Лакове за нокти - 157

• 46 592
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • волно калдъръмче
При мен нещо не работят. Забелязах, че ако потапям по-често краката в топла вода след ексфолиращите чорапи и мажа след това мазен крем, по-лесно пада кожата. Около месец ги чакам да се люспят. Две седмици не киснах и не мазах и нищо. На местата, на които има търкане се изчисти, а другата кожа се разроши яко. Където петите бяха загрубели, се нацепи. Трагедия! Реших, че е нещо от качеството на маската, защото преди съм се белила като змия. Накиснах за по-дълго краката в топла вода с морска сол и ароматни масла и после намазах един вазелин. В следващите няколко дни повтарях процедурата, като премахвах мъртвата кожа с пемза. В момента са ми супер гладки.

Днес приложих нов подход. Изстискани половинки лимон на петите и отгоре чорап. Полежах и поспах на обед с тях. Ефектът е поразителен. Следващия път направо ще си спя и през нощта така.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:13 от Вяра

# 226
dolce, заповядай Simple Smile аз и преди съм го показвала
Скрит текст:

и една от интернет

# 227
Ел, чудничък е! 😍
Вяра, да не са били с изтекъл сток тези чорапи или да не са съхранявани добре? Щом преди са действали...трябва да има причина. Същата марка ли са или други?

# 228
И при мен последните не действаха така белещо, но го отдавам на факта, че напоследък много си мажа краката, а и с пила ги пилих.

# 229
Mай е добре, че не поръчах на Черния петък от Лили ексфолииращи чорапи...като гледам съобщението им в сайта, а и отзиви на други потребители, вероятно още нямаше да са пристигнали....😅

# 230
  • волно калдъръмче
Ел, чудничък е! 😍
Вяра, да не са били с изтекъл сток тези чорапи или да не са съхранявани добре? Щом преди са действали...трябва да има причина. Същата марка ли са или други?
Не, всичко си им беше наред. Лятото натрупвам много мъртва кожа. С годините нещата стават все по-зле.

Първия път имах наистина якото олющване. След баня само захващах от единия грай и можех с малко повече внимание можех да отстраня мъртвата кожа от целия табан. След това май краката привикнаха. Правя я веднъж-два пъти годишно -  пролет и есен.

# 231
  • София
Очите ми изтекоха да търся суоч на този цвят /номера е 90/ и не открих, а искам точно такъв цвят. Ако някоя добра душа може да помогне Blush

# 232
Juls, заповядай снимка от нета:

# 233
Само да споделя, че и аз не видях резултат от ексфолиращи чорапи. Май не работят за всеки тип кожа ли, какво ли. При мен бързо се натрупва излишна кожа, бързо се пресушават и може би чорапите не могат да се справят с всичкото.
Махам с ръчна пила, много киснене и съм доволна от някои подхранващи чорапки.

# 234
Джулс, това трябва да е много тъмносив цвят?🤔
Вяра, ако имаш по-малко кожа за "сваляне", вероятно няма и какво толкова да пада. Но пък е странно, че точно така се е получило, както описваш...

# 235
Долче, моите чорапки от Лили пристигнаха, тамън два броя 😆

# 236
Амини, явно си от късметлийките 😄 Кой вид поръча?

# 237
# 238
Тия вторите с охлюва съм пробвала, свършиха си работата при мен.
Ама хубаво се посмях с тия "два броя"... сигурна съм че два чифта е трябвало да бъде, но на мен първата ми мисъл беше "Ми много ясно че два броя, кой си купува (а кой и продава) само за единия крак?!?" Joy
Освен да взема да се самоцитирам в темата за муните...

Лакът на снимката на прима виста ми напомня на един много стар перлен черен Флормар който имах. Хем черен, хем с лек шимър и не стоеше дълбоко мастилено черно, абе много интересен беше. Колкото пъти съм го сложила, все са ме питали какъв е. Ако е такъв и този, ще е много хубав. Малко по-сивкав изглежда поне на снимката, но пак много красив лак.

# 239
Натка, замислих се за бройката, но реших, че в случая опаковката е водеща 😉 както и да е, спирам със спама. Извинете

Общи условия

Активация на акаунт