Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не сме без нищо и днес.
Аз много се зарадвах на снимките на Башак.

А и Къванч колко щастлив изглежда. Само се чудя как сега ще приеме новото другарче Генч. Доколкото знам тази порода са доста ревниви.

Фени, за съжаление няма да ни изненадат и през март. Сега видях списък на сериалите на Нетфликс.
Много се радвам за Ойкю и признанието, което получава. Нейният сериал наистина много ме впечатли.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 376
Привет отново, дружки! Hug
Охоо, пак си имаме изненадки, Терзи, Айре Heart Eyes Диве, благодаря! Kiss Доста е пораснало коремчето на Башак, супер изглежда! Много и се радвам! Heart Eyes

И Киво е много готин и щастлив! Heart Видях го видеото преди малко в телефона, първо говори Али, а на края Киво казва Евет, евет, пристигнахме вкъщи! Превода е от американките
Цитат
"Днес спасихме това красиво момиче и я заведохме в новия й дом. Моят скъп брат отвори дома си. Безкрайни благодарности на Kivanç Tatlitug и Başak Dizer" 💙❤

Отново от американките

От италианките

Айре, това е страхотно! Hands Clap

Хубава вечер! Hug
Пепи, ами какво да се прави, явно ние ще сме от много дълго чакащите Нетфликс Anguished Благодаря за сладичкото от шеф Киво! Smile
Забравих - много се радвам за сериала на Ойкю, браво!

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 21:49 от queen_fenka

# 377
Фени, а аз все забравям да напиша за коментара на Башак от онзи ден,но сега видеото ме подсети.
"Бащата ти сладкар ли е?  е от популярна турска песен, ако правилно ми е превел гугъл с малко закачлив характер, така че има подтекст в коментара.

И друго забравих, Айре , много ,много ми хареса последното ти творение.

Лека ...

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:20 от pe04

# 378
Айре, това е страхотно! Hands Clap

Благодаря Blush, и на мен ми хареса как стана .

а Къванч е толкова възторжен с това Евеет, пълни ти душата!! Grinning

Изненадах се с тоя канал на италиански, има още видеа за нашия...
https://www.youtube.com/channel/UCfMKgazqiozMRxN_mo4HeIQ/videos

Пепи, мерси!! Hug
значи било песен за сладкаря? : ))

Диве Hug

лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:27 от Airra

# 379
Добро утро! Hug

Пепи, благодаря, не знаех, че има връзка коментара с песен, мислех, че Башак го бъзика заради щрудела Smile И при нас имаше такъв лаф, ако помните - Махни се от телевизора, баща ти не е джамджия / демек не си прозрачен /
Айре Heart Eyes да, много добре! Hands Plus1
Каква сладка муцунка самооо Heart Eyes

една от американките беше коментирала : " иска ми се да съм куче " Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, вие с Алинка си чакате рекламата на Мерцедес, ама май отново са я дали на жена актриса Thinking На тези снимки попаднах
Скрит текст:

Но, е възможно и с актьор да има, де както е с Берен и Керем, но мина бая време, заради това се съмнявам.
Чакам с нетърпение да гледам този филм, не се съмнявам, че Фарах ще е невероятна и в него.

Сериалите, за които е писал музика Тойгар, цели 6 са на Киво от тях, като не броим Езел.

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 380

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!! Flowers Hibiscus
спомням си го тоя лаф:))
а Чача е толкова сладка и мила, нищо че е забранена порода Close, коментираха, че била в краката на Али, но гледала само Къванч. Генчо ще си има конкуренция в нейно лице за вниманието му. Grinning
Стана ми интересно за тая песен и пуснах едно търсене, излезе ми това Wink
Скрит текст:

много си сладък, баща ти да не е сладкар......
Виждала съм тия снимки на Аслъ с Мерцедес, но май няма видео реклама с нея.
Фенче, айде наваксвай с Момичето, стават интересни събития. Hands V

И каптан Али готвеше, правеше миди Blush

Хубава сряда!! Hug

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 13:01 от Airra

# 381
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss
Да, може да се каже, че и капитан Али готвеше Hands Plus1 Май само Музафер, Бехлюл и Сеит са изключение. А, и Сарухан, той пък само ядеше Laughing

Ох, все не стигам до Момичето и тези дни, днес изгледах половината 25 серия. Но, казах, че ще се постарая да наваксам скоро и трябва, защото пак няма да имам много време след 22. 02, сестра ми днес ме зарадва, че си е купила билет и си идва! Heart
Но, споко, докато дадат сериала на Киво ще успея да наваксам с всичко, то се е видяло Stuck Out Tongue Closed Eyes Да се смее ли човек, да плаче ли, не знам вече ...
На бъдещия татко обаче не му личи да нервничи като нас, той си е щастлив Kiss

Дали все пак не бяха прави някои от подругите преди време, че Якамоза може да го излъчат след раждането на детето ? Вече и такива мисли ми минават през главата, нищо, че ме уверявате, че от Къванч нищо не зависи Thinking Хади бакалъм ...

# 382
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, разби ме с тая песен 😜 Сигурно за нея става дума. Това го прочетох в една от руските групи, но все забравях да го споделя.
Фени, рекламата я чакам още, по социалните медии 😜 А сега не предстои ли реклама и представяне на Мави? Нещо такова ми се върти в главата, че през този месец представяха новата колекция.
И аз съм на мнението, че нищо не зависи за пускането на сериала от Къванч. Мисля, че по скоро е свързано с евентуалното почване на трети сезон на Into the night или втори сезон на Якамоз. Появата на Къванч във втория сезон трябва да има някакво логично обяснение в следващи серии. Дали като отделна втора част на Якамоз или като обединение на двата сериала. Все пак става въпрос на актьори от различни държави и напасване на програмата им евентуално.

Аз съм до 28 епизод на Момичето, а май вече има превод и на 29....ще видя кога ще го изгледам.
Къванч наистина ми пълни душата с неговото Евет, Евет.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 383
Пепи Hug
е аз не съм сигурна за песента Stuck Out Tongue Winking Eye
Мави- към втората седмица на март месец-дано да има и пресконференция.
Фенче Kissing Heart о ще си имаш гости!
Бъдещия татко може и да нервничи, ама тайно...не в СМ Wink
Цитат
Дали все пак не бяха прави някои от подругите преди време, че Якамоза може да го излъчат след раждането на детето ?
несериозно ми звучи...
аз нямам предположения каква е истината и как стоят нещата....
започнаха да пускат всички сериали, които снимаха почти по едно и също време/началото на 2021/-та...Hands Pray

много готин Мавчо беше тук Heart Eyes

лека вечер!!

# 384
А мен ме изненада ето тази новина

Ще падна ако се окаже, че е свързана с Къванч, ама надали. Но оператора е и на нашия сериал.

Дописвам се 😀
И тази снимка ме изненада, от ИГ на Сонгюл

Знаете ли нещо за тази среща ?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 21:49 от pe04

# 385
Пепи, еее, ти буквално ме разби! Ама ако трябва да чакаме 3- ти сезон на  Into the night, който още не са започнали да снимат, за да си гледаме Якамоза, лошо ни се пише , евентуално 2023 година, като знаем колко бързо действа Нетфликс Satisfied Нееее ... може и да ми се смеете, но действително и аз вече започнах като подругите да се съмнявам, че забавянето на сериала може да е свързано именно с чудото, което им се случи внезапно на КБТ  Thinking Далеч съм от мисълта, че Къванч може да налага каквото и да е, но Онур Гювенатам е човека, който може. Ами ако Къванч го е помолил да изчакат няколко месеца, защото сега бебето е най - важно за него и не му е до премиери, интервюта и т.н, защо да не му влезе в положението човека ? Thinking Знам ли, сигурно дрънкам глупости, но наистина нямам друго обяснение вече ... Това, което си споделила не мисля, че ни касае, кога да стане  ? Едва ли ... Вече започвам да се изнервям яко, за това не ми спорят сериалите, да знаете Smile
Сонгюл и Киво се срещаха с кого ли не, но точно със Скорсезе и аз не помня, супер!
Айре Heart Eyes да, ще си имам гостенка чак до края на март! Нямам търпение! А бебчо го изписват утре! Heart
Ами знам, че звучи не несериозно, ами дори налудничаво, но това пълно мълчание не е нормално, съгласете се.
Анджък!
Цитат
започнаха да пускат всички сериали, които снимаха почти по едно и също време/началото на 2021/-та..

# 386
Далеч съм от мисълта, че Къванч може да налага каквото и да е, но Онур Гювенатам е човека, който може. Ами ако Къванч го е помолил да изчакат няколко месеца, защото сега бебето е най - важно за него и не му е до премиери, интервюта и т.н, защо да не му влезе в положението човека ? Thinking
е по тая логика, да бяха го пуснали през февр., март, когато Къванч е свободен и ще има време за премиера и интервюта, не е толкова много като ангажименти.
Но пък ако трябва да снима 2 сезон на Якамоз по-късно, тая година- няма как да каже- малко съм зает сега, да го отложим Mr. Green
Цитат
Вече започвам да се изнервям яко, за това не ми спорят сериалите, да знаете
ауу май и аз съм така, също не ми спорят Laughing или ги действам с мишката.

Пепи, едва ли постнатото от Умут А. има общо с нас, и аз го видях в ИГ.
за срещата с Мартин Скорсезе...../не знаех за нея/
това е написала Сонгюл/превод-Гугъл/
Цитат
Мартин Скорсезе, с когото имахме възможност да разговаряме на филмовия фестивал Tribecca, изведнъж каза „Лято без вода“/филм/, когато става дума за Истанбул... Той добави, че го е гледал преди години и е бил много впечатлен... Метин ерксан пренесе Истанбул отвъд океана с лято без вода.. дори след години, първото нещо, което идва на ум, когато говорим за Турция и Истанбул 🎈🎈👏#metinerksan #martinscorsese #hulyakocyigit #susuzyaz #istanbul
когато са били в Доха-Doha Tribeca Film Festival 2009

Nature Stars

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 23:26 от Airra

# 387
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Започнах рано да пиша, но пак закъснях.
Благодаря ви за новините, преводите и споделеното!!!
Чакам сега видео от срещата  Чача - Генч.
Нали в крайна сметка са взели Чача и я водят вкъщи.
Да не би да съм объркала адресите.
Нещо съм киселяк, та ще ме извините, но песента не ми харесва.
Знаех, че фамилията на Къванч идва от това,
че предците му са имали не хлебарница, а сладкарница.
tatlıcı - сладкар, сладкарница, tatlı - сладко и това е имала предвид Башак, 
с Баща ти да не е сладкар?, или там както беше, а не песента.
А, сетих се че Бехлюл беше майстор на  BBQ в чифлика.
И други неща, забравям, но като пусна поста, ще се сетя.
Сега може и да ми се разсърдите,
но си включвам мрънкането на макс.

Скрит текст:
Никак не съм доволна от продуцентите на Подводницата.
Те обявиха, че Къванч е приел да снима, а не Нетфликс. Така ли беше.
Спомням си, че за Чачо и Берен Нетфликс обявиха това .
В началото имаше един режисьор - Толга Челик, а след 4-та серия продължи друг.
Не му помня името и не ми се търси. А, този Умут Арал. После излезе това за спинофа.
И вместо да излъчат първи сезон на Подводницата хоп изненада - Арман В ноща.
После втори ли, трети ли сезон ще се снима - не се знае.
А кога ще дават първи хептен замря. Нещата тотално се насметоха. 
Договорите, без да съм ги чела, нещо не се спазват.
Май за компенсация снимаха Празникът на влюбените, но ще го пускат другия път.
Сега  се крият зад активността на Башак и Къванч, ама това не влиза в договора.
То вярно, че кастът е от различни националности и всеки си говори на своя език,
но е крайно време да се излезе с официална информация и да признаят,
че договорът е нарушен, а не да държат артистите на верижка.
Не е проблем, че ще чакаме!!! Но всяко нещо си има норми и правила.
Въпросът е - Докога?
Сега ще пуснат слуха, че може да е за рамазана, после за байрама, ...
Така не става - Къванч да им е на разположение и винаги под ръка.
Ама това е Къванч, ей и сега е в най-добра форма.
Показал е, че е дисциплиниран и отговорен в работата си.
Да му губят така времето с някакви клаузи и ... не съм съгласна.
Берен и Чачо все пак знаеха кога и как ще се случат нещата.
Берен сега се радва на свободата си, но след Атийе, при липсата на друг проект,
въпреки че е в добра форма, не виждам  кога ще влезе в нов.
Песните с Кенан и концертите му не се броят във филмографията ѝ. 
Времето минава.  ...
Ох! Извинявайте, че така подпалих!!!

И пак да ви подсетя, че не съм си написала домашното.
Не ми бяха достатъчни подсказките.

Лекинка!!!

# 388
Добро утро, дружки! Hug

Диве, благодаря за споделеното! Kiss Разбирам те защо си яхнала метлата, нали виждаш и аз какви си ги фантазирам вече  ... Не зная чия е вината, какво се случва, но наистина ми писна вече
Айре Heart Eyes а бе знам, ама и не ми идва нищо друго на акъла ... Благодаря ти за споделеното със Сонгюл, голяма работа бяха двамата ...
Цитат
да бяха го пуснали през февр., март, когато Къванч е свободен и ще има време за премиера и интервюта, не е толкова много като ангажименти.
Башак да влезе в 7, 8 месец, после няма страшно, но сега е рано

Една стара любима снимка

Имайте прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 09:39 от queen_fenka

# 389
Привет!! Hug

Дива, за споделеното в спойлера Hands Plus1
също на това се нервя, че му губят времето. Head Band а е в страхотна форма!
и аз да.....
Скрит текст:

а филма не е сниман за компенсация, още през 2020 Къванч говори за него Hands V
https://www.youtube.com/watch?v=vyVmlfBWLRU&t=1s
за подсказките към домашното, ще потърся по някое време, но няма да е днес.
Песента и на мен не ми харесва.....

Фенче Kissing Heart, мм донесла си нова снимка на Башак Heartpulse
наистина Сонгюл и Къванч са Hands Ok Hand Nature Star
една статия, пак свързана със снощната тема....
https://www.sacitaslan.com/turk-sinemasini-takip-ediyorum-haberi-33180
Цитат
Световноизвестният режисьор Мартин Скорсезе, който присъства на филмовия фестивал в Доха Трибека, каза на Сонгюл Йоден и Къванч Татлътуг, главните актьори на сериала „Сребро“, с които се срещна на откриването, че турското кино е направило страхотна атака напоследък.
Доха Tribeca Film Festival, основан съвместно от New York Tribeca Film Festival, основан от световноизвестния актьор Робърт де Ниро, и Катарския музей, се проведе за първи път тази година. Филмът за откриване на фестивала, който се проведе между 29 октомври и 1 ноември, беше "Амелия" на Мира Наир с участието на Хилари Суонк, Ричард Гиър и Юън Макгрегър. На фестивала присъстваха световноизвестни имена като Робърт де Ниро, Мартин Скорсезе, Бен Кингсли, Патриша Кларксън, Жан-Жак Ано, Мира Наир и Джефри Гилмор, както и много арабски актьори. Сонгюл Йоден и Къванч Татлъту, актьори от сериала "Сребро", който превзе арабските страни с щурм, бяха сред изненадващите гости на фестивала. Татлъту и Йоден имаха възможността да разговарят със световноизвестния режисьор Мартин Скорсезе на коктейла, на който присъстваха след червения килим.      
и за разнообразие... Перлено клипче Heart

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 12:39 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт