Лакове за нокти - 157

• 46 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
perfect s32 flormar 310 flormar 418 ❤

# 136
Китайче - cairuo colored shells 02

# 137
  • Измир
Честита Коледа момичета! Моят лак стана на чаршафи, така че показвам на дъщерята
Дано да успея и аз да се лакирам подходящо за празниците.

# 138
Golden Rose City Color 20 (2 слоя) & Golden Rose Top Matte

# 139
  • София
Момичета, в Мейкъп пак са пуснали Сеш на сладка цена. Набързо отстрелях два Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
  • Пеликания
Много благодаря, че сподели. И аз поръчах 2 Grinning

# 141
  • Поморие
Ох, изтървах ви покрай празниците, ще се връщам да чета!
За сега маникюрът, който трябва да изкара до НГ, тъй като съм на работа
Скрит текст:
Мислех, че ГР глитъра ще е по-скейл ефект...малко съм разочарована Sad

Но пък прочиствах и пренареждах и изрових няколко съкровища
Скрит текст:

Ако някой се чуди, едниния контейнер е поднос от Джъмбо, другия е половината от дъска за табла (играта с пулчета) Grin
НЕ препоръчвам, ако не ви се чисти често прах Simple Smile
Кой следи темата толкова отдавна, че помни тези стари форумни любимци?
Флормар 21 и Есенс Трендсетър
Скрит текст:

Иии всички холограмни Катрин Арлей, които съм успяла да събера, неотваряни от години, страх ме е..
Скрит текст:

# 142
Аз смених формата, че ноктите ми бяха доста пораснали. На живо формата изглежда много по добре, отколкото на снимка, по заострена е, не знам защо излиза така заоблена.

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

# 143
  • София
Кой следи темата толкова отдавна, че помни тези стари форумни любимци?
Флормар 21 и Есенс Трендсетър
Скрит текст:

Иии всички холограмни Катрин Арлей, които съм успяла да събера, неотваряни от години, страх ме е..
Скрит текст:
Помнят се Blush
С Флормара и Есенса така е не се сдобих, но кътам някои холограми на КК и си ги ползвам

И един червен имам, но не мога да му намеря снимката Grinning

# 144
Здравейте, често надничам във вашата тема, има прекрасни неща, поздравления. В началото мислех че използвате обикновенни лакове, но после видях в първия пост указания за работа с Ел. пила.
Харесвам си ноктите с лак, но бавното съхнене обикновенно ме отказва, а и не съм особено сръчна. От темата разбрах за бързо съхнеш топ, за което благодаря.
Свалянето на гел лак ми се струва убийствено за ноктите- както с пила, така и с 10 минутно киснене в лакочистител и стъргане след това.
Има ли възможност да си осигурим ползите на гел лака и в същото време да се сваля като обикновен лак?

# 145
Не си се объркала, това наистина е тема за обикновени лакове. Ел. пилата използват някои момичета за пилене и оформяне на маникюра и кожичките, не за сваляне на гел лак. Темата за гел лак е друга. И не, не мисля, че могат да се осигурят ползите на гел лака, който пък да се сваля като обикновен лак(поне засега не съм чула да са измислили такъв метод). Grinning

# 146
Бети, има отлепящи се гел бази (обикновено се пекат в лампа). Обаче като трайност не вярвам да държат точно като стандартните гел бази. Аз от няколко месеца съм с гел база, отгоре се лакирам с обикновени лакове и топ. Сменям обикновения лак всяка седмица (и без гел база отдолу, пак ми издържа по толкова в прилично състояние; слагам гел базата за укрепване). Ел. пилите, показани в началото на темата са идеални за естествени нокти, за кожички също. За сваляне на гел лак са нужни пили с много повече обороти...
Има и стикери/фолио за цял нокът, но забравих как се казват. Лепят се на ноктите вместо лак. Показвала съм тук едно леопардово фолио за нокти, което не падна, докато не го свалих...😃 Но там предполагам, че има по-малко възможности за цветове. В Али експрес съм виждала голямо разнообразие, но пък там се чака доста време за доставка...
Джаста, страхотен маникюр! Лакът светлосин ли е?
Brandywine, добре се е получило. Ти какъв точно ефект очакваше от ГР, в какъв смисъл искаше да е повече скейл- с по-едри или с по-фини частички? 🙂 Аз го харесвам такъв, защото имам други лакове с по-едри люспички. Но и лак с по-фини люспички искам. 😄
Джулс, видях го още снощи късно топа, но ще се надявам на някое следващо зареждане...😃

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:25 от dolce miele

# 147
dolce miele, а как поддържаш базата? Нали израства с нокътя и трябва да се махне в един момент? Много ми харесва тази идея да заздравя ноктите. Обикновенно моите порастват, лакирам ги с кеф, чупи се един и ги режа.

# 148
  • Поморие
Brandywine, добре се е получило. Ти какъв точно ефект очакваше от ГР, в какъв смисъл искаше да е повече скейл- с по-едри или с по-фини частички? 🙂 Аз го харесвам такъв, защото имам други лакове с по-едри люспички. Но и лак с по-фини люспички искам. 😄
В главата ми ефекта беше по-скоро такъв

или такъв
Докато този ГР е обикновен брокат, според мен, то си пише отзад де. Явно не мога само със силата на ума си да постигна желания ефект Laughing

# 149
Бети, ами...няма как свалянето да е точно като с обикновен лак...😄
Скрит текст:
Всяка седмица пиля по малко от горния слой, запълвам в основата и слагам тънък пласт гел база, пека. Понякога слагам и гел топ, но напоследък не. После лакирам с обикновен лак и слагам бързосъхнещ топ.
 Сваляне на гела изцяло правя на месец-месец и половина. Докато става само с поправка, поправям. 😃
Има и отлепящи гел бази, мисля, че се свалят с накисване в топла вода.  
Brandywine, можеш да потърсиш люспички в кутийка.🙂 Есенс и Перфект имат подобни лакове, но не знам дали с тях ефектът ще е точно като търсения от теб...

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:00 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт