Cardinal Bites – спечелете луксозна кутия с протеинови бонбони

• 7 932
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Ако много ми се прияде сладко, а няма, си хапвам сушени стафиди

# 166
С отказ опитвам Grinning и ВМ НВХ EggMeat On Bone през повечето време.

# 167
Оф, ям и дебелея.
Когато съм на диета, както в момента, се старая да ограничавам максимално сладкото. Когато много ми се прияде хапвам няколко домашно приготвени сушенки или лъжица мед.

# 168
Не го контролирам... Хапвам си сладко щом ми се дояде!

# 169
  • Перник
Не го контролирам. Когато ми се яде просто си хапвам.

# 170
Хапвам печена тиква с мед , обожавам я просто , напълно ми е достатъчно !

# 171
Когато ми се прияде сладко ям плодове.

# 172
Много е трудно да се контролира😁 гледам да ям някакъв плод и така 🤗

# 173
Винаги съм обичала солено, повече от сладкото. Около месечния цикъл обаче ми се дояжда сладичко и се контролира многооо трудно. Обичайно опитвам с :
-мед
-лъжичка фъстъчено масло
-тахан

# 174
Контролирам го като си похапвам плодове или си мия зъбите 😁

# 175
От две години вкъщи държим различни протеинови барчета. Обикновено при хапване на малко от него вече съм ок и не изпитвам нужда от друго сладко.

# 176
Ям сушени плодове или ядки. 🍀

# 177
  • София
Не успявам да контролирам апетита си за сладко.

# 178
  • Sofia
Трудно,а бих искала да намеря начин това да се случи без да се качват килограми.

# 179
Първото най-важно средство е да пия повече вода през целият ден,за да хидратирам организма,
2.Гледам да хапвам повече естествено слаки храни,като сладки картофи,червено цвекло и повече нискогликемични плодове,
3.Напълно съм заменила изкуствените подсладители с естествени,като мед,стевия и натурален кленов сироп,
4.Гледам да спя точно 8 ч. на денонощие
5.Старая се да съм физически активна,като спортувам по няколко часа-бягане,ходене пеш,каране на колело,гимнастика и др.Но когато не успявам да преборя гладът за нещо сладко понякога ми помагат и бонбони и барчета с ядки и  фъстъчено масло без захар и глутен идр. сладкиши без захар.Сега има голям избор от всякакви диетични сладкиши,които  също засищат гладът към сладкишите със захар и шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт