Cardinal Bites – спечелете луксозна кутия с протеинови бонбони

• 7 929
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Със сушени плодове.

# 211
Битката на Шипка.

# 212
Спирам да купувам сладко. Сред третия ден и желанието за нещо сладичко намалява драстично. Ако много ми се прияде, ям някакъв плод,  1 ред черен шоколад или няколко фурми.

# 213
Ям сметана с малко подсладител и с добавени малини или ягоди и какао.. Изпивам и един магнезий

# 214
С газирана вода с естествен аромат или просто си хапвам любимите ми бонбони или тахан от кашу с кокосов нектар, бадемово масло с мед и сол и др. според момента и настроението ми.

# 215
Не го контролирам, защото рядко ми се яде сладко, ако трябва да се ограничавам си правя протеинов шейк или изяждам някоя фурма.

# 216
  • Sofia
Приготвям си сладкарски изделия без захар, със сушени плодове и ксилитол/еритритол. С удоволствие бих опитала протеиновите ви бонбони.

Весели и щастливи празници!

# 217
Просто не ям сладко, след известно време спира да ти се яде

# 218
  • София
Пия вода, ако и това не помогне - хапвам малко черен шоколад. Понякога положението е неспасяемо - тогава просто си хапвам, каквото имам пред себе си.

# 219
  • Бургас
Не обичам много сладко,  така че нямам проблем с контрола 😁 Ако рядко ми се прияде, го правя без никакви угризения 😄

# 220
Понякога успявам с черен шоколад, фурми или плодове, но много рядко ми се случва. По-често си хапвам сладко.

# 221
  • София
Или с натурален шоколад, или с някое плодово мляко Simple Smile

# 222
Просто си хапвам малко, което засища глада ми за сладко. Е, понякога и по повече....Yum

# 223
  • София
Кажете ни по какъв начин контролирате апетита си за нещо сладко?
Това е много трудно, защото изкушения има много. Гледам да хапвам по много малко или ако има плодове и ядки, залъгвам глада за сладко с тях, но като има шоколад и борбата е загубена ...

# 224
С плодове.

Общи условия

Активация на акаунт