Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 364
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
🌸Чудесни сте момичета. Уникални и браво!
И ние организираме ремонт и още съм в куп дилеми.  Още сме на етап търсене и организиране на майстори, но вече сме понакупили доста от нещата и черпя идеи.

# 271
Angel wing, и преди съм ти казвала, много ми харесва, браво Simple Smile! Откъде взехте столовете и удобни ли са?
Аз съм харесала едно в мебели Ларго, но нямат опция да се видят на живо и да се пробват, някой поръчвал ли е от тях?

# 272
Angel wing много красив дом - уютен и топъл като атмосфера. Само внимавай какво цвете ще избереш, че не всички ще понесат да са до радиатор и под климатик.

# 273
Столовете ги взехме от Камко. Но преди това отидохме до шоурума на Симеоновско и ги видяхме на живо, макар и в друг цвят. После се уверих, че имат налични 6 бр и ги поръчах и платих направо.
Когато дойдоха се оказаха високи.. 😅
Защото когато ги пробвах, бях с кубинки с платформи, а в къщи - боса или с чехли и ми висяха краката..)
В размерите на стола не пишеше, че са високи 50 см, а стандарта е 45 см.
Поскръцнахме със зъби и дойдоха от Камко, взеха ги и ги прерязаха на 45 см.
Сега са ок и са много удобни..)

Цвети, да.
Цветето е избрано и съобразено, имам приятелка ландшафтен архитект, с нея ходихме в разсадник и избрахме, заедно със саксията.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 12:44 от Angel_wing

# 274
  • SF
Angel wing, възхитена съм!!!

# 275
  • sofia
Angel_wing, много хармоничен интериор, чудесен е! 💕 Моля те да споделиш кой ви прави мебелите (може и на ЛС). Също, стената зад ТВто МДФ ли е или ламинат?
siskuu, да, мебелите вече са решени и позиционирани в проекта. Спрямо тях е всичко, свързано с осветлението. Simple Smile

# 276
Много е красиво!

Може ли да кажете какъв е подът?

# 277
Angel_wing, много хармоничен интериор, чудесен е! 💕 Моля те да споделиш кой ви прави мебелите (може и на ЛС). Също, стената зад ТВто МДФ ли е или ламинат?

За съжаление, не мога да препоръчам майстора, защото се оказа абсолютен лъжец и мошеник. При платена 100 % поръчка, докара и сглоби някави неща и после ни заразя. Отне ни месеци докато се довършим и намерим друг, който да ни досглоби.
Още имаме платени елементи, които не е изработил и явно няма, защото не вдига тел или затваря.
Евгени Симидчийски от Велико Търново.
Искрено се надявам да спестя на някого поне подобно разочарование.
ТВ стената, както и шкафовете са естествен фурнир, мдф е кухнята, коридора и спалнята (но там още не сме досглобени..😅)

Подът е естествен трислоен паркет, избрахме си го
от тук, беше даже на промоция (към 90 лв)
https://parketenstil.com/shop/%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d0% … tory-sandy-white/

# 278
  • sofia
Angel_wing, съжалявам за лошия ви опит с мебелиста, но въпреки това крайният резултат е страхотен! 👌🏻🌸
А този МДФ за стените кой ви го постави и откъде го закупихте? Че и аз имам такива стени 2 броя и скоро трябва да се ориентирам как и кога да ги изпълним.

# 279
Те бяха купени от майстора още преди година и докарани от него в Сф, но не бяха боядисани, защото се оказа, че не е платил за боята в цеха.
Накрая момчето в бояджийския цех ги боядиса и сглоби и си платихме пак..😡

# 280
Честито. Много е хубаво. С любопитство ще чакам и снимка с цветето и саксията. Simple Smile

# 281
Много неприятно в този майстор и хубаво,че дадохте името му, да се предпазвт хората ако могат.Вече ще си знаете за предварителното плащане.Все пак домът ви е станал хубав и уютен.С радост да си живеете в него!❤

# 282
Ние плащахме в началото на части, но когато трябваше да се пренесем, поискахме да определи ясна дата, когато ще дойде и сглоби всичко и той каза, ок, но доплатете сега всичко и до седмица идвам. След което още 2 месеца се мота, идва за по 1 ден, посглоби нещо..беше объркал почти всичко (спалня и кухня), поправя, обещава и накрая ни заряза.
Писала съм го и в темата за Черния списък на майсторите, невероятен лъжец, а с претенции за велик творец и разбирач.

# 283
Колко познато Sad И при нас така се получи с едни велики майстори, които три месеца ни размотаваха, а бяха взели аванс, при това немалка сума. Сега ме смея да се хваля, намерила съм бригада, които за три седмици свършиха каквото онези не можаха от края на август до януари.
Angel Wing, страхотно се е получило! Много е светло, изчистено и в същото време не е стерилно. Много ми харесва!
Камината каква е? Ние също имаме възможност да сложим, но нещо не мога да изляза на глава с ММ.

# 284
За жалост повечето от майсторите са така.
Удрят с лакти на масата с обещанието" ще стане, имаш ми думата", но си искат капарото, но се оказва впоследствие че имат много работа и не могат да започнат в рамките на обещания срок.
И най- неприятното, като не си вдигат телефоните със седмици, съответно и не връщат обаждане.
Но Angel заслужавало си е чакането.
Много е красиво, топло и уютно.😀

Общи условия

Активация на акаунт