? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 455
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 680
  • Буркина Фасо
Знам ,че не е добре с дънките, но с късите панталони е по-кофти .
пробвай с къси панталони, а мъжете с къси поли. Smiley

# 7 681
Може ли 2 пъти за 1 месец да се ползва отстъпката от 0.25 Ст на литър за гориво ? Има ли някакво ограничение ?

# 7 682
Пийк, може. На мен ми се е случвало и в два поредни дни да зареждам и има отстъпка. За в рамките на 24ч. не съм сигурна дали има ограничение, не намирам "правила".

# 7 683
  • Буркина Фасо
Може ли 2 пъти за 1 месец да се ползва отстъпката от 0.25 Ст на литър за гориво ? Има ли някакво ограничение ?
попитай бензиностанцията.
при едни мои и да е възможно - при други не.
едни бензиностанции дават отстъпка - други не.
едни дават отстъпка, но ако поискаш фактура не я дават.

https://money.bg/economics/darzhaven-vestnik-publikuva-resheniet … litar-gorivo.html

# 7 684
  • София
Благодаря , а цигари , забравих да попитам?

До 4 стека на пълнолетен за собствена употреба.
Аз като непушач винаги освен стековете имам и преполвена кутия цигари и запалка в джоба.
Но за полети в последните години  през месец до сега не са ме проверявали.
Ако багажа ти е пълен и няма място за цигарите - може да ги купиш от магазина на летището, след проверките. Тогава с касовата бележка може да си ги носиш като допълнителна торбичка без проблеми.

# 7 685
Много зависи и къде е сватбата. Ако е на мегдана на село Долно Нагорнище, що да не е с къси гащи и тениска?
Ама жената с рокля, пък той по джапанки, не бива.
Ще бъде навън, на голяма поляна.

# 7 686
Здравейте! Канени сме на сватба и не знам какво облекло да изберем. Хайде, аз съм лесна - някаква рокля ще е. Но мъжът ми не обича да се облича елегантно и се чудя дали ще е уместно да избере някоя изчистена тениска и къси дънки, спортни обувки?Биха ми свършили работа и примерни снимки, ако е удобно и не искам прекалено много от вас 🙂

А каква е сватбата? Ако е обявено, че е на плажа или на барбекю на някоя поляна, може и да е добре така.
   В масовия случай, сватбите са официално събитие, младоженците влагат много емоция, усилия и средства това да бъде така и дънките са съвсем неуместни. Особено пък къси. И тениските също. Ако ще е в ресторант, със сигурност не е добре по къси гащи. И какво значи, че мъжът не обичал да се облича елегантно? На други официални събития не е ли присъствал досега? Повечето хора все в социум живеем, не в гората.

Скрит текст:
(На нашата сватба бащите ни, които тогава бяха на възраст над 70, казаха, че не обичат да носят вратовръзки, отвикнали са. Ние им казахме, че не е нужно. Но все пак дойдоха с вратовръзки и двамата.
   Само един гост дойде по дънки и спортна риза. Аз не съм си го слагала на сърце, ние никакъв дрескод не сме обявявали, но изглеждаше много нелепо на фона на всички останали гости, които бяха облечени с костюми и хубави рокли. Не съм сноб, но ми беше приятно, че гостите са се постарали да уважат малкият ни личен празник и с външния си вид. Малко под 100 души беше сватбата. Без никакви претенции и дрескод. )

# 7 687
Е ако някой дойде по дънки какво, ще грози снимките ли? Grinning

# 7 688
Е ако някой дойде по дънки какво, ще грози снимките ли? Grinning

Като форма на бунт, или от инат....ще е по-дънки? Или от липса на вкус? От мързел?
Все говори лошо за самия него.

# 7 689
  • София
Сватба на поляна ми звучи - да ми е повече удобно, отколкото твърде официално. Таа с къси(недънкови), къса риза/къса блуза с якичка, средно официални обувки. Ама зависи и младоженците де, ако са решили на поляна, но свръх официално си е друго.

# 7 690
В американската легация правеха едни приеми на полянка и беше голямо шоу като отидат неусетили се дами с остри токчета Simple Smile Опитните ходят с нещо с широка подметка.  Та ако ще е нещо на трева е редно да се каже предварително.

# 7 691
За мен е безхаберие да отидеш по дънки на сватба, квото щете да извадите като аргумент. За това топло лятно време един свободен ленен панталон и ленена риза, която може да се носи и отгоре, с мокасини е топ за хора, които не искат официален вид.
https://teodor.bg/media/catalog/product/cache/c66a67f20374245da0 … /KDG09727_1_2.jpg

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 19:25 от Анонимен

# 7 692
  • пустинята Гоби
Да, дънките грозят снимките и събитието. На мен ми бъркат в д-то. Вие си бъдете широкоскроени, не е нужно всички да сме такива.

За сватба на поляна с къси гащи ще е супер. Вече, ако половинката държи на дънките, няма какво да се направи много. Изглади им един ръб и готово Joy .

# 7 693
  • София
То бива да нямаш вкус, ама и възпитание да нямаш не е редно.

# 7 694
Полянка като място на сватба не е като полянката за разхождане на кучета. Не се подлъгвайте, че може с най-ежедневното облекло, само защото уж е треволяк.

Общи условия

Активация на акаунт