Звездни компромати - Януари'22

• 343 450
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 940
Бести и мамините обуща
Скрит текст:

При толкоз налични обувки в дрешника, половинката шляпа бос по мрамора/или квото там студено/.
Тенденциозно е оставена врата май да се видят количествата на мама. Нашата Имелда Маркос.

# 2 941
Егати музея!

# 2 942
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бести и мамините обуща
Скрит текст:

При толкоз налични обувки в дрешника, половинката шляпа бос по мрамора/или квото там студено/.
Тенденциозно е оставена врата май да се видят количествата на мама. Нашата Имелда Маркос.
Обущата са на мама, на тате не му се полагат и едни терлици.

# 2 943
Славена Вътова е много красива, когато не се усмихва така широко.
Скрит текст:
Скрит текст:

Моля ви, бъдете добри и ми кажете къде е Барбарела Sad

# 2 944
Не мога да разбера прехласването по Ким - тялото й направо изглежда като шега на природата с този пълнен задник....  Цялото й семейство ми е неприятно - барабар с всички мъже бивши, настоящи, сестри, майки, лелинчовци.
Кание колкото и да обясняват за неговата гениалност на творец, за мен е чисто и просто богат човек със свободно време, който се чуди каква тъпотия да измисли, подплатена с менталните му отклонения. Няма що, припадам от възхита.

# 2 945
На Момоа много му подхожда да живее в кемпер.В пещера обаче най ще му отива.
Парис много се харесва с тази прическа. Пети ден и 27 тоалета-все така си ходи.Не беше ли нашумяла преди 10 -15 години в поп фолка?
Как Тоца с толкова много обувки,  винаги избира най-неподходящите за тоалета?!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 10:30 от Came lita

# 2 946
Може да имат подово отопление и затова тати да шляпа бос. Обущарницата я оставям без коментар, съвсем “без да иска” я е хванала в кадър 😀

# 2 947
Бести и мамините обуща
Скрит текст:

Голяма работа сте.
Аз гледам детето, големият балон с цифрата, бащата и се чудя, къде са тези обувки. Нито детето, нито мъжът са обути в женски обувки. Thinking  Пък то, за гардероба в дъното ставало въпрос.. Grinning

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 10:54 от Deni-meni

# 2 948
Яд ни  е, винаги съм искала хубави обувки и всякакви цветове и много.
Може пък да е напускала предишните любови с чеиз, не са скръндзи да и вземат подаръците.
Но сигурно като нея няма да нацеля тоалет с обувки.
То и тоалети толкова имам, всичко от Феникса ми  е.Ама не ми и трябва вече.

# 2 949
Може да имат подово отопление и затова тати да шляпа бос. Обущарницата я оставям без коментар, съвсем “без да иска” я е хванала в кадър 😀

Абе, и в къщи е подово, ама съм му забравила вече копчето, защото за да се стопли подобен под и обширна квадратура при прекрасните цени на тока в момента, трябва наистина да ти влизат огромни суми по сметката.
Втората половина на деветдесетте детето бе малко, и въпреки че времената бяха изключително трудни, подовото си работеше вкъщи и съседки идваха да си топлят краката. После постепенно минахме на други видове отопление.
Просто зная от личен опит какви пари гълта.
Но да са живи и здрави, всеки да се простира според чергата си.

# 2 950
  • София
Ирен Онтева без филтрите не изглежда така в лице, подпухнала е много и интервенциите й личат - лятото я видях на морето. Иначе в тяло е супер, не е тренирано, но има дълги хубави крака и е слаба.

# 2 951
  • До морето

Абе, и в къщи е подово, ама съм му забравила вече копчето, защото за да се стопли подобен под и обширна квадратура при прекрасните цени на тока в момента, трябва наистина да ти влизат огромни суми по сметката.
Втората половина на деветдесетте детето бе малко, и въпреки че времената бяха изключително трудни, подовото си работеше вкъщи и съседки идваха да си топлят краката. После постепенно минахме на други видове отопление.
Просто зная от личен опит какви пари гълта.
Но да са живи и здрави, всеки да се простира според чергата си.

Подовите инсталации, които се правят в момента нямат нищо, ама нищо общо с едновремешните. Топлят сериозно, правят се предимно за къщи, тоест за голяма квадратура, а на всичкото отгоре сметките после са поносими.

Каква ирония -да демонстрираш купища чифтове обувки, а да си известна предимно с това, че никога не си обута подходящо 😂

# 2 952
То почти всяка жена ще събере толкова обувки, ако събере всичките си, удобни, неудони, без да хвърля и заменя. Хич не са много. Очаквах повече от Тоци.
Тя така и така не ги носи. Тя ходи с едни грозни, оранджеви ленти дето ги увива...ужасни са и на нищо не отиват, елегантно, спортно тя си ги носи.
Иначе и аз ходя боса(и на топло и на студено), много полезно е:) може и Батинков кат мен.

От Цвета Янева ме е гнус. Не знам такива пари как се харчат, какъв гьон сурат трябва да си да застанеш и да се снимаш нагло с тоалетчета. И тя и мъжа и един дол дренки. Скрийте се някъде пък ги яжте тез пари, ама не - не е ли си да се покажеш по интернета то не им е сладко. 

Ким е някакъв абсурд, то Кентавър, ама и то красиво, грациозно - тая задница нищо красиво няма. Подигравка с природа и с Бог и с все.

Филип (за мен от островът на изкушението), няма начин да го харесам. Поглед на добиче. Но и тяло и лице също така:) Ама иначе пък самочувствие за двама.

# 2 953
Как Тоца с толкова много обувки,  винаги избира най-неподходящите за тоалета?!

А, баш Joy

Чакам с нетърпение снимките от рд.
Живи и здрави да са, все така щастливи и да ни радват със снимки!
Уникална е Тоцка, пък и не е злоблива, как да не се забавляваш.

# 2 954
  • Sofia
Приятел на синът ми си купи кола от Филип....е,оказа се наистина бричка 🤨

Общи условия

Активация на акаунт