резултатите? В Русе сме и се колабаем къде да се направи изследването. Най-близо ни е Тутракан, другите варианти са Плевен или Варна.

# 590
Здравейте ,моля ви който разбира да ми разчете спермограма на съпруга ми и да каже мнението си

# 591
Резултатите не са блестящи, но не са и плачевни. Прегледайте се за вариокоцеле, може да пробвате и с добавки. Ако до една година нямате успех естествено се ориентирайте към инвитро.

п.п. може след месец да направите втора спермограма, защото само от една да се правят генерални изводи е несериозно и грешно.

Здравейте ,моля ви който разбира да ми разчете спермограма на съпруга ми и да каже мнението си

# 592
  • София

Много е висок процента на подвижните, това се получава при инсулинова резистентност и висока кръвна захар. Проверете захарта му задължително

# 593
Здравейте!
Къде във Варна е добре да се направи спермограма?Необходима ли е предварителна консултация със специалист и кой бихте препоръчали?

Бих Ви препоръчала да отидете в АГ болница, на 7 етаж и да потърсите доктор Александров-старши. Консултирайте се и тогава пуснете спермограмата.

# 594
Здравейте!
Ние правихме в клиника ОЛИМЕД-може да се даде материал на място или да си донесете от вкъщи

# 595
Момичетя, на мъжа ми са му предписали Bioclinic Naturals Mito Motile. Помня, че четох нещо за тази добавка тук, но не го намирам във форума.
Наскоро четох, че др подобни някой е намерил на по-добри пари в турция, дали и тази се намира там? Въобще всякакви мнения за тази добавка ще са ми от полза.
Предписа му ги Бъчваров от Щерев, преди това Кацаров му беше предписал ит неговите и имаше краткосрочен ефект.

# 596
Здравейте момичета! Може ли мнение? Има ли смисъл от добавки, изключване на вредни навици... или по-добрия вариант е направо ин витро?

# 597
Не е крайно зле!
Трябват някои изследвания,за да се открие причината ,които ще Ви назначи андролог Simple Smile
quote author=deni_5 link=topic=1395173.msg44820146#msg44820146 date=1653586878]
Здравейте момичета! Може ли мнение? Има ли смисъл от добавки, изключване на вредни навици... или по-добрия вариант е направо ин витро?

[/quote]

# 598
Здравейте,при направена спермограма през октомври и лоши показатели
правим операция при Кацаров и след 4 месеца нова спермограма по-зле от предишната 🥺

тази седмица ще му правят микробиология и ще започва с някакви инжекции мисля доколкото разбрах.
Има ли от вас такива при които са се подобрили нещата при такива показатели.
Благодаря ви много,не съм много компетентна макар да прочетох почти цялата тема,но не успявам да анализирам като вас нещата.

# 599
Здравейте,

Може ли мнение за резултатите по-долу:

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт