Все казвам, че Гугъл ни подслушват и сега отварям в ИГ и ми излиза публикация на kt-fans и коментарите на Башак и Къванч и за фон точно тази песен качена от Айре. Тя не е и за харесване, но както писах тя имала закачлив текст и може би затова е популярна, знам ли?
Почти съм сигурна, че през 2009 Къванч и Сонгюл са били по чакани от всички холивудски звезди в Доха 😜 и са се радвали на по голямо внимание.
Фени, ами то така ще излезе накрая, че когато почнат трети сезон на Into the night, тогава ще излезе Якамоз, а и Къванч го спомена. Аз сега друго се чудя, Къванч сега е с къса коса, как ще го представят в следващия сезон ако се обединят двата сериала? Направо не искам да мисля по нататък.
Диве, а дано мрънкането има някакъв ефект.
Този сайт дето Али ни го даде за Нетфликс почна постоянно да ми излиза. Снощи ми излезе статия с пълен списък на сериалите и филмите за февруари. На 22 е посочен турски филм, романтична драма със заглавие НЛО , това говори ли ви нещо?
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Заглавие на снимката: Феновете на Къванч Татлъту в очакване 😀

благодаря ти за споделеното за Киво и Сонгюл и за хубавото клипче!
Наистина тези двамата превзеха с щурм не само Арабския свят и бяха най-канената двойка години наред
Заради това не ми се и пишеше, чаках малко да ми размине, ама все още ме държи!

Хубав петък!! 

..също мога да споделя от личен опит- пак с/у доста голяма сума пари, но няма да задълбавам....

има си турско звучене и явно е популярна.

Е, поне работи, а той каза, че иска да снима филми и това прави. Да му мислим ние ... Дано имат голям успех и двата, предполагам, че ще си заслужават, той внимателно си подбира историите. Ако Бирсен е права, а явно е, щом и Башак е реагирала по този начин, ами чудесно, журналист все още не е играл. Колкото и да ни се иска да си го гледаме всяка седмица, мисля, че скоро на тв - то май ще останат да играят само по-младите, все още недоказали се актьори, а ако тв не променят системата си и те няма да искат да играят там. Цифровите платформи действително взеха да настъпват в Турция .