Подовите инсталации, които се правят в момента нямат нищо, ама нищо общо с едновремешните. Топлят сериозно, правят се предимно за къщи, тоест за голяма квадратура, а на всичкото отгоре сметките после са поносими.
Каква ирония -да демонстрираш купища чифтове обувки, а да си известна предимно с това, че никога не си обута подходящо 😂
Напълно съм съгласна, че след 20+ години технологиите са се развили и е възможно сметките да са поносими.
А относно това, че топлят по-сериозно новите инсталации, вече мога да споря, защото аз забележки откъм топлене нямах, дори сутрин, когато се изключваше подовото, без чехли на пода бе малко сложно да се разхождаш из къщи. Но тогава бе иновация може да се каже за онези години, едва ли някой е съобразявал да не се разпилява огромната част от енергията, а тя да бъде насочена в правилната посока.
Да се реновира подобно нещо с правилните техники към момента не ми се мисли...Това е много работа, разни намотки на пода, после заливане / май бетон, не зная какво е било/, после вида подова настилка и тн..

Една Анджелина дето беше перфектна визуално за него.