Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
друга снимка във фейса
Това монтаж ли е?
Шегуват ли се или е реална снимка от вчера?

# 346
И като са се наснимали така, какъв е смисълът да се гледа финала въобще? Rolling Eyes Логика? Няма!

# 347
И като са се наснимали така, какъв е смисълът да се гледа финала въобще? Rolling Eyes Логика? Няма!
Логиката е, че не са заедно. Това е. Само ни разиграват.

# 348
друга снимка във фейса
Пица за в къщи. Ти да видиш.
Искам да знам къде са я яли

# 349
Е какво толкова. Да се крият сумати време, да не могат на едно кафе да излязат или на завършване/бал/каквото е там на снимката. Може и да е избрал друга, но после като е изгледал предаването да разбрал, че е сгрешил и да се е извинил на Алекс и да са заедно. Всичко може Simple Smile
Наслаждавайте се на епизода. Аз лично много ги харесвам двамата и ще се радвам да са заедно.

# 350
Повдигам темата, ако някой има спойлери за ИВ и Фермата да ги обсъдим тук.

# 351
  • София
Засега има само имена на участници, 5-ма от ИВ и 1 от Фермата май. Поне аз на толкова съм попадала.

# 352
Засега има само имена на участници, 5-ма от ИВ и 1 от Фермата май. Поне аз на толкова съм попадала.

Кои са?
Допускам, че се повтарям и вече са обсъдени, затова може и на ЛС.

# 353
ИВ е?
Простете невежеството ☺️

# 354
ИВ е?
Простете невежеството ☺️

Игри на волята.

# 355
  • София

Кои са?
Допускам, че се повтарям и вече са обсъдени, затова може и на ЛС.
Във Фермата - Финци от сезон 2, там тази година ще има стари и нови участници. Мислим, че снимките вече са свършили.
За Игри на волята:
Лефтеров,
Евгения Джаферович,
Ники Чакалов, https://www.instagram.com/nikichakalow/
Михаела - https://blitz.bg/goreshtite-novini/bomba-v-blits-seksi-matska-e- … g_news893716.html
Ралица, https://www.instagram.com/ralitsa.kashinova.ifbbpro/

# 356
Дотук само фитнес дзверове. Някой нормален няма ли да има?

# 357
За Фермата -Ангел ,Яни , Гуспата ,Гечо и Хепи Ванче  за сега .

# 358
Мерси, Niya. Hug

Дотук само фитнес дзверове. Някой нормален няма ли да има?

Джаферович. Grinning
Но пък тя е просто дзвер, не фитнес такъв.
Откак бе замесена в скандала с ритането на кола, все в този образ си я представям.

Този Лефтеров кой е, с какво е известен?

# 359
Джаферович вече и от хладилника ми ще изскочат сигурно... Тая Евгения се е вкопчила в манията да са известно семейство и направо вече не знам къде не се завряха! Тя е заприличала на носорог в телòто, ама с фитнес маниаците ще се бори. Сигурно чака лапетата да отраснат още малко и тях ще ги пусне по предаванията. Ще ги гледаме доде свят светува, егати нахалниците. И аз не я харесвам тая скандалжийка, дето си придава хрисим вид, но сигурно ми личи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт