Звездни компромати - Януари'22

• 343 443
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Glasgow
Скрит текст:
Момоа живеел в кемпера си (за 750 000$) в двора на приятел след раздялата с Лиса.

# 2 926
  • Варна
Ирен Онтева явно рекламира пластичния си хирург, иначе не знам защо и е да го прави! Жена на 47, с много, ама много работа хирургична по лицето си и въпреки това си е грозновата, тип кон, та не виждам смисъл да се прави на момиченце, което навлиза в света на хубавичките лолитки!!!
Тя е само на 47 години?!?!?!

Мислех я на 53 години например, а иска да изглежда на 47 години .

Някой е я излъгал, че има прилика с онази супер модел от 90те години, забравих й името, дето я оприличаваха на кошута, и Ирен се е хванала за тези думи и давай докторе, направи ме досущ като нея.

Абе, как й беше името на този супер модел?

# 2 927
  • Glasgow
Кристи Търлингтън?

# 2 928
За годините си Крис Нот изглежда много добре.

Джони Деп пусна своя колекция картини, които ще се продават чрез блокчейн технология /не ме питайте, идея нямам какво означава това/ и за минути срина Discord. Smirk Приходите ще са за благотворителност и ще отидат в Детската болница в Ел Ей, Детската болница на Great Ormond Street, фондацията за борба със СПИН Elizabeth Taylor и The Gonzo Trust. Портретите, разработени от оригинални картини на Джони Деп и след това украсени и анимирани, включват самия Джони, Марлон Брандо, Елизабет Тейлър, Хънтър С. Томпсън, Хийт Леджър, дъщеря му Лили-Роуз Деп, Тим Бъртън,  измислен герой създаден от сина му, наречен Bunnyman и други.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 13:07 от SANDS

# 2 929
  • софия
Хлапето на Райна е красавец. И тя беше хубава преди да стане пластмасова.

# 2 930
  • Пловдив
Филип от Бричка е при Николаос, пак да попитам - той е този, който Златка сваляше на ,, Островът “” нали?

Станал е много готин, Sunglasses .

Харесвам прошарени мъже.

Служебно контактувах с Филип преди два месеца, между ушите му има въздушен тунел.
Всъщност аз не се сетих в първия момент кой е този човек, мисля си "Познавам го от някъде, но от къде?", колега застанал отстрани прави гримаси, аз не разбирах защо...
Като си тръгна, колегата - "Ама това е Филип, от "Бричка!".
Според Благоверния "Бричка" било добро. Сега не знам дали Филип сам си прави текстовете или някой му ги пише, ама било информативно.

# 2 931
  • Пловдив
Дъщерята на Бандерас...
Скрит текст:

Мафалда - първата от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски, коятo ще мине под венчилото...
Скрит текст:

https://life.dir.bg/zvezdi/mafalda-parvata-ot-11-te-vnutsi-na-si … ne-pod-venchiloto

# 2 932
Филип от Бричка е при Николаос, пак да попитам - той е този, който Златка сваляше на ,, Островът “” нали?

Станал е много готин, Sunglasses .

Харесвам прошарени мъже.

Служебно контактувах с Филип преди два месеца, между ушите му има въздушен тунел.
Всъщност аз не се сетих в първия момент кой е този човек, мисля си "Познавам го от някъде, но от къде?", колега застанал отстрани прави гримаси, аз не разбирах защо...
Като си тръгна, колегата - "Ама това е Филип, от "Бричка!".
Според Благоверния "Бричка" било добро. Сега не знам дали Филип сам си прави текстовете или някой му ги пише, ама било информативно.

Спомням си от онова предаване, че накрая той имаше среща с приятелката си, където тя му каза, че е видяла видеото със Златка и се разделят и той беше започнал да я дърпа, та чак се намесиха от екипа, за да я остави на мира.
Оттогава този човек оставя усещането за неприязън у мен.

# 2 933
Гледам последните снимки на Преслава и ПаЛуна. Едва ли Преслава е по-слабата, но Светла е подута в лице, а на Преслава е изпито (явно все още не е толкова подмушнато)

# 2 934
  • София
Мила Кунис  и  Аштън Къчър
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Елза Патаки
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Бриджит Нилсен с мъжа си
Скрит текст:

# 2 935
  • Пловдив
Аууу, Бриджит без очилата е страховита...
А Аштън с кубинки/боти, а Мила по джапанки?

# 2 936
Този Филип не знам какъв е, пропуснала съм да го гледам или с какво е известен, но хич не ми е привлекателен. Външният му вид ми светва лапичка тип "мутра с не много умствен багаж", няма как да го отразя в ежедневието.

Ирен Онтева и аз й давах към 55-57 и щях да кажа, че има хубаво тяло за годините си, а тя била с 10 години по-млада! Или тотално ми се е бъгнала преценката, или тези корекции в днешно време съвсем ни объркаха възприятията.

Цветелина Янева - голям кич с тези дрешки.

Момоа със скъсана тениска ли е или така изглежда на снимката? Малко се е позапуснал. И Крис Нот може да изглежда малко по-спретнат за годините си, но допускам, че може да е и в депресия след скандала, който се разрази около него.

Дъщерята на Антонио Бандерас - страхотна млада дам, много фина!

Мафалда - ето жена с несъвършен нос, но й отива на лицето. Ако му направи корекция, сигурно ще й се смени облика изцяло. Ето затова понякога не трябва да се пипа каквото е създадено от природата. Може да не е перфектно, но придава индивидуалност, а не всички да са киборги по калъп.

Мила и Аштън са ми много приятна холивудска двойка, май направиха вече към 10-на годинки заедно, което си е рядкост за тези среди, дано да продължават все така.

# 2 937
Страхотни Аштън и Мила. ❤️

Любим момент от СИГ. Трябва да ѝ се признае на СДж хубавото "д" и косата, друго нищо.
Скрит текст:
, ,

СДж ходила цели 7 год. с Робът Дауни моля ви се, не знаех.И сегашният ѝ мъж е симпатяга, какво ѝ харесват недоумявам. Joy
Скрит текст:
, , , ,

# 2 938
  • Sofia
Бести и мамините обуща
Скрит текст:

# 2 939
Тръпна в очакване да видя снимките от грандиозното парти. Ама само да няма опънат червен килим, ще бъда крайно разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт