Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро! Hug

Диве, благодаря за поредната порция страхотни кивчета! Kiss
Страхотен! Heart Наистина е много добър!
https://vk.com/al_feed.php?w=wall-39664475_698902
Хубава събота! Hug

# 406
Хубава събота!! Heartpulse

Диве Hug
Фенче Kissing Heart за споделеното Hands Plus1
Неволно си ми благодарила снощи за нещо, за което нямам заслуга Wink, Алинка Kissing Heart постна коментара за книгата. /чакам я и да каже какво мисли за последната новина/
на Къванч- ами не можем да му се сърдим....и да, беше казал, че иска да снима филми. Харесал си е историята на този филм и е казал Да на АЯ и  Онур, а и Онур може да е искал да работи с него, след като се опознаха в Сблъсък.
И на мен ми се гледа тв. сериал с него, но ще го разбера ако не иска да снима по 10 часа, 6 дена в седмицата. Пък и нищо не се знае, какви договори има подписани.
А цифровите платформи явно ще превземат Турция, да видим какви актьори ще останат да снимат за тв. сериали.
Това не го знаех, че и HBO Max вече са се настанили на турска територия. Ами не са глупави, комшийските сериали и актьори са много гледани и харесвани по света, всеки иска да прилапа това, което е вървежно. Wink

оххх пак готви....споделил е клипче в ИГ! Grinning
https://www.instagram.com/p/CZ3l13gFu32/

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 10:16 от Airra

# 407
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз още не съм закусила, но Къванч е приготвил закуска

Фени, чакам да споделиш хубави вести днес.
До после 😘

# 408
Пепи HugWink

вече има 1 млн. гледания Hands Plus1

братовчеда на Башак
- Менемен с лук, останалото не подлежи на обсъждане  
Къванч - абсолютно

от ИГ на SEDAT TEMUR
https://www.instagram.com/sedattemur/
снимат нещо.....Thinking

в ИГ му има снимки от Мави

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 13:26 от Airra

# 409
  • Плевен / София

Вдигнах си кръвното с един коментар във ФБ относно играта на Ойкю..."...обикновена актриса, която не подхождала на Акън"

# 410
Привет, отново момичета 🤗
Мисля, че днес в Турция масово се е яло това ястие 😂
Няколко италианките също споделят, че са го сготвили.
Интересна е и снимката от този Седат. То и от видеото се вижда, че Къванч е в каравана, но какво ли снимат? Да са почнали снимките на филма? Нищо чудно вече да снимат, а Бирсен само да огласи информацията. Нали пишеше, че проектът се подготвя тайно?
Вчера се изненадах, че Личност е сериал, а не филм. Изгледах първата серия. Първите ми впечатления са за доста различен начин на снимане. Интересен режисьорски подход. Искам да го изгледам целия, за да разбера цялата история и тогава ще споделя повече. Хареса ми Джансу Дере, много различна от всичко, в което съм я гледала.
И като гледам последните режисьори , с които работи Къванч все с големи награди от престижни фестивали са. За Онур си спомням, че около Сблъсък спечели Еми , по скоро главния герой точно от Личност за най-добър актьор.

Айре, вече са около 1,8 мил. гледанията. Ето това се казва ангажираност на аудиторията.
Гости, защо си вдигаш кръвното за глупости. Ойкю наистина не е за този актьор, тя заслужава да играе само с най- добрите, а със сигурност този не спада към тази категория.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 411
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Е, вярно, че мрънкането има ефект, но да не отпускаме фронта.

Къванч днес даже и закуска ни приготви.
Дори с подръчни материали, дори на полеви условия,
гледа да ни забавлява и да ни вдигне настроението.

Ама много се радвам, че Къванч е пак с AY.
Спомням си, че "Още" също беше на AY и обра доста фестивални награди.
Началото беше по времето на ДК, когато, се чудех,
за какво се срещат Онур Сайлак и Керем Чатай.
В "Още" също участва Туба, както и Ахмет Мюмтаз Тайлян.
А покрай "Празникът на влюбените", ставаше дума
за Özcan Alper сценарист, режисьор, че е  свързан с Онур Сайлак,
чрез филма - Спомени на вятъра.
Все забравям да ви припомня, че в зората на дизитата,
арабските тв-канали бяха закупили сериалите
и почти по едно и също време се излъчваха епизодите.
Затова Къванч, Туба, Сюнгюл, ... тогава са канени често
на различни събития, заедно с други световни звезди.
После развалиха калимерата.

