Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Алекс действително днес е била с тази розова рокля. Сега видях сторитата й в Инстаграм. Ами явно ще отнесат по някоя глоба с Викторчо. 😃 Не можаха да устискат още 3 дена.

Между другото, Алекс в сторито казва, че нямала търпение петък за финала. Ако остават само Виктория и Дениз, дали щеше да й пука толкова за финала?

# 331
Не знам защо го чака този финал, ама по - тъп финал няма! В крайна сметка дава роза на В. вместо пръстен.

# 332
Не знам защо го чака този финал, ама по - тъп финал няма! В крайна сметка дава роза на В. вместо пръстен.
Това пък какво трябва да значи? Дава ѝ роза, а не пръстен.
И сигурно ли е?
За В. ли е?

# 333
Това пък какво трябва да значи? Дава ѝ роза, а не пръстен.
И сигурно ли е?
За В. ли е?
Да, сигурно е. Ами не знам защо не ѝ дава пръстена.Просто ѝ дава една роза.

# 334
Да, сигурно е. Ами не знам защо не ѝ дава пръстена.Просто ѝ дава една роза.

Ако това инфо е истина Виктор по-добре сам да си изтрие Инстаграма, направо не ми се мисли на какво ще го направят в социалните мрежи. 😁

# 335
Днес мъжа ми е видял Алекс в едно кафе-бар където е бил, но не е била с Виктор, явно е по-късно вечерта след тази снимка.

Иначе аз не знаех, че дава пръстен, защо да дава пръстен. От 5-8 срещи как да се сгоди човек, странна работа. Така ли е в другите страни, малко бозаво ми се вижда.

# 336

Все сигурни източници се цитират. Joy
Малко остана и ще видим кой крив, кой прав.

# 337

Все сигурни източници се цитират. Joy
Малко остана и ще видим кой крив, кой прав.
Алиса, аз ти гарантирам с 33,333% сигурност, че Александра печели. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
Хахахах, а всяка има 66,6% шанс да загуби. Така че е най-вероятно ергенинът да си е останал такъв. Joy

# 339
На мен пък ми се струва, че нарочно са ги изтипосали на кафе вчера, за да плъсне снимката. За заблуда на зрителите и по-вълнуващ/изненадващ финал. Ама какво пък да му е вълнуващото, ще видим.

Иначе не вярвам 3 дена да не могат да изчакат за едното публично кафе.

Да не говорим, че поне на тази снимка не се вижда влюбена двойка, а просто двама души на кафе.

# 340
Да не говорим, че поне на тази снимка не се вижда влюбена двойка, а просто двама души на кафе.

На тази снимка идеята не ѝ е да се види влюбена двойка.
Целта ѝ е типично по телевизионерски да се покаже личното извинение публично. Само толкова!

На снимката се вижда един въвлечен в обяснения Виктор и една затворена и отдръпната Александра.
Ако забележите езика на тялото ѝ (малко трудно се забелязва, защото е детайл трудно видим от кадъра), лявата ѝ ръка преминава като бариера пред тялото и се е заключила за отпуснатата дясна. Вдигнала е глава високо - гордо, инатливо, обаче лицето и е затворено.
 Та така. Просто кризисен ПР.

Иначе всичко добре. Всеки греши. Има грешка, има и прошка. Ако е поискана и е искрена.
Дано поне на 4 очи Виктор го е направил както трябва.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 09:47 от geri1919

# 341
Добро утро!Ей не остана до финала.Само до Дубай що ни ги заведоха за повечко романтика?

# 342
А кога ще е финала? Пак ли ще са два поредни епизода в четвъртък и петък или само един?

# 343
Добре де, защо да не може да се видят някъде Виктор и участничка? Седнали са на кафе на разстояние един от друг като познати, няма примерно прегръщания, целувки и друго, с което да може да се разбере "нещо" преди финала (изключвам това, което си мислим тук, че е чисто трик за лъскане на имиджа, след като е затънал до шия в ла*на, които забъркаха двете ВВ Sweat Smile  - едното В направило нещо, другото В не разбрало какво и т н ).

# 344
друга снимка във фейса

Общи условия

Активация на акаунт