Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 289
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Оо, златни сте! Благодаря ви! 💙

# 496
Може ли помощ - искам да декорирам стената над спалнята с наши снимки. Харесах размер и рамки, но не знам къде да поръчам и каква хартия да избера.
Някоя от вас дали е правила такива постери за стена?

Самите стени са боядисани в цвят пустинен пясък, имаме сива табла на спалнята и също се чудя дали рамките в бяло ще подхождат. Гардероба е в бяло и дъб, както и тоалетката.

Специално тези снимки, които си показала, са печат върху канава. Това не е хартия, а материя, имитираща платната на картините и няма нужда от допълнителна рамка, по-точно канавата си е опъната върху дървена рамка. Много фирми за печат ги предлагат.
https://www.artprintshop.eu/%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82+%D0%B … mp;Img=0&Cy=1

# 497
  • Велико Търново
Тъй като нз как да снимам най добре баня 4кв, за да покажа какво измъдрихме в нас, пускам няколко снимки от тук, оттам Simple Smile
Не е нещо нечувано и невиждано, но ние много се затруднихме докато намерим правилните мивка и тоалетна.
Все още търся черни кърпи, но и бяло пешкирче върши работа сега.

П. С. Стойка за хартия също не харесвам никъде и затова си държим ролката на прозореца Simple Smile

# 498
Черни кърпи имаше в Лидл. Simple Smile
Да питам дали осветителното тяло е от Икеа и ако е то, дали отговаря на стандартите за мокро помещение? И има ли някаква закачала, за да се ползва душ слушалката като душ?
Поздравления. Много е хубаво.

# 499
Много хубаво е станало!
Черни кърпи съм виждала  в Юск и ИКЕА, сякаш ...или може би тъмен графит
И на мен лампите ми харесват.
Иска ми се да сложа нещо такова в стаята на синът ми, че неговата стая е на дневен ред.

# 500
  • Велико Търново
Благодаря Simple Smile
В юск са тъмни сиви, но не и черни. В Лидл ги изпуснах и сега не виждам да има в кошовете с по стари неща.
Лампата е от икеа, не е за мокро помещение, но тавана е доста висок, а и тази баня няма да се ползва за къпане. По-скоро е само тоалетна на етажа.
Душа няма друга поставка, но както казах, той няма да се ползва за къпане. В общи линии, с него ще си мия контейнерите на прахосмукачкаъа, кални ботуши, чехли и джапанки Simple Smile

# 501
Черни кърпи има и в Sinsay

Скрит текст:
4кв.м. баня хич не е малко, никога не съм имала по-голяма Simple Smile
Ще направя няколко коментара от гледна точка на опит, не се заяждам, давам подсказки за бъдеща баня Hands V
Тук водата от душа директно на тоалетната ли се лее? Не се вижда добре разпределението, че да дам смислено предложение, но не можеше ли да е малко встрани пред чупката (за тръби може би)?
Ясно е, че параванчета от всякакъв вид смаляват пространството, но все някакво ограждане и спиране на пръските би било добре... Така ще пръска и върху вратата. Да, виждам, че е от профил - алуминиев или PVC, но все пак тези чупки около касата и на самата врата се замърсяват и е по-сложно чистенето...
Мястото на сифона е леко безумно - влизаш от врата и стъпваш върху него. Редно е да е леко по-встрани или по-напред, винаги остава все някаква вода и просто не е практично.
Предполагам имате малки деца, та махнете ключа от вратата да не бЕрете ядове Wink На всяка заключваща се врата може да се сложи отвътре врътка, а отвън е с едно като тапа с прорез, че ако някой случайно се заключи, със стотинка или голяма плоска отвертка се отваря отвън.
Много ми хареса с тези "мраморни" плочки и този стил на мивката Simple Smile

ПП: Току що видях следващия пост, че това е по-скоро толетна Simple Smile Повечето ми коментари отпадат в този случай.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 13:31 от peneva_a

# 502
  • Велико Търново
Пенева, благодаря Simple Smile
Това за ключовете е наааай безценно то напомняне! Уж все ще ги махна от всякъде, но все не стигам до това.
Всъщност, това с душа до кенефа е изцяло мое искане Simple Smile за да си измия прахосмукачката - тръби, контейнер, четки ала бала исках просто всичко да отива директно в канала, а не по пода и после оттам да чистя наново. Не че не чистя след миене в банята, но пак е по-малко. А и с калните ботуши на малките е много удобно - в едната ръка ботуша, в другата душа и над тоалетната. После само измивам хуваво самата нея и готово:)

# 503
  • Street of Dreams
И аз бих избрала канвас за картините - снимки над спалнята. Идеята е чудесна, ако имате такива красиви снимки. С Бяла рамка също ще стане добре, но вибрацията е съвсем друга.

# 504
  • пустинята Гоби
Много сладка мивчица (поне на мен ми изглежда малка), въпреки че баня от 4 кв.м. хич не е малка.

Като малка се бях заключила в една стая в къщата на баба ми. Да не ви разправям как се катери горката по стълба отвън да й подавам ключа.

# 505
Здравейте! Имате ли идея дали мога да освежа тази етажерка с латекс или боя и каква точно?

Искам да го използвам за коридор като ще слагам плетени панерчета и там ще си съхранявам разни неща и ще има и цветя върху нея.

# 506
# 507
Не, не искам фолио, искам да остане бял. Не харесвам фолио.

# 508
Черни кърпи/ше има в Икеа и Метро.Много хубава е станала банята.Има ли място за параван между душа и тоалетната?( само информативно питам, рсзбрах, че няма да се ползва като баня в момента)
Не, не искам фолио, искам да остане бял. Не харесвам фолио.
Има бои за ПДЧ, в една тема в бг-мамма имаше коментари доста за подходящи бои.(дали не беше тебеширена?!)

# 509
Има тема за преправяне на старите мебели с любов Hug мацките там са много отзивчиви и с радост ще помогнат

Здравейте! Имате ли идея дали мога да освежа тази етажерка с латекс или боя и каква точно?

Искам да го използвам за коридор като ще слагам плетени панерчета и там ще си съхранявам разни неща и ще има и цветя върху нея.
Skk 007, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт