? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 474
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 665
Момичето от снимката "чудо" може да има някакъв здравословен проблем и затова да е на тези кг и да не успява да ги свали.Можеше да заложи на дълга рокля примерно.
Просто споделям.
Скрит текст:
ПП - Да попитам мога ли да помъкна преса за коса в ръчният багаж?

# 7 666
Миналия август бяхме на сватба във Вила Екатерина (там снимаха Един за друг). 140 човека сватба... Имаше от дълги рокли до къси гащи, че даже и това чудо...
Нормалните мъже бяха с тънки, официални дълги панталони и ризи с къс ръкав.
Уау, ама все пак е малка / е не чак/ черна рокля.
Има ли тема за смартфони във форума? Моля, споделете. Благодаря..

# 7 667
  • UK
Преса за коса и сешоар може, аз съм носила.

# 7 668
Здравейте! Канени сме на сватба и не знам какво облекло да изберем. Хайде, аз съм лесна - някаква рокля ще е. Но мъжът ми не обича да се облича елегантно и се чудя дали ще е уместно да избере някоя изчистена тениска и къси дънки, спортни обувки?Биха ми свършили работа и примерни снимки, ако е удобно и не искам прекалено много от вас 🙂

Късите панталони не са подходящи за сватба. Лично мнение.
Предложение спорта риза и дънки, ако не иска друго.

# 7 669
Благодаря , а цигари , забравих да попитам?

# 7 670
  • UK
Цигари може, но зависи за къде пътуваш има ограничения в количеството.

# 7 671
Рим.
Благодаря отново.

# 7 672
Миналия август бяхме на сватба във Вила Екатерина (там снимаха Един за друг). 140 човека сватба... Имаше от дълги рокли до къси гащи, че даже и това чудо...
Нормалните мъже бяха с тънки, официални дълги панталони и ризи с къс ръкав.
Уау, ама все пак е малка / е не чак/ черна рокля.
Има ли тема за смартфони във форума? Моля, споделете. Благодаря..
за смартфоните

https://www.bg-mamma.com/?topic=907052.msg45101631#new

# 7 673
  • пустинята Гоби
С дънки на сватба е много по-неуместно отколкото с къси панталони в неутрален цвят. Просто дънките са  най-най-недопустимото облекло. Пълна липса на вкус. Е може би с анцуг би бил една идея по-зле. Показаните по-горе комбинации илюстроват много добре как да се облече човек, който не иска да е с костюм.

# 7 674
Знам ,че не е добре с дънките, но с късите панталони е по-кофти .

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 15:25 от ravi

# 7 675
  • пустинята Гоби
E явно имаме различно виждане по темата. За мен по-зле от дънки няма. Ако някой ми се домъкне с дънки на сватбата, ще се вкисна определено.

Скрит текст:

# 7 676
Момичето от снимката "чудо" може да има някакъв здравословен проблем и затова да е на тези кг и да не успява да ги свали.Можеше да заложи на дълга рокля примерно.
Може всичко. Просто от 140 човека, тя беше най-неуместно облечена, дори преди тези с дънките... Постоянно обясняваше на всеки, който се завърти около нея, как тая рокля някак си изведнъж и е омаляла, а до вчера и е стояла много добре. Да, ако вчера е била 6 клас... Явно знаеше какво впечатление прави, но това не и беше попречило да се навре в нея, че и на сватба да иде в този вид.

# 7 677
  • София
Има къси и къси панталони. Показаните от Мими Роуз са си добре, според мен

# 7 678
Добре са, само без сакото. И на сватба пак са ми леко под въпрос.
Естествено, не са като къси дънки Simple Smile с такива, тениска и маратонки хората точно ходят уикенда да копат 'на вилата'.
Иначе Лагерфелд бил огромен фен на дънките, но съм сигурна, че и той не би одобрил Simple Smile
Дълъг панталон от летен деним без изтъркване и други д/ефекти също става, но е изключително трудно да се намери такъв.

# 7 679
Въобще няма да ми пука кой гост какво е облякъл на сватбата ми. Нито ще дам дрескод, нито така модерния в последно време наклон за цвят. Ако съм гост ще съобразя моето облекло с това на половинката ми. Т.е. ако той е по къси панталони/като показаните по- горе, но не и по- спортни, то аз няма да съм в супер официален тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт