? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 474
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 650
Моля, ако някой има МБ от Виваком, които може да подари, да ми пише на лични

# 7 651
Здравейте! Канени сме на сватба и не знам какво облекло да изберем. Хайде, аз съм лесна - някаква рокля ще е. Но мъжът ми не обича да се облича елегантно и се чудя дали ще е уместно да избере някоя изчистена тениска и къси дънки, спортни обувки?Биха ми свършили работа и примерни снимки, ако е удобно и не искам прекалено много от вас 🙂

# 7 652
  • Сф
Можете ли да препоръчате школа/ урочци по английски език за деветокласник в Ловеч? За новата учебна година.

# 7 653
Риза няма ли, да сложи за събитието поне?

# 7 654
  • Буркина Фасо
след 2 ракии падат всякакви задръжки. Smiley
отивам с каквото ми харесва. изключвам черните дрехи в тази жега, вратовръзка и папионка.

# 7 655
  • Deutschland/HE
Здравейте! Канени сме на сватба и не знам какво облекло да изберем. Хайде, аз съм лесна - някаква рокля ще е. Но мъжът ми не обича да се облича елегантно и се чудя дали ще е уместно да избере някоя изчистена тениска и къси дънки, спортни обувки?Биха ми свършили работа и примерни снимки, ако е удобно и не искам прекалено много от вас 🙂

Къси дънки не са подходящи за сватба, това е обида към младоженците.
Според мен едни чино панталони и риза, с мокасини или гуменки са добре решение. В ХиМ има такива панталони, със сигурност и в други магазини

# 7 656
Бе то може и гол да идеш...
За мен поне една риза  - показва уважение към младоженците и събитието , като цяло, към собствената си особа  - също.
Не сава въпрос да се издукисаш като сгоден циганин, но все пак...
Не че и с тенеска ще го върне някой, щом той се чувства ок в нея....да ходи така. Зависи и колко е близък на младоженците, ако е десети братовчед-бива и с тениска Simple Smile...но аз не бих се излагала така, пък той си знае...

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:41 от teta75

# 7 657
Най-добронамерено... тениска, къси дънки и маратонки на сватба е абсолютно неуважително. Особено късите дънки са чиста подигравка. Разбирам, че има нее*ателни хора, ама чак толкова вече не е ок.
Комбинацията риза с дълги чино панталони и мокасини или неутрални обувки с връзки са нормален дрескод за по-нее*ателни. Не е казано всичко живо да е в смокинг, но по-добре да не ходи на сватба, ако ще е облечен като за бостана.

# 7 658
  • софия
Как къси дънки?
Ако не иска спортен панталон, поне да е дълъг. Риза с дълъг ръкав, неофициална, и дълъг крачол.
Минимум нещо подобно:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:11 от zvаnchе

# 7 659
Много зависи и къде е сватбата. Ако е на мегдана на село Долно Нагорнище, що да не е с къси гащи и тениска?
Ама жената с рокля, пък той по джапанки, не бива.

# 7 660
# 7 661
Миналия август бяхме на сватба във Вила Екатерина (там снимаха Един за друг). 140 човека сватба... Имаше от дълги рокли до къси гащи, че даже и това чудо...
Нормалните мъже бяха с тънки, официални дълги панталони и ризи с къс ръкав.

# 7 662
Някои от боичките са засъхнали (от тези, които са за рисуване на картина по номера). Идеи с какво и дали изобщо може да се разтворят? С вода не става. Disappointed
Скрит текст:

# 7 663
Ако боите са акрилни, както предполагам, с нищо не могат да се разтворят, ако засъхнат. Засъхват във вид на пластмаса и са дотам.

# 7 664
  • UK
Незнам от къде е купен комплекта, аз имах същия случай с изсъхнали боички от Амазон. Писах им и ми пратиха цял нов комплект.

Общи условия

Активация на акаунт