Скрит текст:
А иначе, да не плашим Ирка, но наистина не е така както беше.
От споделеното от Фенка, си спомних, че преди две години
една приятелка ми разказва за племенницата ѝ.
Чудех се тогава в кой век сме, та се случват такива работи при раждания.
Ама може. Днес всичко може. Толкова е добро общото ниво.
Израсна такова поколение, което сега ни управлява, купува, продава и лекува .
И за съжаление това е в световен мащаб. В техните ръце сме.
Като казах, че не ми вървят сериалите, имах предвид дизитата.
На Момичето ... заспивам. А за Присъда не ми се спори с радиоточката.
Не е вече за мен да обяснявам, какво е искал да каже автора.
А сега като започне истерията за главните в реала, съвсем ще спра да е обаждам.
Ама то най-хубавото на това дизи мина вече. Остана само бомбата за финал на сезона.
Иначе изгледах на един дъх 30 епизода от последния сезон на Невский.
Още ми е замаяно от скоростта.
Дружки, извинете, че закуската ви я сервирам за вечеря >>>

Имам и една молба, но моля без да се сърдите!!!
Скрит текст:
Не ми харесва новия партньор на Йойкю,
Та ако може да остане инфото, но без картинката.
 Не искам да му виждам физиономята.

Лека вечер!!!

# 412
Привет, дружки! Hug
Пепи, благодаря ти за споделеното! Kiss
Скрит текст:
Даа, най-сетне нашият бебчо си е вкъщи! Ние не сме ходили още да го видим, рано е. Малко ще изчакаме, въпреки, че ужасно ми се иска да го нагушкам. Дори брат ми и снаха ми само са били на изписването и много малко са стояли у тях, трябва да внимаваме. Добре са и двамата, само Криската била малко уморена, не е могла да се наспива от рева на другото бебе в стаята. А нашия сладур само кротко си гледкал и през повечето време спял, голям кротанчо се оказа, поне за сега. И е мноого хубав! Но, май няма да е със сини очи, малко ме е яд, умирам за сини очи! Може пък и да се променят, но надали, брат ми се е родил с толкова сини очи, че майка е казала на лекарите, че са и сменили бебето, тя не раждала деца със сини очи Stuck Out Tongue Closed Eyes Единствено той е взел очите на дядо. На сестра ми синът и е синеок, а дъщеря и е с много тъмно кафяви, като нас с брат ми, неговите деца естествено са синеоки, защото и снаха ми е синеока. Та явно доминантния кафяв цвят ще победи синия, както става обикновено. Но, каквито ще да са, това са подробности, важното е, че много хубаво и спокойно бебе си имаме! Heart Нищо чудно и на Киво и Башак детето да не е синеоко ... ще видим.
Айре Heart Eyes ами така се оказа Smile Благодаря ти за споделеното и днес! Kiss Така е, готви в каравана, да видим какво снима Thinking
 Алинка Heart Eyes съжалявам, джанъм! Благодаря ти и за книгата! Kiss
Диве, благодаря!!! Както много пъти съм казвала, ти си нашата енциклопедия! Kiss
Туба не зная къде и колко са я канили, виждала съм я само веднъж с Киво и Сонгюл, май беше в Доха и защо са канили само нея, тя не е играла в моноспектакъл , но тях двамата ги каниха наистина на какви ли не фестивали и награждавания.
Гости, много хубаво ти го е казала Пепи, и аз съм на това мнение!
Цитат
Гости, защо си вдигаш кръвното за глупости. Ойкю наистина не е за този актьор, тя заслужава да играе само с най- добрите, а със сигурност този не спада към тази категория.
Акън има още много да работи, за да стигне нивото на Ойкю, има потенциал поне, за сега все още преиграва в доста сцени, докато Сарп е страхотен, изненада ме!
Голям сладур! Heart

Лека вечер! Hug

# 413
Фени, вече може да се отпуснете и да сте по спокойни. За цвета на очите , мисля че след време ще се разбере. На бебетата се сменя , моите и двамата бяха със сини, но сега няма нищо от това.

Диве, и аз се радвам, че Къванч ще снима отново с AY.  Значи са си запазили добрите отношения. Всъщност и Нетфликс ме зарадваха, снимат трети проект без да се съобразяват с рейтинги и др. подобни. Ами само по себе си това също е успех. А как мислите, дали като този филм е финансиран от Берлинале, не е задължително да го покажат там? Ето начин да стигне Къванч до по- широка публика и световна сцена, където му е мястото.
Айре, за 12ч. станаха 2 мил.😘
Лека 🤗🤗🤗

# 414
Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus...утре ще пиша повече Hands V
Фенче Kissing Heart здраве и радост с новия член на с-вото!! Blush

По непотвърдена информация...........
Фунда Е. ще си партнира с Къванч  

дано е вярно!!
Супер, Бирсен го потвърди!
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/iste-kivanc-tatlitugin-rol-arkadasi/4700/
Филмът ще се снима в Асос.

лекинка Nature Stars

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 23:17 от Airra

# 415
Дружки , радвам се за новата партньорка и филма. Фунда ще подхожда на Киво.
Последно игра в Последно Лято с мъжа на Хазал. Гледах я в Протектор с аркадаша.
И там ми харесаха двамата.

Чакането на НФ продължава. За Онур Сайлак се задардвах.
Страхотен е като актьор.
Като режисьор не съм го гледала.
В Сблъсък с Киво са нямам думи.
Странно ми е  още нищо не са излъчили от проектите на Киво и ще правят още.
При толкова продукция се чака.
За филма на Демет и Шокрю чета че не е нещо особено на сценарии .
Става за разтоварване.

# 416
Фунда е страхотна!
Имам доста поглед към нея партнира на Буура преди години също в сериал.Последно я гледах в Сон Яз
Най-много ме радва новината че Онур и Киво пак ще работят заедно макар и да е зад екрана.
Мисля че сериала Шахсийет с Халюк Б беше от него режисиран...ако не помня грешно де.

# 417
Пепи, Айре, благодаря! Kiss Kiss
Оооо, ужасно ще се радвам, ако Киво работи с Фунда! Стискам палци да е вярно!
Цитат
Netflix, под натиска на конкурентите, навлизащи на турския цифров пазар, залага на големи звезди, които продължават да работят с международната платформа. Един от актьорите, които са лица на Netflix, е Kъванч Taтлъту и той вече има нов проект в платформата.
Kъванч Taтлъту, който ще стане баща само след три месеца, за сега не бърза да напусне Netflix, като продължава успешното сътрудничество с цифровата платформа. След поредицата Yakamose S-245 на OGM Pictures и Празникът на влюбените / Aşıklar Bayramı на Nar Film, суперзвездата ще работи за трети път в проект, предназначен да бъде показан на Netflix.
Този път снимачният процес ще бъде режисиран от Онур Сайлак, с когото Къванч успя да се сприятели, докато работеше по сериала Сблъсък. Напомняме, че Онур е не само известен актьор, но и успешен режисьор. Заедно с писателя и сценарист Хакан Гундай работи по филма More / Daha, телевизионния сериал Personality / Şahsiyet и Uysala / Uysallar. За сериала Personality главният актьор Халук Билгинер получи най-престижната телевизионна награда Emmy International.
Новият филм, който ще събере Онур Сайлак, Хакан Гюндай и Kъванч Taтлъту, ще бъде продуциран от Ay Yapim. Засега всички приготовления за него се извършват при най-строга конфиденциалност.

Щом и Бирсен го е потвърдила, значи е вярно за Фунда, супер! Hands Clap Мисля, че ще си паснат страхотно с Киво, красиви и талантливи!

Ето превод на това, което си дала като линк
Цитат
Новият филм, който Онур Сайлак ще снима за Netflix, чието заглавие все още не е уточнено, стана обект на огромно любопитство.
Стана известно, че Kъванч Taтлъту ще играе главната роля в нов проект, написан от партньора на успешния актьор и режисьор - Хакан Гюндай.
Във филм, подписан от Ai Yapım, който трябва да се снима в Asos, се казва, че партньорка на Tatlıtuğ е Фунда Ерийгит, на която се възхищават за силната игра.
Ето какво намерих и за Хакан Гюндай
Цитат
Наричат Хакан Гюндай “Чък Паланюк на турската литература” заради жестокия му и провокативен стил на писане, който нерядко предизвиква истинско възмущение. Роденият през 1976 г. писател постмодернист е автор на много книги, сред които са познатите на българската публика “Изхвърляне”, “Малко”, “Копеле”, “Зиян”.

През 2015 година романът “Още” получава френската награда “Медиси” за най-добра чуждестранна творба. Две години по-късно режисьорът Онур Сайлак завършва филма си по драматичния сюжет за момчето, което помага на баща си в мръсния му бизнес – нелегалния превоз на бежанци.

“…жив или мъртъв… Всъщност това беше и единственото, за което трябваше да се внимава при нелегалния трафик на хора – броят на доставените живи хора да отговаря на броя на предадените. И нямаше никакво значение кой си мислеше, че е избягал от ада и ще отиде в рая. Ние превозвахме плът. Просто плът. Мечтите, мислите или чувствата не бяха включени в таксата, която взимахме. Ако плащаха достатъчно, вероятно можехме да се наемем да транспортираме и тях.”
Феми, решили са след толкова чакане да ни затрупат накуп с 3 проекта явно Нетфликс Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ами на доста хора се е харесал филма на Демет и Шукрю "Любовна тактика", най-вече двойката, били фантастични заедно. Трябва да видя в Тюрк.ру дали го има, бих го гледала, тези двамата ги харесвам много.
Диди, не бъркаш, точно Онур е режисьор на Личност с Халюк Билгинер.

Лекинка! Hug

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 23:57 от queen_fenka

# 418
Денят завърши, както започна т.е. отлично ♥️ Много харесах тази актриса в  филма на Ойкю, само там съм я гледала, но ми е достатъчно.
Феми, и аз това се чудя, но явно и от Нетфликс са видели това, което ние виждаме.
А гр. Асос е пак на брега на морето. Чудя се дали става въпрос въобще за този сценарий, за който вчера говорихме.
Фени, видях, че има превод на български на филма на Демет.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 00:08 от pe04

# 419
Добро утро! Hug

Навсякъде феновете се радват за новата партньорка, слава богу особен хейт не видях, но не липсва и такъв.
Пепи, брех, много бързо! Ще го потърся.

Хубава неделя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт