Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за всички новини, преводи и коментри!!!
Днес търсих в гиф-филмографията на Къванч едно кивче,
ама намерих и други, дето ги търсих предните пъти, та  >>>

Стари готварски >>>

и по-нови >>>

Сериалът ни с Къванч продължава винаги с интересни епизоди >>>

Приятна вечер!!!

# 361
  • Плевен / София
Благодаря на целият екип за превода... Heart
 Игра на съдбата ми - еп.07 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3185740090052
https://videa.hu/vid…/film-animacio/.07.mp4-iTHlYgORxaNteQln
https://archive.org/details/07_20220206_202202
и в групата "Любими сериали с превод ®" https://vk.com/club113691288

С голямо удоволствие гледах как Джемал беше принуден да каже "да", като свидел на сватбата на Махир и Асие...
На желаещите приятно гледне, аз отивам да се потопя отново в дебрите на правото....

# 362
Дружки, благодаря ви за всичко споделено и днес! Kiss
Диве, невероятни са всички! Благодаря! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes така е, Киво вече не е толкова слаб, супер е! Благодаря за новата снимка! Kiss Тази седмица сме истински късметлийки!
Пепи, е, на живо беше и е и сега много по - готин брат ми, той не е толкова фотогеничен като Киво Smile Чертите им не са еднакви, разбира се, но има нещо, което винаги когато видя Къванч веднага ми напомня за него, и аз не зная точно какво е Thinking Много ме е яд, че не намирам точно снимките, на които се вижда по-ясно лицето му, без сенки, без да му свети слънцето в очите и т.н. Ще се постарая да ги намеря, но първо трябва да подредя всичко по местата им, чакам си още някои шкафове Smile
И мен много ме изнервя Инеса в последно време, направо е като в детската градина, едно си баба знае, едно си бае е нейното Stuck Out Tongue Closed Eyes
За съжаление, мисля, че Киво няма право да се снима никъде другаде, докато не прекрати договора си с Нетфликс Thinking
Цитат
Аз друго се чудя, ако това да имаш ексклузивен договор означава, че не можеш да се снимаш другаде, това означава ли, че Къванч няма да се снима докато не излязат сериала и филма?🤔
Ще видим къде ще играе Къванч на есен, ние поне сериала му и филма му да изгледаме Stuck Out Tongue Closed Eyes Никой нищо официално още не е казал, блогърите си пишат обаче ... Но, няма да се учудя, ако Киво повече не пожелае да се снима в серии по 3 часа в телевизията, де. Да видим.
Снеже, благодаря ти! Kiss
Алинка Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Къванч е като любимия му океан. Дълбок и пълен с неизвестни неща. Още много се крият в дълбините му.
Гости, благодаря за серията! Аз още предишната не съм изгледала ... Малее, много ми се събраха, не зная как ще наваксам Smile
Още едно готино колажче от феновете

Хубава вечер! Hug

# 363
Диве, сега като видях тези гифчета....ми то Къванч е готвил във всеки сериал. Нямам спомен за Мехмед в Перла, но сигурно и там има сцени.
Фени, бебето кога ще изписвате? Ти подготви ли се вече?
Лека 🤗🤗🤗

# 364
От ИГ на Башак - Марс Heart

Душичката той ...
https://vk.com/al_feed.php?z=video-195524900_456242105%2Fa7935b4 … _-195524900_66531
Пепи, днес трябваше да ги изпишат, но Криси е лепнала някаква бактерия там и сега и вливат антибиотик, добре е, но трябва да почакаме да се оправи. Всичко е подготвено отдавна Hands Plus1
Мехмет прави закуска на Инджи на острова, после се опита да направи пуканки, които хвърчаха из кухнята, защото не беше сложил капак на тенджерата, това си спомням като готвене от негова страна, пак е нещо Smile Най - много показа този си талант като Кузей, после и като Джесур.

Цитат
Турската преса съобщава, че Къванч Татлъту с удоволствие се подготвя за бъдещото си бащинство, овладявайки професията на кулинарен специалист. Съвременните бащи са истинските хранители на семейството

Да не би пък това да е имал предвид този блогър Thinking
Цитат
Продуцентът и режисьор Йълмаз Ердоан подготвя сериал от 8 епизода за една от дигиталните платформи, базирана на популярния филм Organize İşler. Сценарият се подготвя в момента. Снимките ще започнат през август-септември. Актьорският състав на проекта ще включва както стари звезди на филма, така и нови актьори.

Лека и синеока! Hug

Добро утро! Hug

Пресата в Турция

Започва излъчването на Сблъсък в Еквадор, успех! Flowers Four Leaf Clover

Цитат
Видео от ТВ ГАЗЕТЕМАГ

Известният актьор Kъванч Taтлъту се превърна в професионален готвач, а видеото, което публикува, се превърна в едно от най-обсъжданите през последните дни

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна нова седмица! Hug А на Пепи много здрави нерви и търпение, ще и е нужно, но и това ще мине ...

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 09:24 от queen_fenka

# 365

Фенче Kissing Heart, благодаря за всичко, което си донесла!! Flowers Hibiscus
И аз четох, че ЙЕ ще прави 8 сериен серил-Организе, но малко ме съмнява Къванч да вземе участие в него. Thinking е не се знае, може пък Йъзлмаз да го навие.....ама не държа Wink
Башак е написала към снимките с Марс-  canım #yasakaşk -скъпи, забранена любов.
Пепи Hugи от мен имаш пожелание  за здрави нерви и спорна работа!
Цитат
Видях и още една снимка на Дамла/ коя беше тя?/ , но къщата прилича на тези от новата снимка на Къванч.
Дамла е колежка и приятелка на Башак-стилист в Румс, работила е за Сблъсък, за Якамоз. Да видим наистина какво са снимали.
Цитат
Аз друго се чудя, ако това да имаш ексклузивен договор означава, че не можеш да се снимаш другаде, това означава ли, че Къванч няма да се снима докато не излязат сериала и филма?🤔
на тоя въпрос много трудно ще ти отговори някой-освен Къванч, ОГМ, Гайе....та чакане и търпение Smirk
Писах на Анна за клипа, уж й хареса идеята, да видим дали ще я осъществи.

Диве, супер гифчета, зареждаш ни с Кивомицин Heart Eyes

Мдаа, май и през март няма да видим Якамоз...Head Band
НФ пускат на 3 март-Пера Палас с Хазал.
Скрит текст:

Това, което ви бях казала като предположение....
Arda Türkmen, на който Къванч благодари, че той е причината за приключението с готварството, има кулинарно шоу, където кани звезди.
поствам ви участия примерно с Бурджу Б. и Кадир Доулу
https://www.youtube.com/watch?v=87RNuZEUm_c&t=515s
https://www.youtube.com/watch?v=4jbJ8EZss3M&t=1170s
Ше ми хареса ако и нашия вземе участие за в бъдеще, мисля, че ще е готино!!
Алинка Kissing Heart, може да си откраднеш някоя рецепта от канала му Wink

Здрава и позитивна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover
.................
Достъпът до Facebook и Instagram може да бъде спрян в цяла Европа
Close

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 15:27 от Airra

# 366
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, Айре благодаря.

Нещо не съм много впечатлена от откъса на Пера Палас. Ще изчакам още , но за сега не мисля да гледам.
Мисля, че няма нужда от участие Къванч в сериал на Организето, нали филма го излъчваха по Нетфликс. Хайде, нека да бъде в друго по различно.
Идеята да участва в кулинарното шоу ми харесва, но още повече да си го гледаме в сериал или филм. Никакви индикации обаче няма от никъде. Все повече си мисля, че лятото ходиха до ЛА заради Къванч. Ако не го пуснат и през април, то летните месеци се обезмисля според мен. Самият сезон не предполага такъв тип сериали. Въртим се и ние на едно и също, дано поне по често ни радват с Башак с някоя снимчица, клипче, за да се издържа по лесно.
Фени, всичко лошо бързо да минава, да гушнеш бебчо и хубаво да си го намеришеш.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 367
  • AMS

Мили дружки, благодаря ви за споделеното!!!

