Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Все казвам, че Гугъл ни подслушват и сега отварям в ИГ и ми излиза публикация на kt-fans и коментарите на Башак и Къванч и за фон точно тази песен качена от Айре. Тя не е и за харесване, но както писах тя имала закачлив текст и може би затова е популярна, знам ли?
Почти съм сигурна, че през 2009 Къванч и Сонгюл са били по чакани от всички холивудски звезди в Доха 😜 и са се радвали на по голямо внимание.
Фени, ами то така ще излезе накрая, че когато почнат трети сезон на Into the night, тогава ще излезе Якамоз, а и Къванч го спомена. Аз сега друго се чудя, Къванч сега е с къса коса, как ще го представят в следващия сезон ако се обединят двата сериала? Направо не искам да мисля по нататък.
Диве, а дано мрънкането има някакъв ефект.
Този сайт дето Али ни го даде за Нетфликс почна постоянно да ми излиза. Снощи ми излезе статия с пълен списък на сериалите и филмите за февруари. На 22 е посочен турски филм, романтична драма със заглавие НЛО , това говори ли ви нещо?

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Заглавие на снимката: Феновете на Къванч Татлъту в очакване 😀

# 391
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното и съчувствията!!!

И днес съм киселяк.
И на мен не ми вървят сериалите.

Зарових се пак в кивчетата.

Лекинка!!!

# 392
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното за Киво и Сонгюл и за хубавото клипче! Kiss Наистина тези двамата превзеха с щурм не само Арабския свят и бяха най-канената двойка години наред  Heart
Пепи, много се надявам да не чакаме чак до тогава, защото ще се гръмна вече ...
Днес така ни ядосаха! Rage Заради това не ми се и пишеше, чаках малко да ми размине, ама все още ме държи!
Скрит текст:
Отново не изписаха Криси и бебчо ... Оказа се, че аз не съм разбрала правилно - при бебетата имало бактериална инфекция, а при раждането на Криси не са могли да отлепят плацентата и се е наложило да я кюртират, та заради това е била на антибиотик. Тези олигофрени не са я поглеждали изобщо през тези дни, чак днес преди изписването разбрали, че или е останала част от плацентата или са някакви съсиреци, явно не са и слагали пясък на корема след раждането. Е, гледали са я на ехограф, уж било всичко наред, но така или иначе не са ги изписали, дано само не се наложи да я кюртират отново. Да отиде човек и да ги попилее тези некадърници, никакво здравеопазване нямаме вече, само търговски дружества - платили са 2 000 лв. без избор на екип, ей така, толкова струвало самото раждане, като там било най-евтино! А храната ... по една филийка сутрин с пакетче мед, без масло, на обяд макарони и те без сирене, вечер още по-мизерно, това се дава на родилки , добре, че поне дават да се внася храна. И хигиената е на същото ниво, то заради това всички бебета са заразени, помолила вчера Криси санитарката най- после да и сменят чаршафите /роди на 3 -ти, а вчера беше 9 -ти! / и тя и донесла бельото и и казала, че понеже не е оперирана, могла сама да си го смени! А бе пълна мизерия, бясна съм! И това в Тина Киркова, там раждах първото си дете, беше хубава болница, чиста, с много и хубава храна, без една стотинка да сме дали, а сега при "демокрацията " е майка плаче! И това е в София, не ми се мисли какво е в провинцията, думи нямам ... На майка и и свърши половината отпуска, от В. Търново е пристигнала жената,  в неделя още трябваше да се приберат! Та ... това е положението, после защо не раждали младите Rage
Диве, благодаря за кивчетата! То за кое по-напред да не съм киселяк и аз ... Днес бях досущ като Кузейката!

Лека!

# 393
Фени, много съжалявам, но важното е да се оправят. На мой познати преди две седмици ражда там дъщерята и се беше получило същото с бебето.
Не се ядосвайте, скоро ще гушнеш бебчо.

Днес пък съвсем нищичко няма.
Благодаря, че качвате видеа и гифчета
Лека 🤗🤗🤗

# 394
Добро утро, момичета! Hug

Пепи, благодаря ти! Heart Eyes
Скрит текст:
Няма как да не се ядосвам, може ли такова безобразие да съществува изобщо ... Че и си плащаш солено за нашите доходи за него на всичкото отгоре! Те, че ще се оправят, ще се оправят, но можеше да стане и страшно, като нищо можеха да уморят 25 годишно здраво момиче! Това е непростимо нехайство! Заради това всеки ден мрат хората като мухи, а не само заради вируса, почти всеки ден гледаме как някой умира от лекарско безхаберие, за това хората им нямат доверие ... Както и да е, извинявайте, че ви занимавам с мои проблеми отново.
Този завладяващ поглед липсва много на всички фенове вече

Много сладка Сонгюл Heart Eyes

Четох, че сериалът Моят син бил много тежък, не ми се гледа драма от известно време, за това не ми вървят и тези, които съм загледала явно. За това си гледам само Перла от време на време.

Прекрасен петък, навън е пролет! Hug

# 395
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌺

Имайте прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и мечти, с позитивни емоции и мисли.
Успешен и щастлив петък!

Фенче, Heart Eyes ужасно е това, което се е случило… милото момиче, желая всичко лошо да е зад гърба ви, само радостни моменти с новия член на семейството оттук насетне.
Въпреки че съм от късметлийките с болница и екипи, страшно е, че разчитаме на късмет, последното ми раждане тук не може и да се сравни с предишните…
…………..
Някакъв известен блогър е прочел книгата на Кемал Варол и е споделил впечатленията си.
“Бих искал/а да споделя с вас тази книга, която ме докосна дълбоко и прочетох с огромно удоволствие.
Искам да кажа, че от прочетените напоследък книги в този стил, тази ме впечатли най- силно.
Изключително добра работа, литературно и белетристично.
Влюбих се в стила на автора и в историята.
Въпреки че изглежда като историята на един баща и син, това е историята на едно пътуване.
През цялото време очите ми бяха пълни със сълзи, докато четях. Не можах да сдържа сълзите си до края на книгата.
Надявам се ще я прочета още един път в бъдеще.
Ако искате да вкусите една емоционална, завладяваща история, за истинските неща от живота, казвам ви, че трябва да прочетете тази..”

Със същия, да не кажа и с по- голям интерес, очаквам и филма, след всички прочетени ревюта за книгата.
Някой ден може да ни изненадат със скорошното му излъчване.
Поне ще е цялостна, завършена история, докато след цялото очакване за сериала, предстои и очакване на продължението и развръзката.

Продължавам да мисля, че няма общо неизлъчването все още с лични мотиви или непредвидени проблеми. Така си е било заложено, не е сред сериалите с твърда определена дата.
Освен това през януари се излъчи сериал с подобна тематика, нещо за подводница беше. Корейските също са изключително актуални в момента.
Аз съм чакала и други проекти и не е прецедент случващото се. Политика на платформата.

Прекрасен ден ви желая. 🍀

# 396
Хубав петък!! Green Heart
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
Съжалявам за неприятностите..имаш пълното право и основание да си ядосана!!
за лекарско безхаберие Confounded..също мога да споделя от личен опит- пак с/у доста голяма сума пари, но няма да задълбавам....
Бързо да ги изписват и от тук нататък само здраве и прекрасни моменти с новия член на семейтвото ви Flowers Four Leaf Clover
И аз четох, че новия сериал със Сонгюл бил доста тежък, но тя има шанса в момента да работи с АЯ, та й пожелавам да е успешен, ще е добре за кариерата й!
Алинка Kissing Heart, о и ти си наминала Blush
Благодаря за коментара на този блогър!!Също чакам с още по-голям интерес филма. Hands Plus1
Цитат
Политика на платформата.
и аз така мисля, дори и ОГМ не могат да се намесват според мен....

Пепи Hug, няма нищо ново, да....
някакъв 4 сериен сериал/документален/ ще пускат на 23 февр. по НФ Thinking
https://www.imdb.com/title/tt14369286/?ref_=ttfc_fc_tt

Ооо значи съм уцелила песента за сладкаря Wink има си турско звучене и явно е популярна.
видеото има вече 2 млн. гледания Hands Plus1

Диве Hug
аа сигурно си гледаш Присъдата и ти спори! Wink

и Йозге
https://www.gecce.com/fotogaleri-ozge-ozpirincci-setlere-donecek-mi/1

Говорейки за майчинството Йозге Й каза: „Върви много добре, много съм щастлива. Всичко е наред. Свикнахме един с друг, вкъщи сме щастливи и здрави.”
Попитана кога ще се върне на снимачната площадка, Йозге каза: „В момента приоритетът ми не е работата, а Мерджан. Очевидно не. Когато има добра оферта, Мерджан отива на снимачната площадка с мен“, отвърна тя.
Йозпиринчи напомни, че близките им приятели Къванч Татлъту и Башак Дизер скоро ще станат родители: „Надявам се да отгледаме децата заедно“, каза тя

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 13:38 от Airra

# 397
Здравейте Брлагодаря за всичко споделено

Скрит текст:
Фенче бърза да минава За жалост в нашите болници е така

# 398
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Просто не мога да отмина тази красота 🧿🧿🧿

И имаме новина

# 399
Мдаа, мрънкането ни доведе до новина!! Wink
от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/muhtesem-bulusma-onu … tug-oynuyor/4686/

Невероятна среща... Режисьор Onur Saylak, участва Kıvanç Tatlıtuğ
Онур Сайлак, който продължи успеха си в режисурата и получава наградa след наградa, продължава да си сътрудничи с един от най-добрите писатели на страната ни Хакан Гюндай.
След незабравимите проекти "Още" и "Личност", дуетът, който най-накрая засне Uysallar/сериал/, сега подготвя съвместен филм.
Ay Yapım се заема с производството на филма, подготовката на който се извършва в тайна. Кастингът на филма по сценарий на Хакан Гюндай продължава.
Според изтекла информация, главният актьор във филма, който ще се излъчи по Netflix е Къванч Татлъту. Красивият актьор, който тези дни изпитва вълнението от бъдещото бащинство, наскоро игра главна роля със Сетар Танриьоген във филма " Ден на влюбените“ от Nar Film.

Hakan Günday е автор на сценария и на Muslum- също много успешен филм за легендарен турски певец.

чакането на НФ, продължава  Mr. Green

Пепи Hug, ти не си ли на работа.......ама ги хващаш новините във въздуха!! Wink

Heart

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 18:00 от Airra

# 400
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Е, тази новина много ме изненада. Ние си се тюхкаме за сериала, а нашия човек не стои на едно място. Много се радвам, нищо, че сигурно ще чакаме още много, но поне има какво да очакваме, все някога ще ги видим. Значи вече имаме един сериал и два филма за Нетфликс. Четох при американките, че най-вероятно става въпрос за филм, който е спечелил финансиране от кинофестивала в Берлин. Ако е така това би значело, че най-малко ще го дават там. Дори се споменаваше и името на филма. Ами много се радвам и затова, че ще са заедно с Онур, явно "сблъсъка" в Сблъсък има продължение. Ана е написала, че филма му "Личност" е шедьовър. Ще трябва да го погледна. Диве, ти ли беше качила линк, към неговите филми или ставаше въпрос за режисьора на Денят на влюбените??? Сега се сещам, че Онур е снимал и с него.
Али, благодаря за разяснението за Нетфликс. Ще чакаме, но както писах поне има какво.
Айре, ако знаеш какъв ден днес имах / дистанционно- присъствено- дистанционно, от нас в училище, от училище в нас/ плюс подготовка за олимпиада,  плюс късен зъболекар, но новината я хванах наистина от въздуха 😜😂
Хубава вечер и чакам вашите коментари.

А Башак ми напълни душата ♥️

# 401
Пепи Hug, ох имала си доста напрегнат ден...сега почивай, както и през уикенда! Blush
Да, ще има какво да очакаме, а нашия човек си избира сериозни проекти, въпреки, че ни се гледа любов. Wink
И аз много се радвам, че продължава с нови роли...а не чака Hands Plus1

Та Анна какво е открила Hands V
интервю с Онур- за този проект, който е спечелил награда за развитие от 20 000 хил. евро- "Има два вида хора на този свят"
https://cineuropa.org/en/interview/386890/?fbclid=IwAR1vnrV-PU-c … vsThA7Vbxa7NMC3ts

превода ми е с Гугъл...>>

Cineuropa: Бихте ли ни дали повече информация за вашия нов проект, Има два вида хора на този свят ?
Онур Сайлак : Работим заедно с писателя Хакан Гюндай, с когото си сътрудничих и в първия си филм, Още  [ + ] , и в уеб сериала Личност . Винаги имаме множество идеи, които развиваме заедно, но този път има два вида хора на този свят се открои, тъй като има много съвременна и силна предпоставка. Историята се развива изключително под земята, в мина. Започва с посещението на президента и обкръжението му в най-голямата въглищна мина в страната като част от предстоящата им предизборна кампания. Въпреки това, скоро след като излязат под земята, мината се срутва и президентът се оказва блокиран с шепа миньори и журналист. Докато чакат да бъдат спасени, напрежението в групата нараства.
Имате ли повече информация за настройката и на какъв етап сте със сценария?
ОС :Нашият филм е с клаустрофобична обстановка и се развива предимно в кондензирано време и пространство. Въпреки това, начинът, по който Хакан пише героите и използва повествователните средства, наистина разширява границите на пространството и времето в сюжета, като по този начин придава на историята многопластова перспектива. Всеки герой, чрез очевидно необикновените обстоятелства на своето задържане, преживява ситуацията по различен начин. С умни щрихи в сценария и диалозите, Хакан успешно създава усещането, че събитията и героите може да се отнасят към по-голям и по-сложен свят и истина от този, който виждаме в мината. Хакан наскоро завърши третата чернова на сценария и работи по ревизиите след нашите срещи на Берлинале. Планирам да работя с някои актьори, с които съм си сътрудничил преди,Още за сценографията на нашия филм.
Какво ви вдъхнови да разкажете тази история и защо се случва в съвременна Турция?
OS : Имахме някои ужасяващи минни инциденти в Турция в миналото, най-скорошната и разрушителна от които беше бедствието в мина Сома през 2014 г., при което загинаха 301 миньори. Добивът и условията на труд на миньорите винаги са били важен аспект от социалната и политическата борба у нас и това беше голям източник на вдъхновение за нас, когато започнахме да развиваме тази история.

Дори ако нашият сюжет и герои са свързани с настоящата социална и политическа атмосфера в Турция, темите, с които се занимава, са доста международни. Днес сме свидетели на глобален възход на дясната политика. Популистките политици се опитват да поляризират обществото със стратегии за пост-истината. Нашият филм дава начин да отворим дискусията за това как управляващите и хората, които ги избират да са на власт, се изправят един срещу друг по време на криза.

Колко полезна ще бъде наградата за развитие на съвместната продукция Eurimages?
Надир Йоперли : На първо място, за нас е много важно и окуражаващо, че журито също сподели нашата страст по отношение на силата на нашия проект. Нещо повече, ние разработваме този проект със собствени ресурси вече почти година и наградата Eurimages Co-production Development Award ще ни улесни да изведем сценария си на следващото ниво и да започнем кастинг и работа по дизайн на продукцията за нашият филм на ранен етап. С по-разработен пакет се надяваме да ускорим търсенето на копродуценти и търговски агенти.

Личност имаше превод на бг. ще трябва да го потърся!
ето го
https://ok.ru/video/c2817207

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 20:23 от Airra

# 402
Айре, благодаря за линка 🤗
Аз вече си избрах роля на Къванч- журналиста, който ще остане под земята.😜
Ще дойде и любовен филм, няма да му се размине на Къванч, но със сигурност няма да е като от "турски сериал"😂
Отивам да гледам.
Лека 🤗

# 403
Алинка Heart Eyes, Айре Heart Eyes, Терзи Hug, благодаря ви! Kiss Kiss Kiss Утре е вероятно да ги изпишат най - после.
Али Heart Eyes и аз ти благодаря за разяснението за Нетфликс, да видим само до кога ще чакаме.
Пепи, благодаря за прекрасната новина и красивата Башак! Kiss И аз ще се радвам отново да ги видя един до друг  Къванч и Онур, дори и като режисьор, а не в тандем.
Скрит текст:
ох, много съжалявам, побъркаха ви ...
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното за книгата на Варол, дано и филма е толкова въздействащ! Също и за превода за новия филм и линка на Личност и Йозге! Kiss
Дааа, нашето чакане явно ще продължава, няма да го пуснат скоро НФ Киво Laughing Е, поне работи, а той каза, че иска да снима филми и това прави. Да му мислим ние ... Дано имат голям успех и двата, предполагам, че ще си заслужават, той внимателно си подбира историите. Ако Бирсен е права, а явно е, щом и Башак е реагирала по този начин, ами чудесно, журналист все още не е играл. Колкото и да ни се иска да си го гледаме всяка седмица, мисля, че скоро на тв - то май ще останат да играят само по-младите, все още недоказали се актьори, а ако тв не променят системата си и те няма да искат да играят там. Цифровите платформи действително взеха да настъпват в Турция .
Цитат
След Disney Plus, друг медиен гигант навлиза на турския цифров пазар. Както стана известно, творчески директор на HBO Max Turkey стана Нермин Ероулу, която преди това беше продуцент на сериали като Aси, Великолепния век, Моята родина това си ти. От HBO се очаква да увеличи турското производство на сериали, за да надмине Disney
Снимките на турски сериали, произведени от цифровата платформа HBO Max, ще стартират това лято. Обещават ни, че ще има не по-малко от това, което Disney подготвя, а може би и повече. В сериалите ще участват и онези актьори, които в момента работят в телевизията, и тези, които работят в театъра, и тези, които участват в проекти на други цифрови платформи. Трябва да се отбележи, че обикновено снимането на платформите продължава от два до четири месеца, тоест турските звезди могат да имат време да работят на три или четири платформи за една година. Разбира се, телевизионните канали се оказват в най-неизгодна позиция - не само звездите ги напускат, но и филмовите екипи, от режисьори и сценаристи до продавачите на чай.

Седефче и КК , много хубави!

Лекинка!

# 404
  • AMS

Благодаря за новините и споделеното , мили дружки!!!
Следващия път ще съм по-подробна.

Общи условия

Активация на акаунт