Звездни компромати - Януари'22

• 343 525
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 985
Ей, снощи аз в детайли се информирах за Ирина (до този етап си бях непросветена) и всичко изчезна. Само за бенката и аз не разбрах, че заспах рано. Някой ще ме просвети ли?

# 2 986
E, в Бриджертон е обяснено, че тъй като кралят се оженил за чернокожа, затова са ги допуснали във висшето общество. Честно казано, ако бях чернокожа, щеше да ми е гадно чернокожите да са само слуги във филмите и да няма принцеси. Стига да не заменят расата на реални хора, не виждам проблем. Все пак не са документални филми.
Чисто исторически няма анлийски крал, който да се е оженил за чернокожа. Хари е първият и му беше позволено само, защото никога няма да стане крал.Нали има една фраза "изкуството имитира живота". Чак такова променяне на реалността не е ок.
В Нигерия има крале, които са си чернокожи. Могат да направят филми, които разказват такива истории с чернокожи крале.

# 2 987
Е, исторически няма. Но това не е документален филм. Както има филми с магии, супергерои, така може и с черни лордове и дами.

# 2 988
Да! Точно това беше сериалът, благодря че ме сетихте.

Нямам пробелми аз с цвят на кожа или други неща, но подмяната на история и натрапване на различности и секусалности и всякакви други груби демонстрации не ми допадат.

# 2 989
  • Пловдив
Следващата фаза  е може би белокожи в африканските племена и на индиговите плантации.

# 2 990
Да - Ганди изигран от някой рус швед 2.10 висок… Или други подобни… много полудя светът…
Радвам се, че поживях и в нормални години.
За следващите поколения случващото се сигурно ще е  “нормалното”

# 2 991
  • софия
Ей, снощи аз в детайли се информирах за Ирина (до този етап си бях непросветена) и всичко изчезна. Само за бенката и аз не разбрах, че заспах рано. Някой ще ме просвети ли?
Не съм сигурна, че си искала да знаеш, но ...

# 2 992
  • Пловдив
Ненчо се кипри от Дубай...
Скрит текст:

Мика Стоичкова...
Скрит текст:

# 2 993
Добре, че съм си легнала навреме Joy
Не съм сигурна, че си искала да знаеш, но ...

# 2 994
  • До морето
Аз чакам Мартин Лутър Кинг да бъде изигран от Долф Лунгрен, например.....
Що да не?!?! Като ше е, да е!

# 2 995
И аз искам да го видя това, но веднага ще завалят камъни срещу осмелилият се, разбира се това ще бъде дискриминация....

# 2 996
  • Glasgow
Не знам дали помните Бриджит Фонда, актриса от 90-те, в какво се е превърнала, ужас.
Скрит текст:

# 2 997
  • Пловдив
Другото дразнещо в съвременните филми и сериали е вкарването на неестествено голям брой хора с различна сексуална ориентация. Накрая излиза, че в едно малко градче или в една гимназия всеки втори не е хетеро....

# 2 998
  • София
И на мен ми е неестествена подмяната на персонажи. В приказките и романите има история и красота. Още помня едно прекрасно издание на африкански приказки и образите бяха красиви. Не биха ме очаровали ако бяха бяли и руси.
Същото е и с европейските приказки. Не се получава пресъздаването на времето.

# 2 999
В Отчаяни съпруги една нормална нямаше. Тъй, че не е ново.

Общи условия

Активация на акаунт