Звездни компромати - Януари'22

• 343 530
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 000
Жаки, много яка профилна, евала сестрО !!!! Astonished

Мъжът ти и без волованите, трябва да е много щастлив с такава пластична девойКа до себе си, Sunglasses агнешкото само това чакат Bowtie

Аз чакам Мартин Лутър Кинг да бъде изигран от Долф Лунгрен, например.....
Що да не?!?! Като ше е, да е!

Абе тоя ко станА  с него, скоро не си е показвал русия перчем. Sob

# 3 001
  • Down south
Добре, че новата Снежанка все пак е жена, защото по новата мода можеше да е транс. Simple Smile
След "Пепеляшка" и Били Портър, като "кръстница" май нищо не може да изненада.
Исках да го гледам, заради Камила, но го зарязах и така и не го догледах.

# 3 002
Ей, снощи аз в детайли се информирах за Ирина (до този етап си бях непросветена) и всичко изчезна. Само за бенката и аз не разбрах, че заспах рано. Някой ще ме просвети ли?
Не съм сигурна, че си искала да знаеш, но ...
Добре ми се отрази стрининия пост... Няма да ям нищо ден-два. Confounded Joy

# 3 003
Мъжа ми ми подари една книжка за празниците и аз ентусиазирано седнах да я прочета, защото беше спечелила куп награди и призове на критиците. Оказа се история за семейство, което е мешаница от лесбо, хомо, бинарни, child abuse, блек лайф матер, включително някакво ново течение подобно на хипарското, но не се задълбочих да го запомня. Не я дочетох. Немога да повярвам, че такива бълвочи са високо оценени от публика и критици.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 17:42 от Dress as Princess

# 3 004
Не са, разбира се. Позьори.

# 3 005
Божке, Бриджит Фонда, не мога да повярвам...
За Брад Пит, според мен той отдавна си пада по жени, как да кажа, с нестандартна хубост...Може би, понеже той си е красив за двама, та не търси това в жената. Единственото май Анджелина Джоли си е типична красавица. Ни Джулиет Луис, ни Анистън,  Гуинет също...

# 3 006
  • София
Категорично отказвам да повярвам, че това е Бриджит Фонда! Обаче не успявам да открия нейни нови снимки, тотално се е покрила. Много я харесвах през 90-те години. Ако допуснем, че това на снимката е тя, не знам какво да кажа...

# 3 007
  • Пловдив
Може да е със заболяване жената...понякога не е от занемаряване.

# 3 008
Не знам дали помните Бриджит Фонда, актриса от 90-те, в какво се е превърнала, ужас.
Скрит текст:

Не ми се вярва да е тя....

# 3 009
  • софия
Харесва ми новата на Пит, ако е, на някои от снимките. Не съм я гугълвала повече.

# 3 010
  • Glasgow
Пише, че се е "покрила" за повече от 12г и сега я снимат. На мен много ми харесваше. Запазих си час за фризьор, на няколко стъпки съм от тази визия😰😰😰

# 3 011
  • Варна
Натали Трифонова става водеща и на друго предаване по bTV...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Natali-Trifonova-stava … ne-po-bTV-1200634
Ох, аман от нея!
Не я харесвам!
Не защото е грозна, хубаво момиче е, но като започне да марширува и изпъва краче от екрана и флиртува с камерата, докато ми говори за времето, ми се повдига да я гледам.

Повече й подхожда да води култ.

Да я махат от времето, защото то ми е по важно, отколкото култ, което хич не ми е важно.

# 3 012
  • Sofia
Вижте какво пано или тапет има в Тоциния вилает 😁
Прилича ми на феерична рокля 🤔
Подозирам,че това е като насока към нейната гардеробна.
Скрит текст:

# 3 013
Натали Трифонова не мога да си я представя в геймърско предаване. За там е мамин Сашко.

# 3 014
Снежанка в превод от английски означава "бяла като сняг". Може би след време и мулатка ще наемат да я играе, кой знае. Rolling Eyes

Натали Трифанова не води ли вече CoolT?

Мамин Сашко не може да се разпостре между хиляда неща. Все пак води всеки ден предаване, играе в театъра, снима филми, занимава се с инфлуенсърство, има две жени и едно дете. Няма да има време и за геймърско предаване. Joy

Даниел Петканов и Александра май пак са се разделили или такава клюка излезе.

Общи условия

Активация на акаунт