Как започна връзката ви?

• 6 954
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, водя си някаква моя си статистика.
Интересно ми е как започнаха отношенията с любимия ви човек? Имаше ли дълго ухажване или страстта беше водеща? Като цяло как започват връзките ви и до къде стигат, ако са започнали на чисто сексуално ниво?
При нас започнаха с това, че изгубих един бас. Два месеца по-късно започна сексуалното ниво и дооста по-късно - и другото ниво.

# 16
Е първо само излизаме, говорим си, закачаме се. После целувки, опипване. Па да се влюбим... Все пак на девейката й беше за първи път да има гадже.  И така няколко месеца. После и секс. Но това защото и двамата бяхме млади. Па след време и се оженихме.
Ходенето по жени, или изпълненията от вратата за краката не ги броя за връзки.
Ако не е имало влюбване, не сме се задържали достатъчно дълго заедно, да преживеем различни неща заедно каква връзка е всъщност.
Приятели за секс, неангажиращи отношения и подобни спадат към друг жанр.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 21:32 от Дмитри

# 17
Всяка връзка....бурно. Не ми ли трепне нещо, не стават нещата Simple Smile

Друг е въпросът, че химията не е всичко и не означава, че това е точния човек.

# 18
  • София
Моята връзка започна просто абсурдно!
Като видях ММ, исках да се запозная с него. Да седнем и да говорим с часове.
Аз го поканих на среща. Аз направих първата крачка напълно ребром, но нямаше и грам сексуален контекст. Абе, все едно го познавам от 25 години и за някакво време сме загубили връзка.
След по-малко от месец живеехме заедно. Smile

# 19
  • софия
От цялата компания само ние двамата, като най-смотани бяхме без гаджета. И решихме, че само за секс и само за лятото, тъй за разнообразие.   27 години по-късно още се разнообразяваме.

# 20
Нашата започна като... достоен сюжет на романтична комедия. Grinning След тежка раздяла и дългогодишна връзка започнахме да излизаме. Познавах го от обща компания с бившия ми приятел, но го бях виждала само 2 пъти. И то 3 години преди това. Тогава правих психологическо проучване във връзка с работата на служителите в МВР и когато се бяхме засекли в обща компания говорихме само по тази тема (той е служител на МВР). 3 години по-късно не го бях виждала и въпросната ми връзка с бившия ми приятел току-що беше приключила. Тъкмо се бях прибрала в родния ми град, откъдето е и той. Аз си страдах, а една вечер месец след раздялата, докато давих мъката с приятелка на заведение, той ми писа, че е изненадан, че съм се върнала и че ме е видял няколко дни преди това. След седмица на първото ни излизане (на обяд), бях вече на 2 чаши вино предварително. Grinning Не знам от виното или от слънцето, но мислих само за това, че има ослепителна усмивка, докато ме оставяше пред вкъщи. Апартаментът ми е до един манастир и в този момент биеше камбаната, докато си мислих за усмивката му. Виното проехтя в абсурдната мисъл, че това е знак, че някой ден ще се омъжа за него 😁 На другия ден вече на трезва глава бях сигурна, че не искам повече връзки, но решена да си изживея тръпката с него. Уви, той каза, че докато не преживея предишната ми връзка ще бъдем приятели, ще ме подкрепя, но дотам. И така 2 месеца само излизахме, прегръщаше ме, целуваше ме. Колко сълзи, вино и тръшкане за бившия от мен е изтърпял тогава, той си знае. Но нищо повече. 😁 Което се оказа правилна стратегия. Спечели ме със собствения ми инат. Как така ще ми се дърпа 😂 На 24 декември 2019 (2м. след началото) започна нашата връзка. На 24 декември 2020 заживяхме заедно. На 24 декември 2021 ми предложи брак и април месец ни предстои сватба. Та не знам къде точно в статистиката сме. 🤭

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 08:40 от Dacheva Denica 627204

# 21
Всякак съм започвала връзки, нямам стратегия или тн. И с дълго чакане и с кекс на първата среща. И са ме гонили и аз съм правила първа крачката. Винаги интуитивно съм действала.
С ММ само нещата бяха различни. Той си ме избра и упорито твърдеше, че ще съм негова жена. А аз се смеех и изобщо не му обръщах внимание, щото грам физически не го харесвах, а и гадже си имах тогава.
Но той не се отказваше, каза че ще ми седи наблизо в пространството и ще ме чака, защото е сигурен.
Станахме си близки с виртуално общуване. Месеци си комуникирахме така. После скъсах с гаджето и най-накрая приех да излезем. 3 месеца по-късно заживяхме заедно, после се сгодихме и така си стоим засега, защото и без това сме с еднакви фамилии, нямаме време за организации и тн..)

# 22
  • София
При чисто физическо привличане не се е стигало до връзка (не е имало желание нито от моя, нито от отсрещната страна).

С ММ почти 3г бяхме само колеги. Е, общувахме постоянно, почти 24/7, излизахме с обща компания, излизали сме и постоянно на обяд. Но се ограничавахме до това, защото той тогава имаше приятелка (бая неприятна личност беше, ама 8г бяха заедно). Един прекрасен ден той просто не я изтърпяваше вече и се изнесе от квартирата им. Седмица по-късно започна и нашата връзка (аз вече работих на друго място). Две седмици ни трябваха да заживеем заедно и някак още от начало нещата се напаснаха перфектно. 2020 се роди синът ни, 2021 се сгодихме и ако всичко е наред 2022 ще е сватбата.
Още от началото ни съвпадаха възгледи, желания за развитие (личностно и кариерно), дори начина на изразяване и водене на комуникация. Някак си такова пасване с друг не е имало (и честно казано не мисля, че е възможно да има).

# 23
  • Варна
Първите ми две връзки (над 5 и над 3 години) аз ги започнах с идеята само за секс. Просто си харесах мъжете чисто визуално, но постепено се превърнаха в сериозни връзки. В третата - сегашната ми връзка, мъжът ме хареса и избра.
Мен изобщо, ама грам не ме привличаше сексуално. Даже като ни запознаха общи приятели, някак си бях спокойна, че ще мога спокойно да си общувам с него само приятелски, понеже хич не ми се занимаваше с мъже след като ме заряза бившия. Но той взе че излезе упорит и много ме търси, та реших все пак да му дам шанс и да видя какво ще стане. Другата седмица правим три години гаджелък. Grinning А заживяхме заедно 4 месеца след първата целувка.

# 24
1но мъжко мнение. Настояща, но официално бъдеща бивша ми беше учителка на езиков курс. От моя страна май беше от пръв поглед и то към дългите и крака. С внимание и търпение я спечелих. Осъзнах, че имаме общи теми. Беше дори девствена на 23г и така.  Беше всичко за мен. Теглих 1на на нашите бързо набързо и почнахме на квартира докато бях на 26, а тя на 23г без никаква помощ буквално.
Днес обаче като 41г мъж живял и малко  извън България съм изцяло за т.нар. Западна практика
1. Среща, кино, вечеря и може би невинна целувка.
2. Втора среща като първата, но със секс
3. И т.нат.

Животът е твърде кратък за игри, комплекси и незрели хора. Ако има симпатия или каквото е там не виждам причина да няма секс и на 1ва среща.  Но за съжаление в Бг всичко е тотално сбъркано и най-вече хората:disappointed:

# 25
това с киното на първа среща ми звучи като тест - може ли да мълчи час и половина... ужас Joy
и как се целува невинно, ако има силно привличане? Flushed

# 26
това с киното на първа среща ми звучи като тест - може ли да мълчи час и половина... ужас Joy
и как се целува невинно, ако има силно привличане? Flushed
Ха..хаха. Имаш чувство за хумор. Една странична отметка, но съществена.  Не съм мислил, но идеята е ок. Важно е за една жена дали може да мълчи, а още по-важно кога и какво да каже.  А има ли силно привличане между зрели и най-вече неангажирани хора има само един тип развитие за мен. И не е леглото, но не се и изключва. Малко в страни от темата, но мисля че човек е благословен, ако намери сродната си душа. Но става ясно след години и често се оказва химера.

# 27
Здравейте, за много години! Извинявам се на авторката, че "нахлувам" в темата й с един, вероятно глупав въпрос, на който също вероятно се досещам за отговора, но да чуя все пак странични мнения.
Ако мъж и жена са излязли на две срещи, компанията е била приятна и докато е траела срещата, сякаш двамата са се харесали, но и след двете срещи мъжа изчезва и се появява през ден-през два за по едно съобщение, би ли означавало, че все пак има симпатии и може да има вероятност да има намерения за някакво развитие? Просто съм свикнала винаги да са ме търсили след срещите, най-малкото дали съм се прибрала.. и следващите дни също, без значение дали се е развила връзката. Или преувеличавам? Ще кажете "Ми потърси го ти". Да де, правила съм го, но някак при мен е.. ако мъжа те харесва, ще направи усилие да те спечели.

# 28
  • София
Не те харесва.

# 29
Познат сценарий Simple Smile

Ако мъжът не пише интензивно, а си разменяте по някоя бегла фраза, това по- скоро според моя опит означава: уважавам те, но не искам връзка

Правила съм грешката да пиша аз и резултатът беше....отговор след 3ч, при условие, че е бил онлайн, на другия ден и т.н. и когато съм била още по- настоятелна....са ме отрязвали в прав текст.

Така че ако не са на 15, мъжете знаят как да ви потърсят. Спестете си неприятното чувство.

Общи условия

Активация на акаунт