Интересно ми е как започнаха отношенията с любимия ви човек? Имаше ли дълго ухажване или страстта беше водеща? Като цяло как започват връзките ви и до къде стигат, ако са започнали на чисто сексуално ниво?
След тежка раздяла и дългогодишна връзка започнахме да излизаме. Познавах го от обща компания с бившия ми приятел, но го бях виждала само 2 пъти. И то 3 години преди това. Тогава правих психологическо проучване във връзка с работата на служителите в МВР и когато се бяхме засекли в обща компания говорихме само по тази тема (той е служител на МВР). 3 години по-късно не го бях виждала и въпросната ми връзка с бившия ми приятел току-що беше приключила. Тъкмо се бях прибрала в родния ми град, откъдето е и той. Аз си страдах, а една вечер месец след раздялата, докато давих мъката с приятелка на заведение, той ми писа, че е изненадан, че съм се върнала и че ме е видял няколко дни преди това. След седмица на първото ни излизане (на обяд), бях вече на 2 чаши вино предварително.
Не знам от виното или от слънцето, но мислих само за това, че има ослепителна усмивка, докато ме оставяше пред вкъщи. Апартаментът ми е до един манастир и в този момент биеше камбаната, докато си мислих за усмивката му. Виното проехтя в абсурдната мисъл, че това е знак, че някой ден ще се омъжа за него 😁 На другия ден вече на трезва глава бях сигурна, че не искам повече връзки, но решена да си изживея тръпката с него. Уви, той каза, че докато не преживея предишната ми връзка ще бъдем приятели, ще ме подкрепя, но дотам. И така 2 месеца само излизахме, прегръщаше ме, целуваше ме. Колко сълзи, вино и тръшкане за бившия от мен е изтърпял тогава, той си знае. Но нищо повече. 😁 Което се оказа правилна стратегия. Спечели ме със собствения ми инат. Как така ще ми се дърпа 😂 На 24 декември 2019 (2м. след началото) започна нашата връзка. На 24 декември 2020 заживяхме заедно. На 24 декември 2021 ми предложи брак и април месец ни предстои сватба. Та не знам къде точно в статистиката сме. 🤭
А заживяхме заедно 4 месеца след първата целувка. 

Препоръчани теми