Звездни компромати - Януари'22

• 343 530
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 970
Кейт Бейкинсел на 48г изглежда по-млада от наша Ирен. Joy

Явно някои хирурзи  в Америка са къде-къде по-опитни, за да не позволяват на клиентките си да са лоша, ходеща реклама..

# 2 971
  • софия
Някой чу ли кои ще са участниците в Капките?   Моню Монев чух само
Дори не съм попадала на реклама. Моню ми е една от любимите птици.
Сега се разрових. Вергов пак ще е в журито. Фънки в по-голяма част от времето го харесвам също. Пишат за Владимир Михайлов, Руслан Мъйнов, Виктория Георгиева, от чалгията евентуално някакъв Илиян Тупалката.
Щели да наблегнат на повече участници, които не са певци.
Пффф, и лигочът Рачков се връща.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 12:56 от zvаnchе

# 2 972
Супер, ако участва Владо Михайлов, много е талантлив!
В МП почти никой не го разпозна.

# 2 973
Според мен е отвратителна тази мода да променят историята и персонажите като кастват актьори от друга раса. В някакъв филм по Нетфликс Ахил го бяха направили чернокож. Сега пък Снежанка щяла да бъде латиноамериканка. Утре ще направят Покахонтас китайка. Това на мен ми се струва прекалено, защото се променя истината. Нямам нищо против нито една раса, но имам против да се подменят реалните песонажи, Утре ще почнат и истоията да изкривяват. Yтре може и да направят филм за Екатерина Велика като пуерториканка. Не е ок това нещо.

# 2 974
Имам повече обувки от Тоца!
Обичам си ги!
Вярно, повечето са спортни и точно 10-15 на ток !

# 2 975
  • София
Ан Болейн се игра от чернокожа. Орфей - също

# 2 976
Ан Болейн се игра от чернокожа. Орфей - също
Дам... и какво постигат с това нещо? Утре децата ще са объркани и ще си мислят, че Орфей е бил чернокож. Това е изкривяване на реалната история и е грешно да се прави и не виждам с какво помага на някого.

# 2 977
Не ми се мисли ако е малък човек, от африкански произход и с предпочитания към собствения си пол, как ще е коректно да се каже на английски 🤪🤭
От как гледах филм за английски благородници и половината бяха цветнокожи лордове и не знам си кво, нищо не ме учудва. Не помня сега името. Главния герой беше мн готин, а героинята рижа.
Леллеее как се казваше беееее!
Те бяха няколко деца момичето, с бая амбициозна майка. Той лорд ли граф ли един убавец, не искаше да има деца. Сещате ли се?!
Ей така как се нервирам, старост не радост😅🤭

Ако искате да знаете Вихра се е научила да готви, пиЙ Моет и е щастлива!
Е, ся не са воловани, малко се едно аз съм ги праивла, но си е напредък:

# 2 978
Под претекст за поликоректност си постигат други цели. Противна история.

# 2 979
Вихра я следя във фейса. Много семпла женица. Направо се чудя как изкара с Вануш толкоз години.

# 2 980
Да не е "Бриджертон" сериала по Нетфликс. В него чернокожи играят английски благородници. Историята е интересна, но това че част от благородниците са чернокожи го намирам за неприемливо, ако мога най-мелко да се изразя.
Скрит текст:

Казах ви, че Вихра е почнала да готви. Виждала съм сторита в Инстаграма й. Освен това си има нов мъж.

# 2 981
Ами те повече от половината Таргариени, в предстоящият сериал  House of the Dragon ще са чернокожи. Една от причините да не го гледам.

# 2 982
E, в Бриджертон е обяснено, че тъй като кралят се оженил за чернокожа, затова са ги допуснали във висшето общество. Честно казано, ако бях чернокожа, щеше да ми е гадно чернокожите да са само слуги във филмите и да няма принцеси. Стига да не заменят расата на реални хора, не виждам проблем. Все пак не са документални филми.

# 2 983
  • Пловдив
Аз не съм много знаеща английски, ама Снежанка не означава ли снежнобяла? То и на български в приказката се набляга, че е бяла като сняг и затова е с това име.

Бриджъртън ми беше интересен, но и на мен ми е много странно това присъствие на цветнокожи. И кралят се оженил за чернокожа и ги допуснал, ама за херцога се намекна, че е .....някое си поколение, а е също чернокож

# 2 984
  • Пловдив
Ама нали знаете, че вече нищо не е това дето беше...

Общи условия

Активация на акаунт