Пак съм посред нощта. Знам, че ви е синеока. Няма да ви  будя.

Оставам ви само кивчета.

# 368
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко, което си споделила! Kiss Зукърбърг да закрие ФБ и ИГ в Европа не го вярвам Thinking
За ексклузивните договори с НФ  съдя по Чаго и Берен, и двамата не се снимаха никъде другаде, докато имаха договори с Нетфликс, за другите актьори това не важеше. Предполагам, че заради това са ги обезщетили достатъчно добре. Не знам до кога ще е вързан и Киво там, ако му е добре ОК, но защо бавят толкова време сериала му нямам обяснение. Пера Палас не го ли снимаха след нашия ? Thinking Много се надявам да дадат и нашия март месец, да ни изненадат тези дни с тийзър Hands Pray Защото наистина прекалиха вече с търпението на феновете ...
 Да видим за комедията, ние какво искаме или не искаме не важи Smile За кулинарното шоу също като теб мисля, че ще е доста забавно с Къванч, защото той ще го направи такова. И все пак - нека се забавлява с готвене, но да си гледа неговата работа, лютфен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи Kiss Нямам търпение, но едва ли ще е много скоро, ще изчакаме малко заради ненормалното време, в което живеем Cry
Нещо Пера Палас не ме заинтригува както Клуб от първия миг ... но, може пък и да ми хареса, аз ще го преслушам.
Диве, страхотни са, благодаря ти! Kiss
Прекрасен Бехлюл ви оставям за хубав ден! Hug

# 369
Привет и хубав вторник Hug

Фенче Kissing Heart съгласна със споделеното Hands Plus1
Цитат
Пера Палас не го ли снимаха след нашия ?
проверих, снимките са му започнали в края на март.
Цитат
И все пак - нека се забавлява с готвене, но да си гледа неговата работа, лютфен
предполагам си я гледа, това, което зависи от него Wink
И аз ще хвърля едно око на Пера Палас.
Пепи Hug и май месец не е толкова зле за пускане Expressionless
Цитат
Въртим се и ние на едно и също, дано поне по често ни радват с Башак с някоя снимчица, клипче, за да се издържа по лесно.
да!
Диве Hug Hands Ok Hand
............................
Според британското издание "Sunday Time", сериалът "Bir Başkadır", с участието на Ойкю, е включен в списъка на 50-те най-добри международни телевизионни сериала.
Успехът на сериала е белязан и от публикацията в "Ню Йорк Таймс"

и нещо от мен....

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 12:14 от Airra

# 370
Здравейте Hug

Айре:hugs: месец не помня ти си проверила.
На мен ми хареса тийзъра. Пишат и за втори сезон.
Добри партньори й избират. Доволни сме.
Селяхатина не е красавец като останалите но ми харесаха двамата на тийзъра.

И аз съм на мнение ще пуснат филма преди Якамоза. Кога те си знаят. Понякога чакаш не толкова ,друг път дълго.
Аркадашите не са се показвали заедно скоро.
Двамата ги бива в кухнята. Обичам щрудел.
Не сме решили не сме се научили да месим.
Сега се нервя заради тия промени с канала.
Едни пишат на платформа ,други на роден екран.

При нас се усеща пролетта. Дано махнат тия простотии със сертификатите. Аман !

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 19:20 от femmi2

# 371
Привет, момичета 🤗🤗🤗

А аз отивам на зъболекар 😥 затова сладкото е за вас

# 372
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2769200143353761844/

https://twitter.com/KT_Fans/status/1491083326391975939

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 18:44 от dterziiska

# 373
Еха....Heart

Терзи Flowers Hibiscus
Пепи Wink Hands V
треньора Али е написал-Моя брат ми направи десерт със собствените си ръце.

Феми Hug
ще изчакате малко за вашия сериал, но явно се работи.
днес видях още една актриса да я обявяват за каста.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 19:25 от Airra

# 374
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и коментарите!!!
Доколкото разбрах, това е Чача
и Къванч Blue Heart казва, че отиват в къщи.

Башак Blue Heart Blue Heart >>>

Лека вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт