Звездни компромати - Януари'22

• 343 519
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 955

Подовите инсталации, които се правят в момента нямат нищо, ама нищо общо с едновремешните. Топлят сериозно, правят се предимно за къщи, тоест за голяма квадратура, а на всичкото отгоре сметките после са поносими.

Каква ирония -да демонстрираш купища чифтове обувки, а да си известна предимно с това, че никога не си обута подходящо 😂

Напълно съм съгласна, че след 20+ години технологиите са се развили и е възможно сметките да са поносими.
А относно това, че топлят по-сериозно  новите инсталации, вече мога да споря, защото аз забележки откъм топлене нямах, дори сутрин, когато се изключваше подовото, без чехли на пода бе малко сложно да се разхождаш из къщи. Но тогава бе иновация може да се каже за онези години, едва ли някой е съобразявал да не се разпилява огромната част от енергията, а тя да бъде насочена в правилната посока.
Да се реновира подобно нещо с правилните техники към момента не ми се мисли...Това е много работа, разни намотки на пода, после заливане / май бетон,  не зная какво е било/, после вида подова настилка и тн..

# 2 956
  • Пловдив
Натали Трифонова става водеща и на друго предаване по bTV...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Natali-Trifonova-stava … ne-po-bTV-1200634

# 2 957
  • София
Брад Пит от средата на миналата година се срещал с 35 годишната певицата Lykke Li (Лике Ли???). Това е най-новия слух из звездните среди.
Скрит текст:

Еми, не от мен.

# 2 958
Ама на Антония тази гардеробна само за обувки ли е? Не виждам рафтове и място и за дрехи. Аз искам да имам нещо смесено, и за обувки и за дрехи. Аз не съм маниачка на обувки, но съм фен на чантите и е много по-удобно да имаш рафтове, за да не се смачкват. Иначе къщата на Антония ми е малко като музей и не ми допада, няма уют.

Натали не води ли CoolT?
Картините на Джони Деп много ми харесват.

Новатата на Брад Пит не ме кефи. След Анджелина и Дженифър тази ми е безлична. Но като знам, че е бил гадже и с Гуенет Полтроу, която аз въобще не харесвам като визия, не ме учудва.

# 2 959
Натали Трифонова става водеща и на друго предаване по bTV...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Natali-Trifonova-stava … ne-po-bTV-1200634

Тъкмо реших, че ще пенсионират "Опра" и асистентка. Sad

# 2 960
Да престане да се среща Пит веднага с тази жена. Прилича леко на Лейди Гага.

# 2 961
В новия филм на Дисни, Снежанка ще бъде... латиноамериканка:
Рейчъл Зеглер:
Скрит текст:

# 2 962
Е изобщо си няма вкус за жени нашият човек. Simple Smile Една Анджелина дето беше перфектна визуално за него.

Тази Снежанка съща Изаура. Simple Smile

# 2 963
Термопомпа е у нас, вода- въздух ли там както се казва, самата инсталация е така направена, че си върви под пода. Да е жив и здрав мъжът ми че не ме послуша и я направи. Това е най- добрата инвестиция в жилището се оказа предвид цената на тока сега и на пелетите и на газ и всичко.
Сметката на майка е амен колкото нашата, а квадратурите са мн различни.
Та Тоца може с такава да са и те.
Тва със случайно сниманите папуци и типично в неин стил. Ма като съм и ги виждала по снимки кви ретро хлепки носи, май на количество залага и си ги пази от поне 15 години, че си ги и носи😅🤪

Тая Зара какви крака и изобщо какво тяло има! Много ми харесва, в главата не баш:)

Тия карикатури даже не знам как да ги коментирам:

Не знаех, че Райна е загубила майка си, много хубава жена е била!

# 2 964
  • София
Добре, че новата Снежанка все пак е жена, защото по новата мода можеше да е транс. Simple Smile

# 2 965
Вчера четох шега, че вече Снежанка щяла да е "Зеленка и седемте нон-бинарни индивида". Беше коментар към статия за това, че актьорът Питър Динклидж, който играеше ролята на Тирион Ланистър в Игра на тронове, бил против думата джуджета, била обидна.

# 2 966
  • Пловдив
Те им викат "литъл пийпъл", не са джуджета.

# 2 967
Чудесна снимка на Зара. Да вземат и другите инфлуенсърки да си крият мутрите Joy
Някой чу ли кои ще са участниците в Капките?   Моню Монев чух само

# 2 968
  • София
И Руслан Мъйнов.

Риана
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Камила К.
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:

# 2 969
Те им викат "литъл пийпъл", не са джуджета.

За приказката ставаше дума, иначе знам, че сега са литъл пийпъл. Ако и това не е сменено.

Общи условия

Активация на акаунт