Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 332
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм с такива врати, но не мога да коментирам много относно шум и топлина. Заради котарака 90% от времето стоят отворени. Може би една идея по малко уплътняват спрямо другите за шума. За топлината и без котката зимата държим отворено, за да се отоплява равномерно.
Нашите са правени от мебелната фирма, която изработи целия интериор. Цената беше обща за всичко, но като цяло не беше висока.

# 361
  • sofia
sisku, благодаря ти! Ще разпитам значи мебелната фирма и по тази точка. Просто всички интериорни врати, които гледам по сайтовете, са твърде натруфени, а на мен ми трябва наистина минималистична и слим визия.
Аз съм с такива врати, но не мога да коментирам много относно шум и топлина. Заради котарака 90% от времето стоят отворени. Може би една идея по малко уплътняват спрямо другите за шума. За топлината и без котката зимата държим отворено, за да се отоплява равномерно.
Нашите са правени от мебелната фирма, която изработи целия интериор. Цената беше обща за всичко, но като цяло не беше висока.

# 362
Ако искаш разгледай в старите ми мнения има снимки.

# 363
На мен във ФБ ми излиза реклама на врати JAP, от тези тапетните ли се казват (сливащи се със стената).
На страницата на Титан доорс също съм гледала
https://titan-doors.com/bg/interiorni-vrati/skriti-tapetni-vrati

И в двата случая цената сигурно е УАУ.

# 364
Нашите бе бяха особено скъпи, около 500лв ми се върти в главата.

# 365
  • sofia
500 лв би било супер. Явно фирмите за врсти си слагат тлъста надценка, понеже не намирам за под 1000. Ще разгледам назад, мерси, sisku 🌷

# 366
  • София
truetrue, не е задължително да е надценка. Има и бг производители.
Можеш да погледнеш и Ванком, на Витошка им е изложбената зала/магазин (в събота може и да не работят, заради пандемията не работеха, поне преди около година бе така)
http://www.vancom-bg.com/
Скрит текст:
Нашите са от техни мидели (Его), но имаха моста и на тапетните.
Цените да далече от 500 лв., но след толкова години (от началото на 2013 г. са) съм доволна от "инвестицията". За "съжаление" след като видях техните интериорни врати не успях да харесам нищо друго, а бях отишла само за входна врата

# 367
  • sofia
Desem, благодаря, ще отида да разгледам Simple Smile
truetrue, не е задължително да е надценка. Има и бг производители.
Можеш да погледнеш и Ванком, на Витошка им е изложбената зала/магазин (в събота може и да не работят, заради пандемията не работеха, поне преди около година бе така)
http://www.vancom-bg.com/
Скрит текст:
Нашите са от техни мидели (Его), но имаха моста и на тапетните.
Цените да далече от 500 лв., но след толкова години (от началото на 2013 г. са) съм доволна от "инвестицията". За "съжаление" след като видях техните интериорни врати не успях да харесам нищо друго, а бях отишла само за входна врата

# 368
Имам нужда от малко помощ.
Някой може ли да размени двата крайни модула и да  направи в бяло лявата врата на крайния десен модул.
По принцип съм отворена за друга идея за дългата врата, че стана много скучно.

# 369
Защо не пробвате с бяло фолио? Ние така преобразихме част от секция.

# 370
Те мебелите са нови, но не ми харесва как стой на стената, за това търся вариант как да го променя и подам инфо кък мебелиста.

# 371
На мен не ми харесва заради купищата крачета които го правят да седи сглобено от парчета.
Мебелиста ако сложи един цокъл мисля че ще се пооправят нещата.
Изцяло прилича на модулни парчета. Ако мебелист го е правил, не му поръчвайте друго..

# 372
Искам да направя лек, козметичен ремонт в кухнята, трапезарията и хола.

Идеята ми е да сменя цвета на стените, пердета, килим, тапицерията на дивана.

Търся малко насоки по отношение на цветовете.
Предвид, че ще трябва да се съобразя с цветовете на пода, кухненските шкафове, кухненския плот прикачвам снимки на детайлите.

Другoто, което умувам е дали тези помещения да са в един цвят?
Сега зоните са разделени цветово, което ги прави някак обособени, но пък сякаш накъсва цялостта на помещението.

# 373
Пак аз, с онази кухня, за която се чудех какво да набутам в ъгъла, хем да е уютно, хем практично и най-вече- да се събере!
Този път ще се похваля, че стигнахме до решение.Ще сложим малка кръгла маса с 2 стола от двете страни.От тапицираните трапезни столове, тип кресло.
В цвят горчица ще са, защото всичко останало е в кафявата гама и искахме да освежим.
Купихме и пердета и скоро ще пусна снимка как се е получило Simple Smile

# 374
  • Велико Търново
Чакаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт