Лакове за нокти - 157

• 46 588
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
За много години!

Pastel Nude Blush N106&Topface party glitter 122 и стикер:

https://www.instagram.com/p/CYRszkqLDQ0/?utm_medium=copy_link

# 211
Блъд, много ми харесва ❣ лесно ли се нанася?

# 212
Блъд, много ми харесва ❣ лесно ли се нанася?
Да, супер е. На три пласта е тук и няма нито едно балонче. Много съм впечатлена.

# 213
Бел 242-зеления,и Констанс Карол-82

Скрит текст:

Другата ръка-обичам да има малко асиметрия Joy

# 214
BEL 38 + GR extreme glitter shine 207

# 215
Ох, купих и аз от серията холо на тренд ит ъп. Имах в себе си пари само за два лака, но определено ще купя от всичките. Нямам търпение да се лакирам 💅

# 216
  • София
Хора, побъркахте скъпия, да ви кажа Simple Smile
Пак ми е поръчал лакове... Не искам толкова много. Че и той да ми ги купува... Знам, че от любов го прави, но ме дразни Simple Smile .

# 217
  • София
Радвай се, че ти купува. И моя купува Heart
И все пак какво значи много Joy няма много при лаковете, винаги има нюанс, текстура, които липсват в колекцията Kissing Heart

# 218
Радвай се, че ти купува. И моя купува Heart
И все пак какво значи много Joy няма много при лаковете, винаги има нюанс, текстура, които липсват в колекцията Kissing Heart
Точно така е, Джулс 😅😁 Въпрос на гледна точка...😃
Дайс, ТМ да не би да чете темата? 😜 Аз предпочитам сама да си купувам лаковете, но не бих имала нищо против и ММ да ми купува (а и ми е приятно да нося лак, който знам, че му харесва).  
Аз съм с много къси нокти. 🙃
Скрит текст:

Подготвих ги за изграждане, обаче нямах време и реших да мацна лак, че ми е много странно по голи нокти 😂 А и бях приготвила да пробвам едно фолио.

Скрит текст:

Фолиото, разбира се, не мога да го хвана на нокти добре, ето така изглежда, холо е:

Дясна ръчичка с Trend it up Cosmic Crystals 040, пробвах фолиото и така:

На лявата ръка съм с тъмнозелен лак- Дъглас 323- Green Jingle Dress, но стои почти като черно под фолиото. 🙂
След няколко опита с фолио върху други повърхности, най-добре се получи направо на нокти. Оказа се, че лепилото за фолио трябва да се нанася на доста тънък слой, да изцеждам доста добре четката (а тя захваща по много, даже и когато си мисля, че съм обрала голяма част от лепилото по нея), да се чака по повече от 1 минута (определено лепилото не става прозрачно само за 1 минута), но стане ли прозрачно лепилото, фолиото се отпечатва чудесно. 😊 Имаше момент в който мислех, че са ми изпратили някакво фалшиво лепило за фолио от Али, даже специално погледнах да не би да трябва да се пече, почти нищо не се отпечатваше...😆 Притисках със силиконов избутвач за кожички, който наскоро видях, че наричат още и "конско копитце"; много приятен инструмент, идеален е и при поставяне на водни ваденки, особено такива за цял нокът. Описвам по-подробно, защото може да е от полза на някого...😉  

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:16 от dolce miele

# 219
  • Берлин
Долче, много си сладка винаги❤ Да беше описала и за чорапките за педикюр, че никой не ме отрази Sad

# 220
Лаковете са essence the gel 21 a whisper of spring, adlin 155, gabrini brilliant b20

Скрит текст:

# 221
Папурче, 🤗
Скрит текст:

На твоите чорапки никакви инструкции ли няма как се използват? 🤔
Не съм писала за чорапите за крачета, защото все още не съм си купила. По спомен, слагат се за около час и половина, като краката се измиват преди и май и след това. Предполагам в комплекта има "смес", която се изсипва в чорапите преди процедурата...но може и самите чорапи да са си готови за употреба, не съм наясно дали има различни видове. 🙂 След процедурата, до няколко дни, краката започват да се "белят" и е хубаво да се носят някакви чорапи междувременно. 😃
Надявам се някоя от вас да ме поправи, ако има неточности...😄
Ел, може ли снимка на Габринито?

# 222
Долче, много си сладка винаги❤ Да беше описала и за чорапките за педикюр, че никой не ме отрази Sad
Мислех че писах, най-много да съм забравила да го публикувам... Или да е затрито че не е баш по темата.
Виж си на тях колко време пише, че май не са съвсем еднакви всичките. От там нататък забравяш за крем за краката докато приключи беленето. Няколко дни докато започне и още няколко докато спре да се бели кожа. Досадно е защото става суха кожата, а и ръсиш навсякъде и ще искаш и да спиш с чорапи сигурно.
Лак май не биваше да има на ноктите също, поне когато сложиш ексфолиращите чорапи.

# 223
Натка, даже и да има лак по ноктите, май това не е проблем. Агент казваше, че тези чорапи свалят идеално дори и гел лак...😃

# 224
Относно чорапите - на моите пишеше колко време макс да се седи. Самите чорапи представляваха найлонови, наподобяващи крака и пълни с течност, миришеща на ментол. Имаше си пунктир къде се режат и се обхват. Първоначално се усеща хладнина и малко щипане тук - там. Аз седях към 90 мин. Краката трябва да са измити преси това и подсушени. След чорапите пак се мият. На другия ден се усеща едно неприятно обтягане на кожата и от време на време ледени вълни, но не е кой знае какво. На 5 - тия ден започнах да се беля. Първо малко, като прах, а след ден, два паднаха цели парчета, сякаш се бели изгоряла от слънцето кожа. Краката ми станаха страхотни ❤ Това бе преди 2 или 3 месеца, сега са леко груби на места, заради походката ми, но напролет пак ще ги обувам❤

Общи условия

Активация на акаунт